Судебный адвокат

Консультации

Вопрос к юристу:


О нас
Огромное количество полезной информации.

Влюбилась в Ваш сайт!!! Какие же Вы просто молодцы!!! Искренне хочу пожелать Вам творческих успехов, динамичного развития и материального благополучия!

Судебные статьи
Иск в суд: услуги адвоката

Иск в суд: услуги адвоката Адвокат поможет составить исковое заявление в суд, соберёт необходимые доказательства и избавит от массы отрицательных эмоций ...

Определение места проживания ребенка в процессе ...

Определение места проживания ребенка в процессе развода родителей Наши семейные адвокаты правильно составят исковое заявления и учтут все претензии и требования клиента, и обязательно прислушаются ...

Процедура по составлению иска в суд от юриста

Процедура по составлению иска в суд от юриста Именно от грамотности составления иска в суд и будет напрямую зависеть решение, которое вынесет судья ...

Новости Юристов
Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль...

Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль, водій якого незаконно перевозив ялинки Днями, близько 13 години, під час нагляду за дорожнім рухом, поблизу села Балашівка Березнівського району інспектори ДАІ, зупинили вантажний автомобіль ГАЗ53, під керуванням мешканця міста Березне.

На Полтавщині працівники ДАІ зустрілися із студентами .

На Полтавщині працівники ДАІ зустрілися із студентами вищого міжрегіонального професійного училища Основною темою зустрічі стало питання безпечної поведінки на автодорогах. Під час спілкування інспектор управління ДАІ Ірина Пилипенко зупинилася на кожній із категорій учасників дорожнього руху.

За героїзм та відвагу вінницькі працівники ДАІ ...

За героїзм та відвагу вінницькі працівники ДАІ отримали позачергові спеціальні звання Сьогодні, 8 січня, до міста Немирів Вінницької області завітав начальник Департаменту ДАІ МВС України Анатолій Сіренко аби за дорученням Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова нагородити ...




Наши дела в суде

№757/773/14-к

Судья: Білоцерківець О. А.
07.01.2015

№757/30624/14-ц

Судья: Цокол Л. І.
07.01.2015

№757/34306/14-ц

Судья: Цокол Л. І.
07.01.2015

Ризикнути й справді можна

    Ризикнути й справді можна

    Автопром сподівається, що введення нового мита сприятиме зростанню виробництва авто

    Українські підприємства, які займаються випуском та складанням автомобілів, отримали шанс на відродження. Це пов’язано з введенням з 13 квітня цього року мит на імпортовані автівки, про що вже писав «УК» (тоді ми надавали також точку зору й імпортерів та дилерів, які були вкрай схвильованими таким рішенням уряду). Більш докладно те, як введення мит вплине на виробництво авто в Україні, вирішили обговорити учасники «круглого столу» під час розгляду питання «Чи може Україна виробляти конкурентоздатні автомобілі?», який пройшов днями.

    Віце-президент Асоціації «Укравтопром» Юхим Хазан упевнений в тому, що такий крок треба було зробити набагато раніше. «За останні три роки спостерігалося значне зростання співвідношення між часткою імпортних та вітчизняних автівок на нашому ринку. Так, у 2012 році обсяги завезення машин з інших країн зросли на 80% порівняно з 2011 роком. Відтепер на ринку України частка імпортних автівок становить 80%, а вітчизняних — лише 20%. За 2008—2012 роки виробництво автомобілів скоротилося в 6 разів», — констатував він.

    І справді, український автопром нині перебуває у доволі важкому стані — скорочуються не лише обсяги виробництва, а й робочі місця. Зокрема, як зазначив президент корпорації «Богдан» Олег Свинарчук, за ці роки на його підприємствах позбулися роботи 1,5 тисячі чоловік (а в найкращі часи працювало до 3 тисяч).

    А от заступник корпорації «УкрАвто» Олег Папашев наголосив, що на підприємствах його «дітища» з 20 тисяч чоловік було скорочено 14 тисяч.

    Втім, на думку директора департаменту стратегічного планування розвитку економіки Мінекономрозвитку Євгена Олейнікова, вітчизняний автопром усі роки демонстрував низьку якість своєї продукції, тому більшість українців віддавала та віддають перевагу імпортним автівкам. «Однак три роки (на які надаються імпортні мита) — це великий термін для наших автомобілебудівників, які просто повинні не гаяти часу, а переобладнувати виробництво і випускати конкурентоспроможну продукцію. Уряд у цьому напрямку також буде активно допомагати автопрому», — зазначив він.

    Куди «котяться» українські автомобілебудівники? Фото з сайту myjapanavto.com

    Саме в цьому аспекті Олег Папашев зазначив, що в багатьох країнах Східної Європи та в Туреччині урядовці робили все можливе, щоби допомогти закордонним інвесторам вкладати гроші в розвиток їхніх вітчизняних автопромів. За його словами, саме там ми можемо спостерігати чудові приклади приватно-державного партнерства, про яке в Україні багато точиться розмов, проте мало робиться.

    Попри всі складнощі чимало експертів з оптимізмом дивляться у майбутнє. Так, за словами старшого аналітика з машинобудування інвесткомпанії «АРТ Капітал» Олексія Андрейченка, українська автомобільна промисловість потенційно має непогані шанси щодо залучення іноземних інвестицій. «Показник автомобілезації в Україні зараз становить 150 автомобілів на тисячу чоловік. У Росії цей показник становить понад 200, в Болгарії — 330, у Польщі — 432. Потенційний інвестор бере це до уваги », — констатував він.

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.5/5, основан на 25 голосах.

    Возможно, это Вас заинтересует

    Про зміни до листа Міндоходів України від 24.04.2013 № 2174/7/99-99-19-04-03-17, Міністерство доходів і зборів України

    Державним податковим службам в АР Крим, областях, містах Києві та Севастополі, ОДПС — Центральному офісу з обслуговування ВПП ДПС Про зміни до листа Міндоходів України від 24.04.2013 № 2174/7/99-99-19-04-03-17

    Російський ракетоносій вибухнув через відмову двигуна

    Ракетоносій Протон-М із трьома російськими навігаційними апаратами Глонасс-М зазнав аварії одразу після старту із космодрому Байконур.

    Интерпол объявил в розыск экс-министра энергетики Э.Ставицкого

    Бывший министр энергетики Украины Эдуард Ставицкий объявлен в розыск по линии Интерпола. Об этом сообщается на сайте организации.

    Вінницька мода — для всіх

    У місті над Південним Бугом майже 20 дизайнерів представили свої колекції на фестивалі Вінницькі дні моди, який тривав майже тиждень. Цього року серед його учасників помітно збільшилося молоді. ...

    05145472d80649777fc2d927daedc5fb