Судебный адвокат

Консультации

Вопрос к юристу:


О нас
Этот интернет сайт здоровский! Пользовался довольно чуть ли не по три раза на день. Этот портал ожидает хорошее будущее. Желаю удачи. Хотелося б видеться с Вашими трудами чаще! Дерзайте!

Большущее спасибо. Очень благодарны! Ребята - просто молодцы.

Судебные статьи
Иск в суд: услуги адвоката

Иск в суд: услуги адвоката Адвокат поможет составить исковое заявление в суд, соберёт необходимые доказательства и избавит от массы отрицательных эмоций ...

Определение места проживания ребенка в процессе ...

Определение места проживания ребенка в процессе развода родителей Наши семейные адвокаты правильно составят исковое заявления и учтут все претензии и требования клиента, и обязательно прислушаются ...

Процедура по составлению иска в суд от юриста

Процедура по составлению иска в суд от юриста Именно от грамотности составления иска в суд и будет напрямую зависеть решение, которое вынесет судья ...

Новости Юристов
Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль...

Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль, водій якого незаконно перевозив ялинки Днями, близько 13 години, під час нагляду за дорожнім рухом, поблизу села Балашівка Березнівського району інспектори ДАІ, зупинили вантажний автомобіль ГАЗ53, під керуванням мешканця міста Березне.

На Полтавщині працівники ДАІ зустрілися із студентами .

На Полтавщині працівники ДАІ зустрілися із студентами вищого міжрегіонального професійного училища Основною темою зустрічі стало питання безпечної поведінки на автодорогах. Під час спілкування інспектор управління ДАІ Ірина Пилипенко зупинилася на кожній із категорій учасників дорожнього руху.

За героїзм та відвагу вінницькі працівники ДАІ ...

За героїзм та відвагу вінницькі працівники ДАІ отримали позачергові спеціальні звання Сьогодні, 8 січня, до міста Немирів Вінницької області завітав начальник Департаменту ДАІ МВС України Анатолій Сіренко аби за дорученням Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова нагородити ...




Наши дела в суде

№757/773/14-к

Судья: Білоцерківець О. А.
07.01.2015

№757/30624/14-ц

Судья: Цокол Л. І.
07.01.2015

№757/34306/14-ц

Судья: Цокол Л. І.
07.01.2015

«Ще не вмерла…» по-біатлонному

    «Ще не вмерла…»    по-біатлонному

    Нова чемпіонка світу в спринті Олена Підгрушна співала український гімн разом з уболівальниками

    Оксана ГОЛОВКО, Валерій РЕКУНОВ, «Урядовий кур’єр»

    Тура Бергер у сучасному біатлоні — все одно, що аргентинець Ліонель Мессі у футболі. Лідер збірної Норвегії — олімпійська чемпіонка Ванкувера в індивідуальній гонці, в її колекції 15 медалей чемпіонатів світу, з яких шість золотих. І ось цю 31-річну приму світового біатлону на першому індивідуальному старті світової першості в Чехії випередила вихованка тернопільського спорту Олена Підгрушна. Тепер вона володіє рецептом, як перемогти непереможну Туру — потрібно дуже швидко бігти і точно стріляти!

    Блискавичний спринт

    Капітан національної збірної України Олена Підгрушна залишила позаду також найяскравіших стріляючих лижниць — триразову чемпіонку світу з Німеччини Андреа Хенкель, бронзового призера олімпійського Ванкувера Дар’ю Домрачову з Білорусі, лідера збірної Росії, володарку двох золотих медалей зимових Ігор Ольгу Зайцеву, грізну Кайсу Мякяряйнен з Фінляндії.

    Востаннє на найвищій сходинці п’єдесталу чемпіонату світу стояла Олена Зубрилова. Було це в лютому 2002-го в норвезькому Холменколені, де біатлоністка із Шостки, що на Сумщині, фінішувала першою в мас-старті. Одинадцять років потому на подіум світової першості в чеському Нове Место піднялися дві українські спортсменки — Олена Підгрушна і Віта Семеренко, яка на фініші була третьою.

    27-річна Віта продемонструвала фантастичну стабільність, завоювавши бронзову медаль на третьому чемпіонаті світу поспіль. Два роки тому в російському Ханти-Мансійську вона вперше піднялася на подіум після індивідуальної гонки. Взимку 2012-го в німецькому Рупольдінгу видала блискучу серію в стрільбі, вразивши всі десять мішеней. Краще подолали спринтерську дистанцію лише господиня змагань

    Магдалена Нойнер і Дар’я Домрачова з Білорусі. І ось черговий подіум у Чехії разом зі своєю подругою по команді.

    Спринтерський п’єдестал: Тура Бергер, Олена Підгрушна, Віта Семеренко. Фото з сайту biathlon.com.ua

    Фантастичний перс’ют

    Наступного дня Олена Підгрушна довела невипадковість свого успіху в гонці переслідування. Наш капітан показала третій час дня, пропустивши вперед лише лідера світового сезону феноменальну норвежку Туру Бергер та Крістіну Палку з Польщі. Віта Семеренко фінішувала 9-ю, а її сестра Валя - 43-ю.

    Підгрушна здійснила могутній ривок і в світовому рейтингу. Після недільної гонки переслідування на чемпіонаті світу українка посідає третю сходинку в загальному заліку Кубка світу з біатлону, поступаючись лише Турі Бергер і Дар’ї Домрачовій і випереджаючи німкеню Міріам Гьосснер.

    — Не приховуватиму: перемога стала для мене величезною несподіванкою. Ще більше такого результату не чекали наші тренери. Звичайно, я мріяла виграти «золото» чемпіонату світу, однак й подумати не могла, що це станеться в першому індивідуальному старті в Нове Место, — зазначила чемпіонка одразу по закінчені дебютних перегонів. — Було кілька ключових моментів. Передовсім це безпомилкова стрільба, психологічна стійкість і гранична концентрація впродовж усієї дистанції. Коли виходила із стадіону на фінішний круг, побачила свій результат на першому рядку і зрозуміла: тепер усе в моїх руках.

    Так через 11 років після тріумфу Олени Зубрилової в Холменколлені, у нас з’явилася нова чемпіонка світу.

    Капітан звикає стартувати першою. Фото з сайту userapi.com

    Щоб налаштуватись — вишиває

    — Не можу, щоб чимось не були зайняті руки. Вишивати почала тоді, коли потрапила до збірної України. Перші роки виїздів і зборів у психологічному плані були для мене важкими. Тож бралася за голку й відволікалася, — зізнавалася Олена Підгрушна нашому кореспондентові в інтерв’ю по закінчені попереднього сезону.

    Тоді ми дізналися, що вихована на традиціях тернопільська спортсменка, яка виступає за спортивне товариство «Колос», спершу вишивала картини: двох добрих вовків на полотні «вивела», згодом янгола, щасливу пару. Потім узялася за вишивання ікон. Скажімо, сестрі на весілля підготувала образи Ісуса та Пресвятої Богородиці. Про батьків також не забула — подарувала «Ісуса в терновому вінку», а на Великдень в церкві освятили й ікону «Пресвята родина», вишиту Оленою, зокрема й у перерві між стартами.

    ОФІЦІЙНО

    Президент України Віктор Янукович привітав Олену Підгрушну зі здобуттям золотої та бронзової медалей у спринтерській гонці й у гонці переслідування та Віту Семеренко з «бронзою» у спринті.

    «Мільйони уболівальників стали свідками успіху українських спортсменок, який яскраво засвідчив ваш високий рівень підготовки і професіоналізм. Переконаний, що ваша перемога є вагомим внеском у примноження спортивних досягнень України на міжнародній арені», — йдеться у вітанні глави держави.

    Віктор Янукович побажав Олені Підгрушній та Віті Семеренко щастя, здоров’я і нових здобутків.

    ТАБЛО «УК»

    Чемпіонат світу з біатлону. Нове Место, Чехія

    Спринт

    1. Олена Підгрушна (Україна) 21:02.1

    2. Тура Бергер (Норвегія) +6.4

    3. Віта Семеренко (Україна) +22.8

    22. Валя Семеренко (Україна) +1:11.3

    63. Яна Бондар (Україна) +2:29.1

    Гонка переслідування. Жінки, 10 км

    1. Тура Бергер (Норвегія) 28:48.4

    2. Крістіна Палка (Польща) +18.5

    3. Олена Підгрушна (Україна) +21.5

    4. Ольга Зайцева (Росія) +23.0

    5. Єкатєріна Глазиріна (Росія) +45.4.

    9. Віта Семеренко (Україна) +1:10.9...

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.9/5, основан на 25 голосах.

    Возможно, это Вас заинтересует

    Про видачу ліцензії на провадження професійної діяльності на фондовому ринку, Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку

    Про видачу ліцензії на провадження професійної діяльності на фондовому ринку За підсумками розгляду заяви та документів, поданих заявником на видачу ліцензії на провадження професійної діяльності на фондовому ринку — депозитарної діяльності, а саме депозитарної діяльності зберігача цінних паперів, відповідно до Порядку та умов видачі ліцензії на провадження окремих видів професійної діяльності на фондовому ринку, переоформлення ліцензії, видачі дубліката та копії ліцензії( z0890-06 ), затверджених рішенням Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку від 26.05.2006 за № 345, зареєстрованих в Міністерстві юстиції України 28.07.2006 за № 890/12764 (із змінами), відповідно до рішення Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку від 20.11.2012 № 1659, НАКАЗУЮ:

    Про внесення змін до пункту 2 розпорядження Кабінету Міністрів України від 21 листопада 2007 р. № 1021, Кабінет Міністрів України

    Про внесення змін до пункту 2 розпорядження Кабінету Міністрів України від 21 листопада 2007 р. № 1021 Внести зміни до пункту 2 розпорядження Кабінету Міністрів України від 21 листопада 2007 р. № 1021( 1021-2007-р ) "Про схвалення Концепції проекту Закону України "Про національну інфраструктуру геопросторових даних" (Офіційний вісник України, 2007 p., № 89, ст. 3280), виклавши його в такій редакції:

    Про визнання недійсними та видачу ліцензій на здійснення митної брокерської діяльності, Державна митна служба України

    Про визнання недійсними та видачу ліцензій на здійснення митної брокерської діяльності Відповідно до статті 405 Митного кодексу України( 4495д-17 ), Закону України "Про ліцензування певних видів господарської діяльності"( 1775-14 ) та Ліцензійних умов провадження посередницької діяльності митного брокера( z0469-09 ), затверджених наказом Держкомпідприємництва, Держмитслужби України від 13.05.2009 № 89/445, зареєстрованим у Міністерстві юстиції України 29.05.2009 за № 469/16485, НАКАЗУЮ:

    Щодо зупинення внесення змін до системи реєстру власників іменних цінних паперів та до системи депозитарного обліку цінних паперів, випущених Закритим акціонерним товариством "Мостобудівельне управління № 8", Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку

    Щодо зупинення внесення змін до системи реєстру власників іменних цінних паперів та до системи депозитарного обліку цінних паперів, випущених Закритим акціонерним товариством "Мостобудівельне управління № 8"

    05145472d80649777fc2d927daedc5fb