Судебный адвокат

Консультации

Вопрос к юристу:


О нас
Этот интернет проект не друг - этот интернет проект, практически, - родственник для всех, кто сегодня живёт новыми идеями!

Просто отличный сайт! Хорошенький интернет сайтик! Очень здорово. Всё доступно и просто. Спасибо за профессиональный сайт!

Судебные статьи
Иск в суд: услуги адвоката

Иск в суд: услуги адвоката Адвокат поможет составить исковое заявление в суд, соберёт необходимые доказательства и избавит от массы отрицательных эмоций ...

Определение места проживания ребенка в процессе ...

Определение места проживания ребенка в процессе развода родителей Наши семейные адвокаты правильно составят исковое заявления и учтут все претензии и требования клиента, и обязательно прислушаются ...

Процедура по составлению иска в суд от юриста

Процедура по составлению иска в суд от юриста Именно от грамотности составления иска в суд и будет напрямую зависеть решение, которое вынесет судья ...

Новости Юристов
Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль...

Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль, водій якого незаконно перевозив ялинки Днями, близько 13 години, під час нагляду за дорожнім рухом, поблизу села Балашівка Березнівського району інспектори ДАІ, зупинили вантажний автомобіль ГАЗ53, під керуванням мешканця міста Березне.

На Полтавщині працівники ДАІ зустрілися із студентами .

На Полтавщині працівники ДАІ зустрілися із студентами вищого міжрегіонального професійного училища Основною темою зустрічі стало питання безпечної поведінки на автодорогах. Під час спілкування інспектор управління ДАІ Ірина Пилипенко зупинилася на кожній із категорій учасників дорожнього руху.

За героїзм та відвагу вінницькі працівники ДАІ ...

За героїзм та відвагу вінницькі працівники ДАІ отримали позачергові спеціальні звання Сьогодні, 8 січня, до міста Немирів Вінницької області завітав начальник Департаменту ДАІ МВС України Анатолій Сіренко аби за дорученням Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова нагородити ...




Наши дела в суде

№757/773/14-к

Судья: Білоцерківець О. А.
07.01.2015

№757/30624/14-ц

Судья: Цокол Л. І.
07.01.2015

№757/34306/14-ц

Судья: Цокол Л. І.
07.01.2015

Про затвердження Змін до Плану діяльності Міністерства фінансів України з підготовки проектів регуляторних актів на 2012 рік, Міністерство фінансів УкраїниМІНІСТЕРСТВО ФІНАНСІВ УКРАЇНИ

НАКАЗ

  1. 09.11.2012  № 1179
  2. Про затвердження Змін до Плану діяльності Міністерства фінансів України з підготовки проектів регуляторних актів на 2012 рік

    На виконання статті 7 Закону України "Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності"( 1160-15 ) НАКАЗУЮ:

    1. Затвердити Зміни до Плану діяльності Міністерства фінансів України з підготовки проектів регуляторних актів на 2012 рік( v1634201-11 ), затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 15 грудня 2011 року № 1634 (далі — Зміни), що додаються.

    2. Управлінню комунікацій (Прес-служба) (Косарчук В. П.) забезпечити оприлюднення Змін на веб-сайті Міністерства в мережі Інтернет.

    3. Юридичному департаменту (Матузка Я. В.) довести Зміни до відома Державної служби України з питань регуляторної політики та розвитку підприємництва.

    4. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Міністра Рибака С. О.

    В. о. Міністра

    А. Мярковський

    ЗАТВЕРДЖЕНО Наказ Міністерства фінансів України 09.11.2012 № 1179

    ЗМІНИ до Плану діяльності Міністерства фінансів України з підготовки проектів регуляторних актів на 2012 рік( v1634201-11 )

    Доповнити План діяльності Міністерства фінансів України з підготовки проектів регуляторних актів на 2012 рік( v1634201-11 ) пунктами такого змісту:

    № пор.

    Мета прийняття регуляторного акта

    Вид і назва проекту нормативно-правового акта (законів України, актів Президента України, наказів Міністерства фінансів України та інших)

    Термін виконання

    Структурні підрозділи Міністерства, відповідальні за розробку нормативно-правового акта

    Очікувані результати

    1

    2

    3

    4

    5

    6

  3. 245.
  4. Виконання пункту 7 Прикінцевих та перехідних положень Закону України від 6 вересня 2012 року № 5204-VI( 5204-17 ) "Про державні лотереї в Україні"

    Проект спільного наказу "Про визнання таким, що втратив чинність, наказу Державного комітету України з питань регуляторної політики та підприємництва, Міністерства фінансів України від 12 грудня 2002 року № 128/1037"

    IV квартал

    Департамент державної політики у сфері пробірного нагляду, документів суворої звітності та лотерейної діяльності

    Забезпечення виконання вимог Закону України від 6 вересня 2012 року № 5204-VI( 5204-17 ) "Про державні лотереї в Україні"

  5. 246.
  6. Виконання пункту 7 Прикінцевих та перехідних положень Закону України від 6 вересня 2012 року № 5204-VI( 5204-17 ) "Про державні лотереї в Україні"

    Проект наказу Міністерства фінансів України "Про затвердження Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з випуску та проведення лотерей"

    IV квартал

    Департамент державної політики у сфері пробірного нагляду, документів суворої звітності та лотерейної діяльності

    Забезпечення виконання вимог Закону України від 6 вересня 2012 року № 5204-VI( 5204-17 ) "Про державні лотереї в Україні" та вимог Закону України від 1 червня 2000 року № 1775-III ( 1775-14 ) "Про ліцензування певних видів господарської діяльності"

  7. 247.
  8. Виконання пункту 7 Прикінцевих та перехідних положень Закону України від 6 вересня 2012 року № 5204-VI( 5204-17 ) "Про державні лотереї в Україні" та пункту 2 Прикінцевих положень Закону України від 5 квітня 2007 року № 877-V( 877-16 ) "Про засади державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності"

    Проект наказу Міністерства фінансів України "Про затвердження Порядку контролю за додержанням Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з випуску та проведення лотерей"

    IV квартал

    Департамент державної політики у сфері пробірного нагляду, документів суворої звітності та лотерейної діяльності

    Приведення у відповідність до вимог Закону України від 6 вересня 2012 року № 5204-VI( 5204-17 ) "Про державні лотереї в Україні" та вимог Закону України від 5 квітня 2007 року № 877-V  ( 877-16 )"Про засади державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності". Забезпечення контролю за діяльністю операторів державних лотерей

  9. 248.
  10. Приведення нормативно-правового акта Кабінету Міністрів України у відповідність із законодавством

    Проект наказу Міністерства фінансів України "Про затвердження стандарту надання Міністерством фінансів України адміністративної послуги з видачі ліцензії на провадження господарської діяльності з випуску та проведення лотерей"

    IV квартал

    Департамент державної політики у сфері пробірного нагляду, документів суворої звітності та лотерейної діяльності

    Затвердження стандарту надання Міністерством фінансів України адміністративної послуги з видачі ліцензії на провадження господарської діяльності з випуску та проведення лотерей

  11. 249.
  12. Відповідно до статті 6 Закону України від 6 вересня 2012 року № 5204-VI( 5204-17 ) "Про державні лотереї в Україні"

    Проект постанови Кабінету Міністрів України "Про внесення змін до пункту 24 переліку документів, які додаються до заяви про видачу ліцензії для окремого виду господарської діяльності"

    IV квартал

    Департамент державної політики у сфері пробірного нагляду, документів суворої звітності та лотерейної діяльності

    Приведення у відповідність із законодавством переліку документів, які додаються до заяви про видачу ліцензії на провадження господарської діяльності з випуску та проведення лотерей

  13. 250.
  14. Приведення нормативно-правового акта Кабінету Міністрів України у відповідність із законодавством

    Проект постанови Кабінету Міністрів України "Про внесення змін до критеріїв, за якими оцінюється ступінь ризику від господарської діяльності з випуску та проведення лотерей і визначається періодичність здійснення планових заходів нагляду (контролю)"

    IV квартал

    Департамент державної політики у сфері пробірного нагляду, документів суворої звітності та лотерейної діяльності

    Приведення у відповідність із законодавством критеріїв, за якими оцінюється ступінь ризику від господарської діяльності з випуску та проведення лотерей і визначається періодичність здійснення планових заходів державного нагляду (контролю)

    Директор Департаменту державної політики у сфері пробірного нагляду, документів суворої звітності та лотерейної діяльності

    В. П. Клепчуков

    Юридичний портал Справедливість

    Рейтинг: 4.7/5, основан на 25 голосах.

    Возможно, это Вас заинтересует

    Зарплату роздає… прокуратура

    За втручання прокуратури на Миколаївщині відшкодовано 34 млн грн заборгованості із виплати заробітної плати.

    Чи поступатися місцем у метро?

    Щодня користуюся метрополітеном. На жаль, столичне метро у години пік переповнене. Нині, коли негода загнала багатьох у підземку, в тому числі й армію водіїв, їздити стало значно важче. Помітила, ...

    Сталева вертикаль

    Українська економіка, за підсумками 2012 року, продемонструвала спад промисловості на 1,8%. Експерти вважають, що причини цього слід шукати передусім в застарілій концепції розвитку промислової ...

    Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для здійснення заходів щодо створення єдиних регіональних оперативно-диспетчерських служб з використанням сучасних GPS-технологій, Кабінет Міністрів України

    Бюджетні кошти використовуються з метою створення єдиних регіональних оперативно-диспетчерських служб з використанням сучасних GPS-технологій та спрямовуються на виконання робіт з проектування ...

    05145472d80649777fc2d927daedc5fb