Судебный адвокат

Консультации

Вопрос к юристу:


О нас
Этот портал классный! работал на нем очень часто. Думаю, что этот интернет портал ждет светлое будущее. Удачи Вам, ребята. Хотелося б встречаться с Вашими работами почаще! Действуйте!

Спасибо Вам за тот огромный труд, который Вы делаете ежедневно для нас.

Судебные статьи
Иск в суд: услуги адвоката

Иск в суд: услуги адвоката Адвокат поможет составить исковое заявление в суд, соберёт необходимые доказательства и избавит от массы отрицательных эмоций ...

Определение места проживания ребенка в процессе ...

Определение места проживания ребенка в процессе развода родителей Наши семейные адвокаты правильно составят исковое заявления и учтут все претензии и требования клиента, и обязательно прислушаются ...

Процедура по составлению иска в суд от юриста

Процедура по составлению иска в суд от юриста Именно от грамотности составления иска в суд и будет напрямую зависеть решение, которое вынесет судья ...

Новости Юристов
Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль...

Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль, водій якого незаконно перевозив ялинки Днями, близько 13 години, під час нагляду за дорожнім рухом, поблизу села Балашівка Березнівського району інспектори ДАІ, зупинили вантажний автомобіль ГАЗ53, під керуванням мешканця міста Березне.

На Полтавщині працівники ДАІ зустрілися із студентами .

На Полтавщині працівники ДАІ зустрілися із студентами вищого міжрегіонального професійного училища Основною темою зустрічі стало питання безпечної поведінки на автодорогах. Під час спілкування інспектор управління ДАІ Ірина Пилипенко зупинилася на кожній із категорій учасників дорожнього руху.

За героїзм та відвагу вінницькі працівники ДАІ ...

За героїзм та відвагу вінницькі працівники ДАІ отримали позачергові спеціальні звання Сьогодні, 8 січня, до міста Немирів Вінницької області завітав начальник Департаменту ДАІ МВС України Анатолій Сіренко аби за дорученням Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова нагородити ...




Наши дела в суде

№757/773/14-к

Судья: Білоцерківець О. А.
07.01.2015

№757/30624/14-ц

Судья: Цокол Л. І.
07.01.2015

№757/34306/14-ц

Судья: Цокол Л. І.
07.01.2015

На вихідних у Чернігові працівники ДАІ привітали зі святом жінок-водіїв тролейбусів

    На вихідних у Чернігові працівники ДАІ привітали зі святом жінок-водіїв тролейбусівЧернігівські правоохоронці вирішили привітати з весняним святом жінок, які керування транспортними засобами зробили своєю професією, й кожен день несуть відповідальність не тільки за власне життя та здоров'я, а ще й за безпеку численних пасажирів. Вартові дорожнього порядку рушили з квітами і подарунками на тролейбусні маршрути обласного центру.

    Так історично склалося в Чернігові, що від самісінького початку тролейбусного руху в місті, тобто від 1965 року, серед водіїв цих транспортних засобів було чимало жінок. Навіть у ті часи, коли зустріти жінку за кермом звичайного легковика було майже неможливо. Дисциплінованим, відповідальним, врівноваженим та не схильним до «екстриму» представницям найкращої половини людства керівництво тролейбусного управління охоче довіряло і продовжує довіряти справу безпечної доставки до місця призначення тисяч пасажирів щоденно.

    Водій тролейбуса Надія Потапчук, яка кермує пасажирським транспортом вже 27 повних років, каже, що представники Державтоінспекції весь цей час уважно ставляться до безпеки тролейбусного руху в Чернігові. Зокрема, регулярно проводять інструктажі з водіями, контролюють технічний стан транспортних засобів, що виходять на маршрути. Однак сьогоднішнє спілкування з автоінспектором — особливе.

    - Я дуже схвильована тим, що працівники ДАІ привітали мене з жіночим святом і навіть вручили квіти та подарунок, — каже Надія Михайлівна. — Це було зовсім несподівано, і від того ще більш приємно.

    Варто відзначити, що подарунки жінкам-водіям працівники ДАІ підібрали особливі, «з підтекстом». Вийшло так, що, навіть вітаючи жінок зі святом, правоохоронці зуміли подбати про їхню дорожню безпеку.

    - Обговорюючи, що саме варто подарувати жінкам-водіям тролейбусів, керівництво управління ДАІ обласної міліції розглянуло декілька варіантів, — розповів інспектор відділу кадрової та профілактичної роботи УДАІ УМВС в Чернігівській області майор міліції Сергій Борздий. — Зрештою, дійшли висновку, що подарунки повинні сприяти зміцненню безпеки «іменинниць». Тому кожній жінці, що кермує тролейбусом, ми вручили яскравий жилет із світлоповертальними елементами. Таким чином, в разі потреби вийти на проїзну частину (а це нерідко трапляється, якщо слід привести до ладу струмоприймачі тролейбуса) водії будуть помітні іншим учасникам дорожнього руху. Відповідно, вони не ризикуватимуть своїм життям та здоров'ям.

    Рейтинг: 4.8/5, основан на 25 голосах.

    Возможно, это Вас заинтересует

    які складаються за результатами планових перевірок додержання суб'єктом господарювання ліцензійних умов провадження певних видів господарської діяльності в галузі охорони здоров'я, що ліцензуються, Міністерство охорони здоров'я України

    Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 4 квітня 2013 р. за № 557/23089 Про затвердження порядку контролю за додержанням ліцензійних умов провадження певних видів господарської діяльності та уніфікованих форм актів, які складаються за результатами планових перевірок додержання суб'єктом господарювання ліцензійних умов провадження певних видів господарської діяльності в галузі охорони здоров'я, що ліцензуються

    Проезд в коммунальном транспорте Киева может подскочить до 5 грн

    За этим бюджетом произойдет сокращение 1/3 дворников и коммунальных рабочих. Если вы считает, что нормальной стоимостью проезда в метро и троллейбусах будет 5 гривен, то такой бюджет можно принимать, ...

    В России реестр запрещенных сайтов будет вести государственный орган

    В России контролем за запрещенными сайтами и их блокировкой будет заниматься Роскомнадзор, сообщает «Коммерсант». Об этом изданию рассказал министр связи и массовых коммуникаций Николай Никифоров.

    PLS: эксперты обсудили внутренние коммуникации и HR юрфирм

    Завершила работу первая секция «Внутренние коммуникации и HR» в рамках третей сессии «Коммуникация» II Международного форума продвижения юридических услуг. Модератором сессии выступила управляющий партнер АО AVER LEX Ольга Просянюк. В частности, она остановилась на теме «Компания мечты: как воодушевить и развить персонал, а также другие жизненно необходимые факторы достижения успеха». Она подчеркнула, что для их компании главное счастливая команда. «Чего мы ожидаем взамен? Умения работать в команде, честности, возможности подстраховки, любви и верности команде», — отметила г-жа Просянюк. Она подчеркнула, что их сотрудники получают большой кредит доверия, но ожидается, что они его оправдывают.

    05145472d80649777fc2d927daedc5fb