Судебный адвокат

Консультации

Вопрос к юристу:


О нас
Ваш сайт - супер так много чего здесь любопытного и необходимого. Хочу пожелать вам держаться так же высоко и в будующем и всего самого... в Вашей работе!

Друзья класс!!! Все что вы делаете для всех нас очень важно!!!

Судебные статьи
Иск в суд: услуги адвоката

Иск в суд: услуги адвоката Адвокат поможет составить исковое заявление в суд, соберёт необходимые доказательства и избавит от массы отрицательных эмоций ...

Определение места проживания ребенка в процессе ...

Определение места проживания ребенка в процессе развода родителей Наши семейные адвокаты правильно составят исковое заявления и учтут все претензии и требования клиента, и обязательно прислушаются ...

Процедура по составлению иска в суд от юриста

Процедура по составлению иска в суд от юриста Именно от грамотности составления иска в суд и будет напрямую зависеть решение, которое вынесет судья ...

Новости Юристов
Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль...

Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль, водій якого незаконно перевозив ялинки Днями, близько 13 години, під час нагляду за дорожнім рухом, поблизу села Балашівка Березнівського району інспектори ДАІ, зупинили вантажний автомобіль ГАЗ53, під керуванням мешканця міста Березне.

На Полтавщині працівники ДАІ зустрілися із студентами .

На Полтавщині працівники ДАІ зустрілися із студентами вищого міжрегіонального професійного училища Основною темою зустрічі стало питання безпечної поведінки на автодорогах. Під час спілкування інспектор управління ДАІ Ірина Пилипенко зупинилася на кожній із категорій учасників дорожнього руху.

За героїзм та відвагу вінницькі працівники ДАІ ...

За героїзм та відвагу вінницькі працівники ДАІ отримали позачергові спеціальні звання Сьогодні, 8 січня, до міста Немирів Вінницької області завітав начальник Департаменту ДАІ МВС України Анатолій Сіренко аби за дорученням Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова нагородити ...




Наши дела в суде

№757/773/14-к

Судья: Білоцерківець О. А.
07.01.2015

№757/30624/14-ц

Судья: Цокол Л. І.
07.01.2015

№757/34306/14-ц

Судья: Цокол Л. І.
07.01.2015

На вихідних у Чернігові працівники ДАІ привітали зі святом жінок-водіїв тролейбусів

    На вихідних у Чернігові працівники ДАІ привітали зі святом жінок-водіїв тролейбусівЧернігівські правоохоронці вирішили привітати з весняним святом жінок, які керування транспортними засобами зробили своєю професією, й кожен день несуть відповідальність не тільки за власне життя та здоров'я, а ще й за безпеку численних пасажирів. Вартові дорожнього порядку рушили з квітами і подарунками на тролейбусні маршрути обласного центру.

    Так історично склалося в Чернігові, що від самісінького початку тролейбусного руху в місті, тобто від 1965 року, серед водіїв цих транспортних засобів було чимало жінок. Навіть у ті часи, коли зустріти жінку за кермом звичайного легковика було майже неможливо. Дисциплінованим, відповідальним, врівноваженим та не схильним до «екстриму» представницям найкращої половини людства керівництво тролейбусного управління охоче довіряло і продовжує довіряти справу безпечної доставки до місця призначення тисяч пасажирів щоденно.

    Водій тролейбуса Надія Потапчук, яка кермує пасажирським транспортом вже 27 повних років, каже, що представники Державтоінспекції весь цей час уважно ставляться до безпеки тролейбусного руху в Чернігові. Зокрема, регулярно проводять інструктажі з водіями, контролюють технічний стан транспортних засобів, що виходять на маршрути. Однак сьогоднішнє спілкування з автоінспектором — особливе.

    - Я дуже схвильована тим, що працівники ДАІ привітали мене з жіночим святом і навіть вручили квіти та подарунок, — каже Надія Михайлівна. — Це було зовсім несподівано, і від того ще більш приємно.

    Варто відзначити, що подарунки жінкам-водіям працівники ДАІ підібрали особливі, «з підтекстом». Вийшло так, що, навіть вітаючи жінок зі святом, правоохоронці зуміли подбати про їхню дорожню безпеку.

    - Обговорюючи, що саме варто подарувати жінкам-водіям тролейбусів, керівництво управління ДАІ обласної міліції розглянуло декілька варіантів, — розповів інспектор відділу кадрової та профілактичної роботи УДАІ УМВС в Чернігівській області майор міліції Сергій Борздий. — Зрештою, дійшли висновку, що подарунки повинні сприяти зміцненню безпеки «іменинниць». Тому кожній жінці, що кермує тролейбусом, ми вручили яскравий жилет із світлоповертальними елементами. Таким чином, в разі потреби вийти на проїзну частину (а це нерідко трапляється, якщо слід привести до ладу струмоприймачі тролейбуса) водії будуть помітні іншим учасникам дорожнього руху. Відповідно, вони не ризикуватимуть своїм життям та здоров'ям.

    Рейтинг: 4.9/5, основан на 25 голосах.

    Возможно, это Вас заинтересует

    «Нафтогаз» нагадує і попереджає

    У рамках доручення Премєр-міністра Миколи Азарова Національна акціонерна компанія Нафтогаз України розпочала активну підготовку та реалізацію заходів для успішного проходження осінньо-зимового ...

    В Интернете появилось 103 представительства службы борьбы с экономической преступностью

    Для информирования граждан через Интернет и социальные сети Департамент государственной службы борьбы с экономической преступностью МВД Украины открыл 103 официальных веб-сайта и страницы:

    Іоффе Ю.Л., Іоффе Ю.Я. в реєстрації кандидатами у народні депутати України, Центральна виборча комісія

    Про відмову Дунаєву С. В., Іоффе Ю. Л., Іоффе Ю. Я. в реєстрації кандидатами у народні депутати України До Центральної виборчої комісії 10 серпня 2012 року надійшли заяви громадян України Дунаєва Сергія Володимировича, Іоффе Юрія Леонідовича та Іоффе Юрія Яковича про самовисування та інші документи для реєстрації їх кандидатами у народні депутати України в одномандатних виборчих округах.

    Про затвердження Плану діяльності Національної комісії, з підготовки проектів регуляторних актів на 2013 рік, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики

    Про затвердження Плану діяльності Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики, з підготовки проектів регуляторних актів на 2013 рік

    05145472d80649777fc2d927daedc5fb