Судебный адвокат

Консультации

Вопрос к юристу:


О нас
Спасибо создателям сайта!!! Он действительно - большая находка! Всё просто отлично!!! Дерзайте!

Ребята супер!!! Все что делаете для всех пользователей необходимо!!!

Судебные статьи
Иск в суд: услуги адвоката

Иск в суд: услуги адвоката Адвокат поможет составить исковое заявление в суд, соберёт необходимые доказательства и избавит от массы отрицательных эмоций ...

Определение места проживания ребенка в процессе ...

Определение места проживания ребенка в процессе развода родителей Наши семейные адвокаты правильно составят исковое заявления и учтут все претензии и требования клиента, и обязательно прислушаются ...

Процедура по составлению иска в суд от юриста

Процедура по составлению иска в суд от юриста Именно от грамотности составления иска в суд и будет напрямую зависеть решение, которое вынесет судья ...

Новости Юристов
Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль...

Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль, водій якого незаконно перевозив ялинки Днями, близько 13 години, під час нагляду за дорожнім рухом, поблизу села Балашівка Березнівського району інспектори ДАІ, зупинили вантажний автомобіль ГАЗ53, під керуванням мешканця міста Березне.

На Полтавщині працівники ДАІ зустрілися із студентами .

На Полтавщині працівники ДАІ зустрілися із студентами вищого міжрегіонального професійного училища Основною темою зустрічі стало питання безпечної поведінки на автодорогах. Під час спілкування інспектор управління ДАІ Ірина Пилипенко зупинилася на кожній із категорій учасників дорожнього руху.

За героїзм та відвагу вінницькі працівники ДАІ ...

За героїзм та відвагу вінницькі працівники ДАІ отримали позачергові спеціальні звання Сьогодні, 8 січня, до міста Немирів Вінницької області завітав начальник Департаменту ДАІ МВС України Анатолій Сіренко аби за дорученням Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова нагородити ...




Наши дела в суде

№757/773/14-к

Судья: Білоцерківець О. А.
07.01.2015

№757/30624/14-ц

Судья: Цокол Л. І.
07.01.2015

№757/34306/14-ц

Судья: Цокол Л. І.
07.01.2015

Баскетболістам вистачило сил і драйву

    Баскетболістам вистачило сил і драйву

    Українська збірна здобула другу перемогу у домашньому турнірі

    Віктор КАЛІНІЧ для «Урядового кур’єра»

    «Злети назустріч виклику!» — так звучить гасло чемпіонату Європи серед юнацьких команд, який цими днями проходить у київському Палаці спорту. За словами директора турніру Маркіяна Лубківського, континентальна першість — не лише спортивний, а й соціальний захід:

    — Уперше європейський турнір такого рівня для 16-річних проходить в Україні, й це чудова нагода не лише переглянути яскраві баскетбольні матчі у виконанні молодих гравців, а й привернути увагу суспільства до популяризації здорового способу життя.

    Минулого вівторка збірна України здобула другу перемогу на домашньому чемпіонаті. Підопічні Віталія Усенка у драматичній боротьбі вирвали перемогу в команди Чорногорії — 89:82. За дві з половиною хвилини до сирени після чергового далекого кидка Святослава Михайлюка синьо-жовті були попереду на 10 очок. Кращий снайпер чемпіонату Старого Світу вкотре проявив свої лідерські якості й під завісу поєдинку. Його внесок у перемогу важко переоцінити: 31 очко, 13 підбирань, 7 передач, 5 перехоплень. Святослав утримує лідерство за набраними очками й перехопленнями серед усіх учасників турніру за підсумками п’яти матчів.

    — Матчі, які виграють, в останні секунди поєдинку, — прекрасна школа для молодих гравців, — зауважив після фінальної сирени головний тренер збірної Віталій Усенко. — У зустрічі з Чорногорією ми впевнено вели в рахунку, але під завісу далося взнаки величезне нервове напруження. У найвідповідальніший момент узяв гру на себе лідер команди Святослав Михайлюк, який майстерно змусив суперників фолити і впевнено виконав штрафні кидки. Ще один обнадійливий момент: сьогодні відразу четверо наших баскетболістів набрали більш як десять очок. Кирило Марченко з южненського «Хіміка», Віталій Зотов і Антон Мусієнко з баскетбольного клубу «Донецьк», Дмитро Берьозкін з маріупольського «Азовмаша» — всі вони лідери у своїх клубах. Однак у збірній їм подекуди бракує впевненості. Тому кожна перемога на такому високому міжнародному рівні для нас надзвичайно важлива саме в плані становлення командного духу.

    ТАБЛО «УК»

    Чемпіонат Європи (U16)

    Другий груповий раунд

    Група F

    Україна — Чорногорія — 89:82 Сербія — Італія — 76:56 Франція — Хорватія — 69:78

    Турнірне становище: Хорватія, Сербія — 6 очок, Італія — 5, Україна — 5, Франція — 4, Чорногорія — 4.

    Група E

    Греція — Німеччина — 68:47 Литва — Росія — 74:68 Іспанія — Туреччина — 70:65

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.5/5, основан на 25 голосах.

    Возможно, это Вас заинтересует

    Про здійснення заходів щодо посилення внутрішнього фінансового контролю, Міністерство культури України

    Про здійснення заходів щодо посилення внутрішнього фінансового контролю Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 28.09.2011 № 1001( 1001-2011-п ) "Деякі питання утворення структурних підрозділів внутрішнього аудиту та проведення такого аудиту в міністерствах, інших центральних органах виконавчої влади, їх територіальних органах та бюджетних установах, які належать до сфери управління міністерств, інших центральних органів виконавчої влади", з метою більш ефективного здійснення внутрішнього фінансового контролю Міністерством культури України за фінансово-господарською діяльністю підприємств, установ та організацій, що належать до його сфери управління, в частині цільового та ефективного використання бюджетних коштів і збереження державного, майна, своєчасного розгляду матеріалів контрольних заходів та усунення виявлених фактів зловживань, розкрадань, безгосподарності та інших порушень фінансової дисципліни НАКАЗУЮ:

    Я.Романюк больше не будет работать в Совете судей Украины

    Сегодня состоялось последнее заседание Совета судей Украины в нынешнем составе. Как сообщает корреспондент «ЮП», по завершению заседания председатель Совета судей Украины Ярослав Романюк сообщил ...

    В Україні з’явилася інтернет-книга з гіперпосиланнями: скачати її можна безплатно

    В Україні одному з видавництв вийшла перша в країні книга, з'єднана гіперпосиланнями з багатьма різноманітними сторінками в інтернеті.

    Про внесення змін до постанови НКРЕ від 23.02.2012 № 154, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики

    Про внесення змін до постанови НКРЕ від 23.02.2012 № 154 Відповідно до Законів України "Про електроенергетику"( 575/97-ВР ) та "Про теплопостачання"( 2633-15 ), Указу Президента України від 23.11.2011 № 1059( 1059/2011 ) "Про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики", постанови НКРЕ від 12.10.2005 № 898( v0898227-05 ) "Про затвердження Процедури перегляду та затвердження тарифів для ліцензіатів з виробництва електричної та теплової енергії" Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики, ПОСТАНОВЛЯЄ:

    05145472d80649777fc2d927daedc5fb