Судебный адвокат

Консультации

Вопрос к юристу:


О нас
Огромное спасибо от кого зависит работа портала.

Огромное спасибо от кого зависит разработка интернет сайта.

Судебные статьи
Иск в суд: услуги адвоката

Иск в суд: услуги адвоката Адвокат поможет составить исковое заявление в суд, соберёт необходимые доказательства и избавит от массы отрицательных эмоций ...

Определение места проживания ребенка в процессе ...

Определение места проживания ребенка в процессе развода родителей Наши семейные адвокаты правильно составят исковое заявления и учтут все претензии и требования клиента, и обязательно прислушаются ...

Процедура по составлению иска в суд от юриста

Процедура по составлению иска в суд от юриста Именно от грамотности составления иска в суд и будет напрямую зависеть решение, которое вынесет судья ...

Новости Юристов
Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль...

Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль, водій якого незаконно перевозив ялинки Днями, близько 13 години, під час нагляду за дорожнім рухом, поблизу села Балашівка Березнівського району інспектори ДАІ, зупинили вантажний автомобіль ГАЗ53, під керуванням мешканця міста Березне.

На Полтавщині працівники ДАІ зустрілися із студентами .

На Полтавщині працівники ДАІ зустрілися із студентами вищого міжрегіонального професійного училища Основною темою зустрічі стало питання безпечної поведінки на автодорогах. Під час спілкування інспектор управління ДАІ Ірина Пилипенко зупинилася на кожній із категорій учасників дорожнього руху.

За героїзм та відвагу вінницькі працівники ДАІ ...

За героїзм та відвагу вінницькі працівники ДАІ отримали позачергові спеціальні звання Сьогодні, 8 січня, до міста Немирів Вінницької області завітав начальник Департаменту ДАІ МВС України Анатолій Сіренко аби за дорученням Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова нагородити ...




Наши дела в суде

№757/773/14-к

Судья: Білоцерківець О. А.
07.01.2015

№757/30624/14-ц

Судья: Цокол Л. І.
07.01.2015

№757/34306/14-ц

Судья: Цокол Л. І.
07.01.2015

Н2О у наших кранах?

    Н2О у наших кранах?

    Що робить влада для громади

    Як відомо, без води неможливе життя. А без якісного водопостачання — нормальне існування будь-якої родини. Тому людей дуже турбує це питання.

    Як повідомили «УК» в управлінні взаємодії з громадськістю Урядового контактного центру, на урядову телефонну «гарячу лінію» та через Інтернет протягом січня—лютого 2013 року надійшло 719 звернень, у яких громадяни скаржилися на брак (327) і неякісне надання послуг централізованого холодного й гарячого водопостачання (244).

    Від того, наскільки якісну воду постачають до наших домівок, залежить рівень здоров’я і життя людей. Саме тому загальнодержавна програма «Питна вода України» на 2006—2020 роки спрямована на реалізацію державної політики щодо забезпечення населення якісною питною водою відповідно до Закону «Про питну воду та питне водопостачання».

    І все-таки у 2013 році громадяни продовжують скаржитись на непридатну для споживання воду з водопровідних кранів у їхніх квартирах. Так, концентрація хімічних речовин у ній перевищує допустимі норми. Колір, смак і запах не відповідають стандартам. При знезаражуванні води хлором порушуються встановлені норми.

    Громадяни повідомляли також про недоліки в роботі систем водопостачання та водовідведення — 148 звернень з 23 регіонів. Люди наполягали на необхідності ремонту систем водопостачання та водовідведення, підключенні їхніх будинків до системи централізованого водопостачання, налагодженні роботи свердловин і громадських колодязів, обслуговуванні й ремонті бюветів.

    На вигляд вода чиста. Цікаво, а скільки там хлору? Фото Світлани СКРЯБІНОЇ

    Через зворотний зв’язок представники місцевої влади повідомляють про те, як вирішують питання, котрі у своїх зверненнях порушують громадяни. Так, полтавчанка повідомила про неякісне надання послуг гарячого та холодного водопостачання до її будинку. Працівники управління житлово-комунального господарства виконавчого комітету Полтавської міськради відповіли, що за інформацією КП «ЖЕО № 2», в будинку заявниці виконані необхідні ремонтні роботи й відновлено холодне і гаряче водопостачання.

    Жителька Керчі (АР Крим) поскаржилася на брак холодної води в її та прилеглих будинках через порив магістральної труби холодного водопостачання. Міськрада зреагувала швидко, і водопостачання відновили. Перебої були лише під час виконання аварійно-ремонтних робіт на водогоні.

    Заявниця з Артемівська Донецької області звернулася з проханням відремонтувати бювет біля її будинку, який узимку через низьку температуру замерз. Виконком міськради повідомив, що фахівці КП «Бахмут-вода» провели ремонт, із бювета знову можна брати воду.

    На урядову телефонну «гарячу лінію» та через Інтернет минулого тижня звернулося 12084 заявники.

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.8/5, основан на 25 голосах.

    Возможно, это Вас заинтересует

    Ко Дню празднования Крещения Руси в Киеве появится новый автобусный маршрут

    Могут быть внесены изменения в движение пассажирского транспорта в местах проведения мероприятий.

    Суд не признал собрание адвокатов в пгт.Затока Съездом адвокатов Украины (дополнено)

    Как стало известно сайту ВККА. НЕТ, «Внеочередной съезд адвокатов Украины», состоявшийся 9 февраля 2013 года в пгт. Затока Одесской области, был признан незаконным, а его решения – недействительными.

    Про офіційні (облікові) курси банківських металів, Національний банк України

    Національний банк України 08.11.2012 встановлює офіційні (облікові) курси банківських металів Код цифровий Код літерний Кількість унцій Назва Облікові курси

    Окружной админсуд Киева запретил проводить массовые акции до 8 марта 2014 года

    Окружной административный суд Киева запретил партиям УДАР, "Батьківщина", "Народна солідарність за соціальний захист та взаємодопомогу" и другим субъектам, реализующим право на мирные собрания, ...

    05145472d80649777fc2d927daedc5fb