Судебный адвокат

Консультации

Вопрос к юристу:


О нас
Всем большое спасибо. Этот интернет портал сейчас - уникальный в своем роде. Здорово, что есть такие полезные интернет порталы. Он прост в пользовании. На нем удобно проводить свободное время - просто и быстро.

Вы супер!!! Все что делаете для всех пользователей вне всякого сомнения- очень важно!!!

Судебные статьи
Иск в суд: услуги адвоката

Иск в суд: услуги адвоката Адвокат поможет составить исковое заявление в суд, соберёт необходимые доказательства и избавит от массы отрицательных эмоций ...

Определение места проживания ребенка в процессе ...

Определение места проживания ребенка в процессе развода родителей Наши семейные адвокаты правильно составят исковое заявления и учтут все претензии и требования клиента, и обязательно прислушаются ...

Процедура по составлению иска в суд от юриста

Процедура по составлению иска в суд от юриста Именно от грамотности составления иска в суд и будет напрямую зависеть решение, которое вынесет судья ...

Новости Юристов
Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль...

Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль, водій якого незаконно перевозив ялинки Днями, близько 13 години, під час нагляду за дорожнім рухом, поблизу села Балашівка Березнівського району інспектори ДАІ, зупинили вантажний автомобіль ГАЗ53, під керуванням мешканця міста Березне.

На Полтавщині працівники ДАІ зустрілися із студентами .

На Полтавщині працівники ДАІ зустрілися із студентами вищого міжрегіонального професійного училища Основною темою зустрічі стало питання безпечної поведінки на автодорогах. Під час спілкування інспектор управління ДАІ Ірина Пилипенко зупинилася на кожній із категорій учасників дорожнього руху.

За героїзм та відвагу вінницькі працівники ДАІ ...

За героїзм та відвагу вінницькі працівники ДАІ отримали позачергові спеціальні звання Сьогодні, 8 січня, до міста Немирів Вінницької області завітав начальник Департаменту ДАІ МВС України Анатолій Сіренко аби за дорученням Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова нагородити ...




Наши дела в суде

№757/773/14-к

Судья: Білоцерківець О. А.
07.01.2015

№757/30624/14-ц

Судья: Цокол Л. І.
07.01.2015

№757/34306/14-ц

Судья: Цокол Л. І.
07.01.2015

В армії буде нове озброєння

    В армії буде нове озброєння

    Глава держави привітав військовослужбовців та ветеранів з Днем Збройних сил України

    Під час виступу на урочистому зібранні з нагоди свята у столичному Будинку офіцерів Віктор Янукович акцентував на тому, що найближчим часом влада спрямує зусилля на забезпечення ЗСУ сучасними зразками озброєння. «Нині вже корегується Державна програма озброєння та військової техніки Збройних сил України на 2012—2017 рр. та подальшу перспективу. Вона стане орієнтиром для формування державного оборонного замовлення, для виконання якого ми максимально використаємо науковий та виробничий потенціал вітчизняного оборонно-промислового комплексу», — сказав він, висловивши переконання, що реалізації наявних можливостей вітчизняного ВПК сприятиме недавнє створення державного концерну «Укроборонпром». Тож подальший динамічний розвиток цього важливого сектору української економіки вимагає його структурної перебудови відповідно до цілей військово-технічної та оборонно-промислової політики.

    У зв’язку з цим Віктор Янукович доручив активізувати роботу в цьому напрямку відповідної урядової міжвідомчої комісії та підготувати пропозиції щодо вдосконалення нормативно-правової бази формування державного оборонного замовлення.

    Як повідомляє прес-служба Президента, під час виступу було звернено увагу й на необхідність ухвалення закону про військово-технічне співробітництво України з іноземними державами, який має розширити можливості для просування вітчизняної продукції на зовнішніх ринках.

    Президент торкнувся й теми поліпшення рівня життя та соціального захисту військовослужбовців. За його словами, влада послідовно працює над цим: «Незважаючи на обмежені бюджетні ресурси та великий обсяг подекуди непопулярних, але необхідних реформ, Українська держава робить усе можливе для покращення рівня життя та соціального захисту військовослужбовців». Він, зокрема, нагадав, що в цьому році вдвічі збільшено грошове утримання моряків, військовослужбовців високомобільних десантних військ та інженерно-технічного складу Повітряних сил. А на наступний рік заплановане підвищення грошового забезпечення в Сухопутних військах ЗСУ. У перспективі й розв’язання проблеми забезпечення військових житлом. «Наразі вивчаємо можливість запровадження іпотечного кредитування для військовослужбовців, що дасть їм змогу з початку служби накопичувати кошти для придбання житла», — зазначив він.

    За словами глави держави, надалі посилюватиметься соціальний захист ветеранів, військових пенсіонерів та їхніх родин. Відтак поетапне підвищення розміру військових пенсій до кінця цього року становитиме понад 30%.

    «Переконаний, завдяки вашій самовідданій ратній праці небо над Україною завжди буде мирним, а наші люди — надійно захищеними», — такими словами глава держави привітав присутніх. Він побажав військовослужбовцям міцного здоров’я та успіхів у їхній шляхетній справі служіння Українському народові та вручив державні нагороди.

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.6/5, основан на 25 голосах.

    Возможно, это Вас заинтересует

    На Львівщині працівники ДАІ разом із казковим левеням закликали школярів бути обережними та уважними на канікулах

    У Львові правоохоронці організували незабутнє свято для дітвори. Напередодні канікул вартові доріг вирішили вкотре нагадати малечі про правила безпеки на дорозі та підготували для учнів цікавий ...

    До уваги водіїв! У наступні три доби в Україні погіршення погодних умов!

    За інформацією Гідрометцентру України в наступні три доби в Україні складні погодні умови: місцями дощі, мокрий сніг, налипання мокрого снігу, туман, видимість 200-500м. На дорогах ожеледиця.

    Питання надання у 2012 році державних гарантій для фінансування проектів у сфері сільського господарства, Кабінет Міністрів України

    Питання надання у 2012 році державних гарантій для фінансування проектів у сфері сільського господарства Відповідно до статті 6 Закону України( 4282-17 ) "Про Державний бюджет України на 2012 рік" Кабінет Міністрів України постановляє:

    Про керівників напрямів реформ, Президент України

    Указ  Президента України 1. Визначити керівниками напрямів реформ з упровадження Програми економічних реформ на 2010-2014 роки «Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава»( n0004100-10 ), реалізації Національного плану дій на 2013 рік щодо впровадження Програми економічних реформ на 2010-2014 роки «Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава»:

    05145472d80649777fc2d927daedc5fb