Судебный адвокат

Консультации

Вопрос к юристу:


О нас
Всем большое спасибо. Этот интернет портал сейчас - уникальный в своем роде. Здорово, что есть такие полезные интернет порталы. Он прост в пользовании. На нем удобно проводить свободное время - просто и быстро.

Просто отличный сайт! Хорошенький интернет сайтик! Очень здорово. Всё доступно и просто. Спасибо за профессиональный сайт!

Судебные статьи
Иск в суд: услуги адвоката

Иск в суд: услуги адвоката Адвокат поможет составить исковое заявление в суд, соберёт необходимые доказательства и избавит от массы отрицательных эмоций ...

Определение места проживания ребенка в процессе ...

Определение места проживания ребенка в процессе развода родителей Наши семейные адвокаты правильно составят исковое заявления и учтут все претензии и требования клиента, и обязательно прислушаются ...

Процедура по составлению иска в суд от юриста

Процедура по составлению иска в суд от юриста Именно от грамотности составления иска в суд и будет напрямую зависеть решение, которое вынесет судья ...

Новости Юристов
Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль...

Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль, водій якого незаконно перевозив ялинки Днями, близько 13 години, під час нагляду за дорожнім рухом, поблизу села Балашівка Березнівського району інспектори ДАІ, зупинили вантажний автомобіль ГАЗ53, під керуванням мешканця міста Березне.

На Полтавщині працівники ДАІ зустрілися із студентами .

На Полтавщині працівники ДАІ зустрілися із студентами вищого міжрегіонального професійного училища Основною темою зустрічі стало питання безпечної поведінки на автодорогах. Під час спілкування інспектор управління ДАІ Ірина Пилипенко зупинилася на кожній із категорій учасників дорожнього руху.

За героїзм та відвагу вінницькі працівники ДАІ ...

За героїзм та відвагу вінницькі працівники ДАІ отримали позачергові спеціальні звання Сьогодні, 8 січня, до міста Немирів Вінницької області завітав начальник Департаменту ДАІ МВС України Анатолій Сіренко аби за дорученням Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова нагородити ...




Наши дела в суде

№757/773/14-к

Судья: Білоцерківець О. А.
07.01.2015

№757/30624/14-ц

Судья: Цокол Л. І.
07.01.2015

№757/34306/14-ц

Судья: Цокол Л. І.
07.01.2015

Працівники ДАІ Чернігівщини поспішили на допомогу водіям

    Працівники ДАІ Чернігівщини поспішили на допомогу водіямВесь особовий склад підрозділів Державтоінспекції УМВС України в Чернігівській області виїхав на автодороги для надання допомоги водіям у надзвичайно складних погодних умовах. Безпеку дорожнього руху та порятунок його учасників, що опинилися в полоні снігової стихії, одночасно забезпечують понад 300 працівників міліції.

    Потужний снігопад, поєднаний з сильним вітром, не паралізував, однак суттєво ускладнив рух автошляхами Чернігівської області. Тому керівництво УМВС ухвалило рішення розподілити весь особовий склад управління ДАІ на різні ділянки основних автошляхів для моніторингу ситуації та оперативного надання допомоги водіям і пасажирам.

    Правоохоронці відстежують рух на визначених ділянках, а в разі настання нештатних ситуацій — негайно повідомляють до дорожніх служб, викликають важку техніку, регулюють рух автотранспорту в місці проведення рятувальних робіт.

    Один з яскравих прикладів — відновлення робочого стану автомобіля ЗІЛ з напівпричепом, спеціально обладнаним для перевезення балонів зі зрідженим газом. Цей автопоїзд вранці в суботу, 23 березня, рухався з Чернігова у бік райцентру Ріпки з повним вантажем (120 заповнених балонів). Проте на виїзді з міста на об’їзну дорогу водій не впорався з керуванням на слизькому напівзанесеному снігом повороті, внаслідок чого автопоїзд з’їхав у кювет і застряг з небезпечним нахилом, ледве не лігши на лівий бік.

    Як розповів начальник УДАІ УМВС в Чернігівській області полковник міліції Валерій Парахнєй, працівники ДАІ забезпечили прибуття на місце події рятувальної спецтехніки. Після цього вони з дотриманням всіх належних заходів безпеки, оскільки постраждалий автомобіль мав на борту вибухонебезпечний вантаж, допомогли приєднати та особисто закріпили буксирувальні троси, ще й мусили докласти суто фізичних зусиль. Однак позитивного результату досягнуто: автопоїзд повернуто на дорогу, небезпечний фактор ліквідовано.

    Подібним чином розгорталася ситуація і буквально в двох кілометрах звідти, у приміському селищі Зарічне на автошляху Чернігів — Славутич. Там раптово «склався» автопоїзд, вщерть завантажений дерев’яними піддонами. Водій зізнається, що їхав зовсім повільно, проте в якийсь момент відчув, як ситуація безповоротно виходить з-під його контролю, і він не здатний зовсім нічого вдіяти. Внаслідок події постраждалих немає. Працівники ДАІ негайно організували роботу спеціальної техніки з розчищення під’їзду до постраждалого автопоїзда для його розвантаження, після чого буде забезпечено буксирування вантажівки з кювету на дорогу.

    Окрему складність являє собою забезпечення стабільного дорожнього руху у східній половині Чернігівщини, перерізаній пагорбами. Зокрема, поєднання стрімкого схилу з затяжним підйомом є на міжнародному автошляху, що веде до прикордонного пункту пропуску «Грем’яч» в Новгород-Сіверському районі. Автоінспектори приділили особливу увагу організації безпечного пересування цією дорожньою ділянкою.

    Начальник сектору зв’язків з громадськістю УМВС України в Чернігівській області полковник міліції Сергій Бриль так прокоментував дії правоохоронців:

    — Даний відрізок автодороги ще від моменту, коли погодні умови тільки почали ускладнюватися, повністю контролюється працівниками міліції. Його цілодобово патрулює екіпаж ДАІ. Якщо виникає ситуація, коли вантажний автомобіль або автопоїзд не можуть самостійно подолати затяжний підйом, правоохоронці переходять до ручного регулювання дорожнього руху.

    В цей час залучається спецтехніка, яка здійснює буксирування такого автомобіля на вершину підйому. Крім цього, на складній ділянці дороги організовано роботу пункту обігріву, автоінспектори мають напоготові термоси з гарячим чаєм та бутерброди для учасників дорожнього руху на випадок, якщо ті потраплять у біду.

    Працівники міліції запевняють, що зуміють втримати ситуацію під контролем і надалі, допоки не відбудеться нормалізація погодних і, відповідно, дорожніх умов.

    Рейтинг: 4.6/5, основан на 25 голосах.

    Возможно, это Вас заинтересует

    Про внесення змін у додаток до розпорядження Кабінету Міністрів України від 21 березня 2012 р. № 177, Кабінет Міністрів України

    Про внесення змін у додаток до розпорядження Кабінету Міністрів України від 21 березня 2012 р. № 177 1. Внести у додаток до розпорядження Кабінету Міністрів України від 21 березня 2012 р. № 177( 177-2012-р ) "Деякі питання використання у 2012 році державних капітальних видатків" — із змінами, внесеними розпорядженнями Кабінету Міністрів України від 17 травня 2012 р. № 299, від 25 червня 2012 р. № 464, від 25 липня 2012 р. № 533, постановою Кабінету Міністрів України від 17 вересня 2012 р. № 892 (Офіційний вісник України, 2012 р., № 74, ст. 2981) та розпорядженням Кабінету Міністрів України від 1 жовтня 2012 р. № 756, зміни, що додаються.

    Про затвердження Інструкції з огляду та ревізії рудникового вибухобезпечного електроустаткування, Міністерство надзвичайних ситуацій України

    Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 3 січня 2013 р. за № 49/22581 Про затвердження Інструкції з огляду та ревізії рудникового вибухобезпечного електроустаткування

    ЧА Юн-джонг: «Оздоровлені річки стали символом Південної Кореї»

    На початку 2009 р. у Південній Кореї за ініціативи президента Лі Мьон Бака стартував проект Новий зелений курс, покликаний протистояти змінам клімату. Складовою частиною його є відродження найбільших ...

    У США в день виборів прогримів вибух: є жертви

    У місті Дархем, штату Північна Кароліна, США, одна людина загинула і троє отримали легкі поранення в результаті вибуху, що прогримів у вівторок в регіональній лікарні. Про це повідомляє АР з ...

    05145472d80649777fc2d927daedc5fb