Судебный адвокат

Консультации

Вопрос к юристу:


О нас
Этот интернет сайт здоровский! работал на нем очень чуть ли не по три раза на день. Думаю, что этот сайт ожидает хорошее будущее. Желаю удачи. Хотелося б встречаться с Вашими новыми работами чаще!

С огромной благодарностью отзываемся о всех, кто принимал участие в создании сайта. Ваш сайт -,действительно, на сегодняшний день - единственный в своем роде. Как здорово, что есть такие полезные порталы. Интернет сайт достаточно многообразен в использовании. На нем удобно проводить свободное время - просто и быстро.

Судебные статьи
Иск в суд: услуги адвоката

Иск в суд: услуги адвоката Адвокат поможет составить исковое заявление в суд, соберёт необходимые доказательства и избавит от массы отрицательных эмоций ...

Определение места проживания ребенка в процессе ...

Определение места проживания ребенка в процессе развода родителей Наши семейные адвокаты правильно составят исковое заявления и учтут все претензии и требования клиента, и обязательно прислушаются ...

Процедура по составлению иска в суд от юриста

Процедура по составлению иска в суд от юриста Именно от грамотности составления иска в суд и будет напрямую зависеть решение, которое вынесет судья ...

Новости Юристов
Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль...

Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль, водій якого незаконно перевозив ялинки Днями, близько 13 години, під час нагляду за дорожнім рухом, поблизу села Балашівка Березнівського району інспектори ДАІ, зупинили вантажний автомобіль ГАЗ53, під керуванням мешканця міста Березне.

На Полтавщині працівники ДАІ зустрілися із студентами .

На Полтавщині працівники ДАІ зустрілися із студентами вищого міжрегіонального професійного училища Основною темою зустрічі стало питання безпечної поведінки на автодорогах. Під час спілкування інспектор управління ДАІ Ірина Пилипенко зупинилася на кожній із категорій учасників дорожнього руху.

За героїзм та відвагу вінницькі працівники ДАІ ...

За героїзм та відвагу вінницькі працівники ДАІ отримали позачергові спеціальні звання Сьогодні, 8 січня, до міста Немирів Вінницької області завітав начальник Департаменту ДАІ МВС України Анатолій Сіренко аби за дорученням Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова нагородити ...




Наши дела в суде

№757/773/14-к

Судья: Білоцерківець О. А.
07.01.2015

№757/30624/14-ц

Судья: Цокол Л. І.
07.01.2015

№757/34306/14-ц

Судья: Цокол Л. І.
07.01.2015

дітей-інвалідів, інших осіб технічними та іншими засобами реабілітаціїМІНІСТЕРСТВО СОЦІАЛЬНОЇ ПОЛІТИКИ УКРАЇНИ

НАКАЗ

  1. 16.08.2013  № 511
  2. Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 3 вересня 2013 р. за № 1514/24046

    Про затвердження форми звітності № 7 "Звіт про забезпечення інвалідів, дітей-інвалідів, інших осіб технічними та іншими засобами реабілітації" та Інструкції щодо її заповнення

    Відповідно до пункту 28 Порядку забезпечення технічними та іншими засобами реабілітації інвалідів, дітей-інвалідів та інших окремих категорій населення( 321-2012-п ), затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 05 квітня 2012 року № 321, НАКАЗУЮ:

    1. Затвердити форму звітності № 7 "Звіт про забезпечення інвалідів, дітей-інвалідів, інших осіб технічними та іншими засобами реабілітації" та Інструкцію щодо її заповнення, що додаються.

    2. Визнати таким, що втратив чинність, наказ Міністерства соціальної політики України від 12 жовтня 2011 року № 394( z1250-11 ) "Про затвердження форми звітності "Про забезпечення окремих категорій населення технічними та іншими засобами реабілітації" та Інструкції щодо її заповнення", зареєстрований у Міністерстві юстиції України 31 жовтня 2011 року за № 1250/19988.

    3. Департаменту пенсійного забезпечення та соціального захисту інвалідів (М. Шамбір) забезпечити:

    3.1 подання цього наказу на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України;

    3.2 подання Державній службі статистики України зведеної інформації в цілому по Україні щороку до 15 березня за минулий рік.

    4. Міністру соціальної політики Автономної Республіки Крим, керівникам структурних підрозділів з питань соціального захисту населення обласних, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій, підприємствам, сервісним центрам забезпечити:

    4.1 збір, обробку та узагальнення інформації за формою № 7;

    4.2 подання узагальненої інформації за формою № 7 в установлений термін до Державної служби з питань інвалідів та ветеранів України, головних управлінь статистики в Автономній Республіці Крим, областях, м. Києві та до Управління статистики в м. Севастополі.

    5. Державній службі з питань інвалідів та ветеранів України (В. Сіроштан) забезпечити подання зведеної інформації за формою № 7 в установлений термін до Міністерства соціальної політики України.

    6. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Міністра Л. Дроздову.

    7. Цей наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

    Заступник Міністра — керівник апарату

    В. Коломієць

    ПОГОДЖЕНО: В. о. Голови Державної служби статистики України

    В. Піщейко

    ЗАТВЕРДЖЕНО Наказ Міністерства соціальної політики України 16.08.2013  № 511

    ЗВІТ ( z1514-13 BF229.xls ) про забезпечення інвалідів, дітей-інвалідів, інших осіб технічними та іншими засобами реабілітації (форма № 7(місячна, квартальна, річна))

    Директор Департаменту пенсійного забезпечення та соціального захисту інвалідів

    М. Шамбір

    ЗАТВЕРДЖЕНО Наказ Міністерства соціальної політики України 16.08.2013  № 511

    Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 3 вересня 2013 р. за № 1514/24046

    ІНСТРУКЦІЯ щодо заповнення форми звітності № 7 "Звіт про забезпечення інвалідів, дітей-інвалідів, інших осіб технічними та іншими засобами реабілітації"

    І. Загальні положення

    1.1. Ця Інструкція визначає порядок заповнення форми звітності № 7 "Звіт про забезпечення інвалідів, дітей-інвалідів, інших осіб технічними та іншими засобами реабілітації" (далі — Звіт) та розроблена відповідно до Порядку забезпечення технічними та іншими засобами реабілітації інвалідів, дітей-інвалідів та інших окремих категорій населення ( 321-2012-п ), затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 05 квітня 2012 року № 321.

    1.2. Місцеві органи праці та соціального захисту населення подають Звіт щомісяця до 10 числа наступного за звітним періоду Міністерству соціальної політики Автономної Республіки Крим, структурним підрозділам праці та соціального захисту населення обласних, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій.

    1.3. Міністерство соціальної політики Автономної Республіки Крим, структурні підрозділи праці та соціального захисту населення обласних, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій, підприємства та сервісні центри подають Звіт щокварталу до 20 числа наступного за звітним періоду Державній службі з питань інвалідів та ветеранів України.

    1.4. Державна служба з питань інвалідів та ветеранів України щокварталу до 30 числа наступного за звітним періоду подає узагальнений Звіт Міністерству соціальної політики України з наданням копій звітів щодо кожної адміністративно-територіальної одиниці окремо.

    1.5. Міністерство соціальної політики Автономної Республіки Крим, структурні підрозділи праці та соціального захисту населення обласних, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій подають Звіт щороку до 01 лютого головним управлінням статистики в Автономній Республіці Крим, областях, м. Києві та Управлінню статистики у м. Севастополі.

    1.6. Державна служба з питань інвалідів та ветеранів України щороку до 20 лютого подає узагальнений Звіт Міністерству соціальної політики України.

    1.7. Міністерство соціальної політики України щороку до 15 березня подає узагальнений Звіт Державній службі статистики України.

    1.8. Підприємства та сервісні центри заповнюють розділи ІІІ та ІV Звіту.

    1.9. Графи 3 — 11 розділу ІV Звіту заповнюються лише підприємствами та сервісними центрами.

    1.10. Звіт складається за наростаючим підсумком та має бути заповнений розбірливо і підписаний керівником та особами, відповідальними за його заповнення, із зазначенням номерів телефону, факсу та адреси електронної пошти.

    ІІ. Заповнення розділу I "Загальна чисельність інвалідів, дітей-інвалідів та інших окремих категорій населення, які перебувають на обліку для забезпечення та мають у користуванні технічні та інші засоби реабілітації"

    2.1. У графах 2 — 7 вказують інформацію про загальну чисельність осіб, які перебували на обліку для забезпечення технічними та іншими засобами реабілітації (далі — ТЗР), у тому числі осіб, які забезпечені ТЗР, на початок звітного періоду:

    у графі 2 вказують чисельність осіб, які перебували на обліку для забезпечення ТЗР, у тому числі осіб, які забезпечені ТЗР, на початок звітного року;

    дані графи 2 на початок року (станом на 01 січня 20__ року) мають відповідати даним графи 7 на кінець попереднього звітного року за всіма рядками;

  3. у графі 3 вказують чисельність осіб, які звернулись вперше у звітному періоді;
  4.  у графах 4 — 6 вказують чисельність осіб, які зняті з обліку у звітному періоді;

  5. у графі 4 вказують загальну чисельність осіб, які зняті з обліку у звітному періоді;
  6. графа 4 = сумі граф 5 та 6 за всіма рядками;
  7. у графі 5 вказують загальну чисельність осіб, які зняті з обліку у звітному періоді з причин смерті;

  8. у графі 6 вказують загальну чисельність осіб, які зняті з обліку у звітному періоді з інших причин;
  9. у графі 7 вказують чисельність осіб, які перебувають на обліку для забезпечення ТЗР, у тому числі осіб, які забезпечені ТЗР, на кінець звітного періоду;

  10. графа 7 = графа 2 + графа 3 — графа 4 за всіма рядками.
  11. 2.2. У рядках 1-9 за відповідними графами вказують категорії осіб, які перебували на обліку для забезпечення ТЗР, у тому числі осіб, які забезпечені ТЗР, на початок звітного періоду:

  12. у рядку 1 вказують чисельність інвалідів війни;
  13. у рядку 2 вказують чисельність інвалідів від загального захворювання;
  14. у рядку 3 вказують чисельність інвалідів з дитинства;
  15. у рядку 4 вказують чисельність дітей-інвалідів;
  16. у рядку 5 вказують чисельність інвалідів-чорнобильців;
  17. у рядку 6 вказують чисельність дітей до 18 років з вадами слуху, зору, опорно-рухового апарату;
  18. у рядку 7 вказують чисельність інвалідів внаслідок трудового каліцтва невиробничого характеру;
  19. у рядку 8 вказують чисельність осіб похилого віку;
  20. у рядку 9 вказують чисельність інших категорій.
  21. 2.3. Рядок 10 є підсумком рядків 1-9 за відповідними графами.

    ІІІ. Заповнення розділу II " Кількість технічних та інших засобів реабілітації, необхідних для забезпечення інвалідів, дітей-інвалідів та інших окремих категорій населення"

    3.1. У графі 2 вказують чисельність осіб, які потребували забезпечення ТЗР у звітному періоді.

    3.2. У графах 3 — 11 вказують кількість індивідуальних засобів реабілітації:

  22. у графі 3 вказують загальну кількість індивідуальних засобів реабілітації:
  23. графа 3 = сумі граф 4 — 11 за всіма рядками;
  24. у графі 4 вказують інформацію про системи ортезів на хребет;
  25. у графі 5 вказують інформацію про системи ортезів на верхні кінцівки;
  26. у графі 6 вказують інформацію про системи ортезів на нижні кінцівки;
  27. у графі 7 вказують інформацію про системи протезів верхніх кінцівок;
  28. у графі 8 вказують інформацію про системи протезів нижніх кінцівок;
  29. у графі 9 вказують інформацію про протези молочної залози;
  30. у графі 10 вказують інформацію про ортопедичне взуття;
  31. у графі 11 вказують інформацію про допоміжні засоби для особистого догляду та захисту;
  32. графа 2 розділу ІІ не дорівнює графі 7 розділу І: дані графи 2 розділу ІІ є менше даних графи 7 розділу І за всіма рядками.

    3.3. У графах 12 — 23 вказують кількість технічних засобів реабілітації:

  33. у графі 12 вказують загальну кількість технічних засобів реабілітації:
  34. графа 12 = сумі граф 13 — 23 за всіма рядками;
  35. у графі 13 вказують інформацію про додаткове оснащення, приладдя до крісел;
  36. у графі 14 вказують інформацію про засоби для одягання та роздягання;
  37. у графі 15 вказують інформацію про допоміжні засоби для особистої гігієни;
  38. у графі 16 вказують інформацію про засоби для ходіння, керовані однією рукою;
  39. у графі 17 вказують інформацію про засоби для ходіння, керовані обома руками;
  40. у графі 18 вказують інформацію про крісла колісні, у тому числі за індивідуальним замовленням;
  41. у графі 19 вказують інформацію про допоміжні засоби для переміщення або переносу;
  42. у графі 20 вказують інформацію про допоміжні засоби для підйому;
  43. у графі 21 вказують інформацію про меблі;
  44. у графі 22 вказують інформацію про оснащення;
  45. у графі 23 вказують інформацію про спеціальні засоби для спілкування та обміну інформацією.
  46. 3.4. У рядках 1-9 графи 2 вказують категорії осіб, які потребували забезпечення ТЗР, у тому числі осіб, які забезпечені ТЗР у звітному періоді; у рядках 1-9 граф 3-23 вказують кількість ТЗР, необхідних для забезпечення інвалідів, дітей-інвалідів та інших окремих категорій населення, у тому числі видані ТЗР у звітному періоді:

  47. у рядку 1 вказують чисельність інвалідів війни;
  48. у рядку 2 вказують чисельність інвалідів від загального захворювання;
  49. у рядку 3 вказують чисельність інвалідів з дитинства;
  50. у рядку 4 вказують чисельність дітей-інвалідів;
  51. у рядку 5 вказують чисельність інвалідів-чорнобильців;
  52. у рядку 6 вказують чисельність дітей до 18 років з вадами слуху, зору, опорно-рухового апарату;
  53. у рядку 7 вказують чисельність інвалідів внаслідок трудового каліцтва невиробничого характеру;
  54. у рядку 8 вказують чисельність осіб похилого віку;
  55. у рядку 9 вказують чисельність інших категорій.
  56. 3.5. Рядок 10 є підсумком рядків 1-9 за всіма графами.

    ІV. Заповнення розділу III "Надходження та видача технічних засобів реабілітації"

    4.1. У графі 2 вказують інформацію про залишки на початок року; дані графи 2 на початок року (станом на 01 січня 20__ року) мають відповідати даним графи 8 на кінець попереднього звітного року за всіма рядками.

    4.2. У графах 3, 4 вказують інформацію про кількість ТЗР, які надійшли/повернуті з початку року:

  57. у графі 3 вказують інформацію про поставлені (виготовлені) ТЗР;
  58. у графі 4 вказують інформацію про повернуті ТЗР.
  59. 4.3. У графах 5, 6 вказують інформацію про кількість ТЗР, які видані з початку року:

    у графі 5 вказують інформацію про кількість ТЗР, які видані з початку року за кошти державного бюджету;

    у графі 6 вказують інформацію про кількість ТЗР, які видані з початку року за кошти інших джерел фінансування.

    4.4. У графі 7 вказують інформацію про списані ТЗР, у тому числі передані до пунктів прокату.

    4.5. У графі 8 вказують інформацію про залишки ТЗР на кінець звітного періоду.

    4.6. У рядках 01 — 68 вказують ТЗР, якими забезпечено інвалідів та інших осіб відповідно до груп №№ 1-11 форми звітності за відповідними графами:

    у рядку 01 (група № 1) відповідно до граф 2-8 вказують інформацію про додаткове оснащення, приладдя до крісел колісних, що є підсумком рядків 02, 03:

  60. 02 — подушки для сидіння та обпирання (ДО.2.2);
  61. 03 — чохли та чохли з підігрівом (ДО.2.3);
  62. у рядку 04 (група № 2) відповідно до граф 2-8 вказують інформацію про кількість засобів для одягання та роздягання, що є підсумком рядків 05-08 за всіма графами:

  63. 05 — засоби для одягання шкарпеток, колготок, панчіх (ОД.2.1);
  64. 06 — ріжки і пристосування для знімання та одягання взуття (ОД.2.2);
  65. 07 — гачки або захоплювачі для одягання та роздягання (ОД.2.4);
  66. 08 — пристосування для застібання блискавок (ОД.2.5);
  67. у рядку 09 (група № 3) відповідно до граф 2-8 вказують інформацію про кількість допоміжних засобів для особистої гігієни, що є підсумком рядків 10-15 за всіма графами:

  68. 10 — крісла-стільці (ОД.3.1);
  69. 11 — сидіння та підставки для унітазів, щипці для туалетного паперу (ОД.3.2);
  70. 12 — сидіння для ванни, сидіння для душу (ОД.4.1);
  71. 13 — східці, підставки для ванн (ОД.4.2);
  72. 14 — табурети, сидіння (стільці) (ОД.4.3);
  73. 15 — умивальники на колесах та без коліс (ОД.4.4);
  74. у рядку 16 (група № 4) відповідно до граф 2-8 вказують інформацію про кількість засобів для ходіння, керованих однією рукою, що є підсумком рядків 17-21 за всіма графами:

  75. 17 — палиці (ОР.1.1);
  76. 18 — палиці з трьома або більше ніжками (ОР.1.2);
  77. 19 — милиці ліктьові (ОР.1.3);
  78. 20 — милиці з опорою на передпліччя (ОР.1.4);
  79. 21 — милиці пахвові (ОР.1.5);
  80. у рядку 22 (група № 5) відповідно до граф 2-8 вказують інформацію про кількість засобів для ходіння, керованих обома руками, що є підсумком рядків 23-26 за всіма графами:

  81. 23 — ходунки-рамки (ОР.2.1);
  82. 24 — ходунки на колесах (ОР.2.2);
  83. 25 — ходунки-стільці (ОР.2.3);
  84. 26 — ходунки-столи (ОР.2.4);
  85. у рядку 27 (група № 6) відповідно до граф 2-8 вказують інформацію про кількість крісел колісних, що є підсумком рядків 28-44 за всіма графами:

  86. 28 — крісла колісні з ручним керуванням, які приводяться в рух супроводжуючою особою (КК.1);
  87. 29 — крісла колісні з подвійним ручним керуванням від задніх коліс (КК.2);
  88. 30 — крісла колісні з подвійним ручним керуванням від передніх коліс (КК.3);
  89. 31 — крісла колісні з дворучним керуванням, важільним приводом на задні колеса (КК.4.1.1);
  90. 32 — крісла колісні з одноручним керуванням, важільним приводом на задні колеса (КК.4.1.2);
  91. 33 — крісла колісні з дворучним керуванням, важільним приводом на передні колеса (КК.4.2.1);
  92. 34 — крісла колісні з одноручним керуванням, важільним приводом на передні колеса (КК.4.2.2);
  93. 35 — крісла колісні інші (з подвійним ручним керуванням та механічним приводом) (КК.0);
  94. 36 — крісла колісні з однобічним ручним керуванням без привода (КК.5);
  95. 37 — крісла колісні з ножним керуванням (КК.6);
  96. 38 — крісла колісні, які керуються супроводжуючою особою, з приводом, який приводиться в рух електричним двигуном (КК.7);

  97. 39 — крісла колісні з електричним приводом та ручним керуванням на задні колеса (КК.8.1);
  98. 40 — крісла колісні з електричним приводом та ручним керуванням на передні колеса (КК.8.2);
  99. 41 — крісла колісні з електричним приводом та сервокеруванням на задні колеса (КК.9.1);
  100. 42 — крісла колісні з електричним приводом та сервокеруванням на передні колеса (КК.9.2);
  101. 43 — дошки для пересування (коляски малогабаритні) (ЗП.1);
  102. 44 — триколісні велосипеди (ЗП.2);
  103. у рядку 45 (група № 7) відповідно до граф 2-8 вказують інформацію про допоміжні засоби для переміщення або переносу, що є підсумком рядків 46-47 за всіма графами:

  104. 46 — мотузкові сходи (ОР.3.2);
  105. 47 — кошики (стільці) для переносу (ОР.3.3 );
  106. у рядку 48 (група № 8) відповідно до граф 2-8 вказують інформацію про кількість допоміжних засобів для підйому, що є підсумком рядків 49, 50 за всіма графами:

  107. 49 — підйомники пересувні, забезпечені сидінням з ременями (ОР.4.1);
  108. 50 — стаціонарні підйомники, які кріпляться до стіни (стін), підлоги та (або) стелі (ОР.4.5);
  109. у рядку 51 (група № 9) відповідно до граф 2-8 вказують інформацію про кількість меблів, що є підсумком рядків 52-57 за всіма графами:

  110. 52 — столи робочі (МО.1.1.1);
  111. 53 — столи-парти, підставки (МО.1.1.2);
  112. 54 — столи приліжкові (МО.1.1.3);
  113. 55 — табурети та стільці для забезпечення вертикального положення (МО.1.2.1);
  114. 56 — ліжка-підйомники (МО.1.3.1);
  115. 57 — стінки шведські (МО.1.4);
  116. у рядку 58 (група № 10) відповідно до граф 2-8 вказують інформацію про кількість оснащення, що є підсумком рядків 59-61 за всіма графами:

  117. 59 — поручні (МО.2.1.1);
  118. 60 — брусся, руків’я (МО.2.1.2);
  119. 61- підтримуючі пристрої комбіновані (МО.2.1.3);
  120. у рядку 62 (група № 11) відповідно до граф 2-8 вказують інформацію про спеціальні засоби для спілкування та обміну інформацією, що є підсумком рядків 63-67 за всіма графами:

  121. 63 — мобільні телефони для письмового спілкування;
  122. 64 — магнітофони;
  123. 65 — диктофони;
  124. 66 — годинники механічні;
  125. 67 — годинники електронні.
  126. Рядок 68 відповідно до граф 2-8 є підсумком рядків 01, 04, 09, 16, 22, 27, 45, 48, 51, 58, 62 (групи №№ 1- 11) за всіма графами.

    V. Заповнення розділу IV "Кількість технічних та інших засобів реабілітації, якими забезпечено інвалідів, дітей-інвалідів та інші окремі категорії населення"

    5.1. У графі 2 вказують чисельність осіб, яких забезпечено ТЗР у звітному періоді.

    5.2. У графах 3 — 11 вказують кількість виданих індивідуальних засобів реабілітації:

  127. у графі 3 вказують загальну кількість індивідуальних засобів реабілітації:
  128. графа 3 = сумі граф 4 — 11 за всіма рядками;
  129. у графі 4 вказують інформацію про системи ортезів на хребет;
  130. у графі 5 вказують інформацію про системи ортезів на верхні кінцівки;
  131. у графі 6 вказують інформацію про системи ортезів на нижні кінцівки;
  132. у графі 7 вказують інформацію про системи протезів верхніх кінцівок;
  133. у графі 8 вказують інформацію про системи протезів нижніх кінцівок;
  134. у графі 9 вказують інформацію про протези молочної залози;
  135. у графі 10 вказують інформацію про ортопедичне взуття;
  136. у графі 11 вказують інформацію про допоміжні засоби для особистого догляду та захисту.
  137. 5.3. У графах 12 — 23 вказують кількість виданих технічних засобів реабілітації:

  138. у графі 12 вказують загальну кількість технічних засобів реабілітації:
  139. графа 12 = сумі граф 13 — 23 за всіма рядками;
  140. у графі 13 вказують інформацію про додаткове оснащення, приладдя до крісел;
  141. у графі 14 вказують інформацію про засоби для одягання та роздягання;
  142. у графі 15 вказують інформацію про допоміжні засоби для особистої гігієни;
  143. у графі 16 вказують інформацію про засоби для ходіння, керовані однією рукою;
  144. у графі 17 вказують інформацію про засоби для ходіння, керовані обома руками;
  145. у графі 18 вказують інформацію про крісла колісні, у тому числі за індивідуальним замовленням;
  146. у графі 19 вказують інформацію про допоміжні засоби для переміщення або переносу;
  147. у графі 20 вказують інформацію про допоміжні засоби для підйому;
  148. у графі 21 вказують інформацію про меблі;
  149. у графі 22 вказують інформацію про оснащення;
  150. у графі 23 вказують інформацію про спеціальні засоби для спілкування та обміну інформацією.
  151. 5.4. У рядках 1-9 графи 2 вказують категорії осіб, які забезпечені ТЗР у звітному періоді; у рядках 1-9 граф 3-23 вказують кількість виданих інвалідам, дітям-інвалідам та іншим окремим категоріям населення ТЗР у звітному періоді:

  152. у рядку 1 вказують чисельність інвалідів війни;
  153. у рядку 2 вказують чисельність інвалідів від загального захворювання;
  154. у рядку 3 вказують чисельність інвалідів з дитинства;
  155. у рядку 4 вказують чисельність дітей-інвалідів;
  156. у рядку 5 вказують чисельність інвалідів-чорнобильців;
  157. у рядку 6 вказують чисельність дітей до 18 років з вадами слуху, зору, опорно-рухового апарату;
  158. у рядку 7 вказують чисельність інвалідів внаслідок трудового каліцтва невиробничого характеру;
  159. у рядку 8 вказують чисельність осіб похилого віку;
  160. у рядку 9 вказують чисельність інших категорій.
  161. 5.5. Рядок 10 є підсумком рядків 1-9 за всіма графами.

    Директор Департаменту пенсійного забезпечення та соціального захисту інвалідів

    М. Шамбір

    Юридичний портал Справедливість

    Рейтинг: 4.8/5, основан на 25 голосах.

    Возможно, это Вас заинтересует

    В Індії тропічний циклон: четверо осіб загинуло

    Життя чотирьох осіб забрав тропічний циклон Нілам (Nilam) в Індії, ще шестеро рахуються зниклими безвісти. Значно ослаблий циклон Нілам призвів до чотирьох смертей, коли обрушився на прибережний ...

    Президент поручил расследовать гибель людей во время массовых протестов

    Президент Украины Виктор Янукович дал поручение правоохранительным органам в соответствии с требованиями законодательства Украины провести тщательное следствие по факту гибели людей во время ...

    Дитяча злочинність на совісті дорослих

    Попри те, що впродовж цього року простежувалася стійка тенденція зниження кількості злочинів, скоєних неповнолітніми, проведені органами прокуратури перевірками дотримання вимог законів Про органи ...

    Про призначення позачергових виборів Товстолузького сільського голови (Товстолузька сільська рада Тернопільського району Тернопільської області), Верховна Рада України

    ПОСТАНОВА  Верховної Ради України У зв’язку з достроковим припиненням повноважень Товстолузького сільського голови Паламарчука М. М. (Товстолузька сільська рада Тернопільського району Тернопільської області) та відповідно до пункту 30 частини першої статті 85 Конституції України( 254к/96-ВР ), частини третьої статті 14, частин першої та п’ятої статті 15, статей 60, 61 Закону України "Про вибори депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів" ( 2487-17 ) Верховна Рада України постановляє:

    05145472d80649777fc2d927daedc5fb