Судебный адвокат

Консультации

Вопрос к юристу:


О нас
Этот портал - удивительный.

Влюбилась в Ваш сайт!!! Какие же Вы молодцы!!! Сильно хочу пожелать Вам творческих успехов, динамичного развития и материального благополучия!

Судебные статьи
Иск в суд: услуги адвоката

Иск в суд: услуги адвоката Адвокат поможет составить исковое заявление в суд, соберёт необходимые доказательства и избавит от массы отрицательных эмоций ...

Определение места проживания ребенка в процессе ...

Определение места проживания ребенка в процессе развода родителей Наши семейные адвокаты правильно составят исковое заявления и учтут все претензии и требования клиента, и обязательно прислушаются ...

Процедура по составлению иска в суд от юриста

Процедура по составлению иска в суд от юриста Именно от грамотности составления иска в суд и будет напрямую зависеть решение, которое вынесет судья ...

Новости Юристов
Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль...

Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль, водій якого незаконно перевозив ялинки Днями, близько 13 години, під час нагляду за дорожнім рухом, поблизу села Балашівка Березнівського району інспектори ДАІ, зупинили вантажний автомобіль ГАЗ53, під керуванням мешканця міста Березне.

На Полтавщині працівники ДАІ зустрілися із студентами .

На Полтавщині працівники ДАІ зустрілися із студентами вищого міжрегіонального професійного училища Основною темою зустрічі стало питання безпечної поведінки на автодорогах. Під час спілкування інспектор управління ДАІ Ірина Пилипенко зупинилася на кожній із категорій учасників дорожнього руху.

За героїзм та відвагу вінницькі працівники ДАІ ...

За героїзм та відвагу вінницькі працівники ДАІ отримали позачергові спеціальні звання Сьогодні, 8 січня, до міста Немирів Вінницької області завітав начальник Департаменту ДАІ МВС України Анатолій Сіренко аби за дорученням Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова нагородити ...




Наши дела в суде

№757/773/14-к

Судья: Білоцерківець О. А.
07.01.2015

№757/30624/14-ц

Судья: Цокол Л. І.
07.01.2015

№757/34306/14-ц

Судья: Цокол Л. І.
07.01.2015

У Криму може зрости собівартість води

    У Криму може зрости собівартість водиЛіто без дощів, посушлива осінь і, як наслідок, зниження рівня грунтових вод і обміління водосховищ. Незважаючи на те, що на півострові Крим цього року був достатній сніговий покрив і була впевненість, що води після танення вистачить. Сніг розтанув, але в грунтові води не потрапив — ось такі примхи природи. Дехто вже замислюється над придбанням додаткової тари для зберігання води.

    Та як запевнили «УК» в Рескомводгоспі Криму, хоча водосховища півострова в середньому наповнені на 20—25%, цього абсолютно достатньо, щоб задовольняти потреби населення у питній воді.

    Тим паче, Аянське водосховище, яке живить Сімферополь, має всього 5% запасів води. Та, як з’ясувалось, навіть цей показник для міста не є критичним, оскільки воно отримує воду ще з трьох водосховищ —Сімферопольського, Партизанського та Міжгірного. Начальник Салгірського міжрайонного управління водного господарства Володимир Панютін повідомив, що Сімферопольське водосховище на сьогодні наповнено на 17%. І це ще далеко не критичний об’єм. «У Криму така наповненість водосховищ не новина, адже подібне вже спостерігалося в 1966, 1984, 1994 роках. Тому для нас чогось надзвичайного в цій ситуації немає. Більше того, завдяки інженерній інфраструктурі Південно-Кримського каналу води для Криму вистачить. Інша річ транспортування та подача води до кожного споживача, але це вже компетенція водоканалів», — пояснив начальник Салгірського управління.

    Якщо ж говорити про ситуацію в інших містах, то, як звичайно, вони пов’язані далеко не з нестачею води у сховищах. Зокрема, в Алушті, де в нічні години воду вже відключають, а у міськраді розглядається питання щодо постачання води за графіком, існує проблема мережі. «Місто живиться із свердловин та Ізобільненського водосховища, тому мережі налаштовані на два джерела постачання води, — пояснює ситуацію, що склалася, заступник начальника управління водних ресурсів Рескомводгоспу Геннадій Самарцев. — На сьогодні горизонти грунтових вод знизились, місто бере зі свердловин на 200 тис. м3 менше, а компенсувати нестачу за рахунок водосховища не може через технічні можливості трубопроводу».

    Тим часом води у сховищах все-таки стає менше, а дощів найближчим часом синоптики не обіцяють.

    Очікують з нетерпінням на опади і в Севастополі, оскільки в Чорноріченському водосховищі, яке насичує водою місто, запаси теж тануть. Нині його запаси становлять 14 млн м3 замість потрібних 64 млн м3 води. Тому Севастопольською міськ адміністрацією прийнято рішення розпочати подачу води з Міжгірного наливного водосховища, з якого вже підживлюють і Сімферополь. Та, розв’язуючи одну проблему, отримаємо іншу, адже через віддаленість цього водосховища собівартість води зросте.

    Найгірша ситуація в Бахчисарайському районі, бо тут не існує альтернативного варіанта поповнення запасів води, окрім природного. Сьогодні тут її у водосховищі 25% норми. Але, як запевнив Геннадій Самарцев, ніяких форс-мажорів, що стосується водосховищ, не буде.

    Якщо з водоймами все більш-менш зрозуміло, то сільському господарству, яке на 100% залежить від милості природи, зараз дуже несолодко. Адже зрошувальний період уже закінчився, а дощів так і нема. «На сьогодні у посівному шарі грунту вологи майже немає. Прогнози на майбутній врожай дати складно. Але багато залежатиме від того, чи буде зима сніжною», — зауважив Микола Тютюник, головний спеціаліст відділу зернових та технічних культур МінАПК Криму.

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.7/5, основан на 25 голосах.

    Возможно, это Вас заинтересует

    Суд подтвердил законность работы санационного "Родовид Банка"

    Окружной админсуд Киева 21 июля подтвердил законность работы санационного 'Родовид Банка'. Об этом сообщает информационный проект FinMaidan.

    Про затвердження Типового положення про бригаду екстреної (швидкої) медичної допомоги, Кабінет Міністрів України

    Про затвердження Типового положення про бригаду екстреної (швидкої) медичної допомоги Відповідно до частини третьої статті 9 Закону України ( 5081-17 ) "Про екстрену медичну допомогу" Кабінет Міністрів України постановляє:

    Практика отказа в возмещении расходов на правовую помощь не адвокатов, является ошибочной, – эксперт

    Вопрос возмещения судебных расходов при рассмотрении дел в хозяйственных судах является предметом постоянных дискуссий и не теряет актуальности.

    В Одесі медиків притягнуть до відповідальності за загибель тримісячної дитини

    Комісія, яка розслідувала загибель тримісячної дитини у відділенні реанімації дитячої лікарні N1 ім. Б. Я. Рєзніка в Одесі, дійшла висновку, що смерть дитини можна було відвернути: не проведене ...

    05145472d80649777fc2d927daedc5fb