Судебный адвокат

Консультации

Вопрос к юристу:


О нас
Как много актуальной информации.

С огромной благодарностью отзываемся о всех, кто принимал участие в создании сайта. Ваш сайт -,действительно, на сегодняшний день - единственный в своем роде. Как здорово, что есть такие полезные порталы. Интернет сайт достаточно многообразен в использовании. На нем удобно проводить свободное время - просто и быстро.

Судебные статьи
Иск в суд: услуги адвоката

Иск в суд: услуги адвоката Адвокат поможет составить исковое заявление в суд, соберёт необходимые доказательства и избавит от массы отрицательных эмоций ...

Определение места проживания ребенка в процессе ...

Определение места проживания ребенка в процессе развода родителей Наши семейные адвокаты правильно составят исковое заявления и учтут все претензии и требования клиента, и обязательно прислушаются ...

Процедура по составлению иска в суд от юриста

Процедура по составлению иска в суд от юриста Именно от грамотности составления иска в суд и будет напрямую зависеть решение, которое вынесет судья ...

Новости Юристов
Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль...

Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль, водій якого незаконно перевозив ялинки Днями, близько 13 години, під час нагляду за дорожнім рухом, поблизу села Балашівка Березнівського району інспектори ДАІ, зупинили вантажний автомобіль ГАЗ53, під керуванням мешканця міста Березне.

На Полтавщині працівники ДАІ зустрілися із студентами .

На Полтавщині працівники ДАІ зустрілися із студентами вищого міжрегіонального професійного училища Основною темою зустрічі стало питання безпечної поведінки на автодорогах. Під час спілкування інспектор управління ДАІ Ірина Пилипенко зупинилася на кожній із категорій учасників дорожнього руху.

За героїзм та відвагу вінницькі працівники ДАІ ...

За героїзм та відвагу вінницькі працівники ДАІ отримали позачергові спеціальні звання Сьогодні, 8 січня, до міста Немирів Вінницької області завітав начальник Департаменту ДАІ МВС України Анатолій Сіренко аби за дорученням Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова нагородити ...




Наши дела в суде

№757/773/14-к

Судья: Білоцерківець О. А.
07.01.2015

№757/30624/14-ц

Судья: Цокол Л. І.
07.01.2015

№757/34306/14-ц

Судья: Цокол Л. І.
07.01.2015

Про затвердження Інструкції про організацію передачі в оренду та укладення договорів оренди рухомого військового майна, Міністерство оборони УкраїниМІНІСТЕРСТВО ОБОРОНИ УКРАЇНИ

НАКАЗ

  1. 03.08.2012 № 514
  2. Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 30 жовтня 2012 р. за № 1465/21777

    Про затвердження Інструкції про організацію передачі в оренду та укладення договорів оренди рухомого військового майна

    Відповідно до вимог постанови Кабінету Міністрів України від 11 травня 2000 року № 778( 778-2000-п ) "Про затвердження Порядку надання дозволу військовим частинам Збройних Сил на передачу закріпленого за ними рухомого та нерухомого майна в оренду" (зі змінами) та з метою вдосконалення роботи з передачі рухомого військового майна в оренду, налагодження єдиного порядку та організації управління процесами передачі в оренду рухомого військового майна в Міністерстві оборони України та Збройних Силах України НАКАЗУЮ:

    1. Затвердити Інструкцію про організацію передачі в оренду та укладення договорів оренди рухомого військового майна, що додається.

    2. Наказ Міністра оборони України від 25 квітня 2003 року № 113 "Про затвердження Інструкції про порядок виконання вимог постанови Кабінету Міністрів України від 11 травня 2000 року № 778" (зі змінами) скасувати.

    3. Цей наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

    4. Наказ розіслати до окремої військової частини.

    Міністр оборони України

    Д. А. Саламатін

    ЗАТВЕРДЖЕНО Наказ Міністерства оборони України 03.08.2012  № 514

    Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 30 жовтня 2012 р. за № 1465/21777

    ІНСТРУКЦІЯ про організацію передачі в оренду та укладення договорів оренди рухомого військового майна

    І. Загальні положення

    1.1. Ця Інструкція визначає порядок передачі в оренду та укладення договорів оренди рухомого військового майна (далі — рухоме військове майно), яке без шкоди бойовій та мобілізаційній готовності військ (сил) пропонується до передачі в оренду військовими частинами, закладами, установами та організаціями Збройних Сил України (далі — військові частини), які зареєстровані як суб’єкти господарської діяльності у Збройних Силах України та здійснюють господарську діяльність щодо передачі в оренду рухомого військового майна.

    1.2. Дозвіл військовим частинам на передачу рухомого військового майна в оренду оформлюється відповідними наказами Міністерства оборони України або керівників уповноважених ним органів військового управління.

    Дозвіл на передачу літальних апаратів та суден в оренду оформлюється відповідними наказами Міністерства оборони України.

    1.3. Підготовка переліків рухомого військового майна, яке пропонується до передачі в оренду, покладається на органи військового управління, структурні підрозділи Міністерства оборони України та Генерального штабу Збройних Сил України (далі — структурні підрозділи):

    у Міністерстві оборони України на: Головне квартирно-експлуатаційне управління Збройних Сил України, військову частину А0515, Центр обліку надлишкового та списаного військового майна, Військово-медичний департамент Міністерства оборони України, Департамент військової освіти та науки Міністерства оборони України, Департамент соціальної та гуманітарної політики Міністерства оборони України, Управління спорту Міністерства оборони України за підпорядковані військові частини (установи);

    у Збройних Силах України на: Центральне управління організації матеріально-технічного забезпечення військ (сил) Генерального штабу Збройних Сил України за військові частини Збройних Сил України через органи військового управління Збройних Сил України за підпорядкованістю.

    1.4. Дія цієї Інструкції не поширюється на військове майно, що становить державну таємницю.

    ІІ. Формування переліків рухомого військового майна

    2.1. Підставою для передачі в оренду рухомого військового майна є затверджені Міністром оборони України переліки рухомого військового майна, яке пропонується до передачі в оренду (додаток 1) (далі — Перелік) без шкоди бойовій та мобілізаційній готовності військ (сил).

    2.2. Військові частини, за якими закріплено рухоме військове майно, щороку до 1 листопада готують та подають проекти Переліків, підписані командиром військової частини або посадовою особою, яка згідно з письмовим наказом виконує його обов’язки, погоджені із головними, центральними управліннями (службами), що виконують функції забезпечення відповідним рухомим військовим майном, до органів військового управління за підпорядкованістю.

    Органи військового управління опрацьовують та надають до 10 листопада узагальнений проект Переліку до структурних підрозділів, визначених пунктом 1.3 розділу І цієї Інструкції, у чотирьох примірниках.

    2.3. Керівники структурних підрозділів або посадові особи, які виконують їх обов’язки згідно з письмовим наказом, в п’ятиденний строк розглядають надані органами військового управління проекти Переліків та подають їх на погодження до Головного оперативного управління Генерального штабу Збройних Сил України, Головного управління оборонного та мобілізаційного планування Генерального штабу Збройних Сил України, Департаменту фінансів Міністерства оборони України, Департаменту внутрішнього аудиту та фінансового контролю Міністерства оборони України та Департаменту охорони державної таємниці Міністерства оборони України.

    За відсутності зауважень проект Переліку погоджується керівниками вищезазначених структурних підрозділів в п’ятиденний строк.

    2.4. Щороку до 15 грудня проекти Переліків подаються на затвердження Міністру оборони України.

    2.5. Після затвердження Міністром оборони України перші примірники вказаних Переліків зберігаються в Адміністративному департаменті Міністерства оборони України, другі примірники подаються до Департаменту фінансів Міністерства оборони України, треті примірники — до Департаменту економічної та господарської діяльності Міністерства оборони України, четверті примірники подаються за належністю до відповідного структурного підрозділу.

    2.6. Структурний підрозділ здійснює доведення витягів із Переліку до органів військового управління, які за належністю організовують доведення витягу із Переліку до військових частин, в частині, що їх стосується, з метою організації процедури передачі рухомого військового майна в оренду.

    2.7. З метою інформування юридичних і фізичних осіб, які мають наміри щодо оренди рухомого військового майна, у газеті "Відомості приватизації" розміщуються повідомлення про об’єкти (об’єкт), які (який) пропонуються(ється) для передачі в оренду.

    Публікацію відомостей про рухоме військове майно, включене до Переліків, здійснюють військові частини, за якими рухоме військове майно закріплене на праві оперативного управління.

    Відомості про рухоме військове майно, яке включене до Переліків, опубліковуються протягом місяця після їх затвердження.

    ІІІ. Оцінка вартості рухомого військового майна

    3.1. Оцінка вартості рухомого військового майна передує проведенню конкурсів на право укладення договорів оренди та здійснюється до опублікування відомостей про рухоме військове майно, яке пропонується для передачі в оренду на умовах конкурсу.

    3.2. Оцінка залишкової вартості рухомого військового майна здійснюється комісіями з оцінки вартості рухомого військового майна згідно з вимогами Методики визначення залишкової вартості майна Збройних Сил України та інших військових формувань, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 29 травня 1998 року № 759/ДСК( 759-98-п ), Положення про порядок створення та діяльності комісій з оцінки вартості військового майна, що підлягає передачі в оренду( z0871-01 ), затвердженого наказом Міністерства оборони України та Фонду державного майна України від 17 вересня 2001 року № 333/1697, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 9 жовтня 2001 року за № 871/6062.

    3.3. Незалежна оцінка рухомого військового майна здійснюється відповідно до Закону України "Про оцінку майна, майнових прав та професійну оціночну діяльність в Україні"( 2658-14 ).

    У разі якщо вартість рухомого військового майна, визначена за результатами проведення незалежної оцінки, буде нижчою від залишкової вартості, рухоме військове майно в оренду не передається.

    3.4. На підставі звіту про оцінку рухомого військового майна комісіями з оцінки вартості рухомого військового майна складаються акт оцінки рухомого військового майна, який погоджується з Фондом державного майна України (його регіональним відділенням, представництвом), та розрахунок стартової орендної плати за перший (базовий) місяць оренди рухомого військового майна відповідно до Методики розрахунку орендної плати за державне майно та пропорції її розподілу( 786-95-п ), затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 4 жовтня 1995 року № 786 (зі змінами).

    3.5. У разі якщо на дату продовження дії договору оренди рухомого військового майна строк останньої оцінки вартості такого майна перевищує три роки, для продовження договору оренди проводиться оцінка рухомого військового майна, яка є предметом договору оренди.

    IV. Організація укладення договорів оренди рухомого військового майна

    4.1. З метою організації та проведення конкурсів на право укладення договорів оренди рухомого військового майна військовими частинами подається відповідне оголошення.

    Опублікування інформації про проведення конкурсів на право оренди рухомого військового майна здійснюється в газеті "Відомості приватизації".

    4.2. Конкурс проводиться за наявності заяв про оренду від двох або більше учасників конкурсу, що надійшли протягом місяця після опублікування повідомлення про об’єкти (об’єкт), які пропонуються для передачі в оренду, у газеті "Відомості приватизації".

    4.3. Конкурси на право укладення договорів оренди рухомого військового майна, що включене до Переліків (далі — конкурси), проводяться відповідно до Порядку та умов проведення конкурсів на право укладання договорів оренди військового майна( z0490-00 ), затверджених наказом Фонду державного майна України та Міністерства оборони України від 26 липня 2000 року № 1549/241, зареєстрованих в Міністерстві юстиції України 10 серпня 2000 року за № 490/4711 (зі змінами) (далі — Порядок).

    4.4. Функції щодо умов, порядку та строків проведення конкурсів, розгляд пропозицій учасників конкурсу, визначення переможців серед учасників конкурсу, які виявили бажання укласти договір оренди рухомого військового майна, запропонували найбільшу орендну плату та найкращі умови подальшої експлуатації рухомого військового майна, покладаються на конкурсні комісії.

    Конкурсні комісії створюються у складі 5-7 осіб наказами командира військової частини, за якою закріплене рухоме військове майно, що передається в оренду.

    4.5. За результатами конкурсу конкурсною комісією складається протокол конкурсу (у двох примірниках), обов’язкова інформація щодо змісту якого наведена у пункті 4.6 розділу 4 Порядку( z0490-00 ).

    Протокол конкурсу підписується всіма членами конкурсної комісії, переможцем Конкурсу в день його проведення та протягом трьох робочих днів з дати проведення затверджується орендодавцем.

    4.6. Облік протоколів про результати конкурсів, а також матеріалів, які подаються на розгляд до конкурсних комісій, ведеться у військовій частині, де проводилися конкурси.

    Зазначені протоколи зберігаються в орендодавців протягом трьох років після припинення дії договорів оренди.

    Належним чином оформлені, підписані та затверджені протоколи конкурсів є підставою для укладення договорів оренди рухомого військового майна.

    4.7. Зміст договору оренди рухомого військового майна має відповідати вимогам статті 10 Закону України "Про оренду державного та комунального майна"( 2269-12 ).

    Передача в суборенду рухомого військового майна орендарем не дозволяється.

    V. Отримання дозволів на передачу в оренду рухомого військового майна

    5.1. За наявності заяв від фізичних чи юридичних осіб про наміри орендувати рухоме військове майно військові частини надсилають лист-клопотання про надання дозволу на передачу рухомого військового майна в оренду, копію свідоцтва про реєстрацію військової частини як суб’єкта господарської діяльності у Збройних Силах України, проект договору оренди рухомого військового майна, акт оцінки вартості рухомого військового майна, що передається в оренду, розрахунок орендної плати за перший місяць оренди після укладення договору оренди, складений і підписаний командиром (начальником) та головним бухгалтером (начальником фінансової служби) військової частини, копію виписки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб — підприємців щодо державної реєстрації орендаря як суб’єкта господарювання (копію паспорта для фізичної особи) до структурного підрозділу (за підпорядкованістю). До листа-клопотання також додається витяг з Переліку із зазначенням об’єктів оренди.

    5.2. Структурний підрозділ після отримання листа-клопотання у п’ятнадцятиденний строк готує проект наказу про надання дозволу на передачу рухомого військового майна (крім літальних апаратів та суден) в оренду:

    за військові частини, які підпорядковані структурним підрозділам Міністерства оборони України, Міністра оборони України;

    за військові частини, які підпорядковані органам військового управління Міністерства оборони України, керівника органу військового управління;

    за військові частини, які підпорядковані Генеральному штабу Збройних Сил України або його структурному підрозділу, Генерального штабу Збройних Сил України;

    за військові частини, які підпорядковані органам військового управління Збройних Сил України, керівника органу військового управління.

    5.3. Проект наказу Міністерства оборони України про надання дозволу військовій частині на передачу літальних апаратів та суден в оренду готує структурний підрозділ, якому вона підпорядкована.

    5.4. Разом із наказом про надання дозволу на передачу рухомого майна в оренду структурні підрозділи надсилають до військових частин висновки стосовно укладання договорів оренди, які є обов’язковими для урахування під час підписання зазначених договорів.

    VI. Звітність про стан договірної роботи щодо оренди рухомого військового майна

    6.1. Звітність про стан договірної роботи щодо оренди рухомого військового майна надається військовими частинами за підпорядкованістю щокварталу до 20 числа місяця, наступного за звітним, у друкованому та електронному вигляді за такими формами:

    звіт № 1 про надходження та використання коштів, отриманих від оренди рухомого військового майна (додаток 2);

    звіт № 2 про надходження, зарахування, перерахування на спеціальний реєстраційний рахунок Міністерства оборони України та використання коштів, отриманих від оренди рухомого військового майна (додаток 3);

    довідка до звіту № 1 про заборгованість з платежів за умовами укладених договорів оренди рухомого військового майна (додаток 4);

    пояснювальна записка до звіту про використання коштів, отриманих від оренди рухомого військового майна ( z1465-12 ) (додаток 5);

    реєстр договорів оренди рухомого військового майна, укладених у Міністерстві оборони України (Збройних Силах України) (додаток 6).

    6.2. Узагальнена звітність про стан договірної роботи щодо оренди

    рухомого військового майна за формами, наведеними в додатках 2-6 до цієї Інструкції, подається щокварталу до 25 числа місяця, наступного за звітним, до Департаменту економічної та господарської діяльності Міністерства оборони України:

    структурними підрозділами Міністерства оборони України, визначеними у пункті 1.3 розділу І цієї Інструкції;

    Центральним управлінням організації матеріально-технічного забезпечення військ (сил) Генерального штабу Збройних Сил України за військові частини, які підпорядковані Генеральному штабу Збройних Сил України (його структурним підрозділам) та органам військового управління Збройних Сил України.

    6.3. Звітність підписується командирами (начальниками) та головними бухгалтерами (начальниками фінансових служб) військових частин, які здійснюють господарську діяльність щодо оренди рухомого військового майна.

    6.4. Реєстри договорів оренди рухомого військового майна, укладених у Міністерстві оборони України (Збройних Силах України), ведуться в електронному та друкованому вигляді військовими частинами та структурними підрозділами, в підпорядкуванні яких перебувають військові частини, що здійснюють господарську діяльність щодо оренди рухомого військового майна.

    6.5. Департамент економічної та господарської діяльності Міністерства оборони України узагальнює квартальну звітність про стан договірної роботи, що поновлюється в друкованому та електронному вигляді щокварталу.

    Заступник Міністра оборони України — керівник апарату

    В. М. Можаровський

    Додаток 1 до Інструкції про організацію передачі в оренду та укладення договорів оренди рухомого військового майна

    ЗАТВЕРДЖУЮ Міністр оборони України ___________________________ (підпис, ініціали, прізвище) "____" ___________20____ року

    ПЕРЕЛІК № _____ рухомого військового майна, яке пропонується до передачі в оренду __________________________________________________________ (найменування структурного підрозділу)

    №№ з/п

    Найменування військового майна, стисла характеристика

    Тип, марка

    Одиниця виміру

    Кількість

    Рік виготовлення (введення в експлуатацію)

    Відпрацьований строк (кількість років в експлуатації)

    Категорія технічного стану (для військового майна, що обліковується за категорією)

    Вартість за обліком, тис. грн.

    Місцезнаходження військового майна

    Військова частина, за якою закріплено майно

    Примітка

    1

    2

    3

    4

    5

    6

    7

    8

    9

  3. 10
  4. 11
  5. 12
  6. Начальник структурного підрозділу

    _________________ (військове звання, підпис, ініціали, прізвище)

    "__" ______ 20__ року

    ПОГОДЖЕНО

    Начальник Головного управління оборонного та мобілізаційного планування Генерального штабу Збройних Сил України

    ______________________ (військове звання, підпис, ініціали, прізвище)

    "___" ______ 20___ року

    ПОГОДЖЕНО

    Начальник Головного оперативного управління — заступник начальника Генерального штабу Збройних Сил України

    ______________________ (військове звання, підпис, ініціали, прізвище)

    "___" ______ 20___ року

    ПОГОДЖЕНО

    Директор Департаменту фінансів Міністерства оборони України

    ______________________ (військове звання, підпис, ініціали, прізвище)

    "___" ______ 20___ року

    ПОГОДЖЕНО

    Директор Департаменту внутрішнього аудиту та фінансового контролю Міністерства оборони України

    ____________________ (військове звання, підпис, ініціали, прізвище)

    "___" _____ 20___ року

    Додаток 2 до Інструкції про організацію передачі в оренду та укладення договорів оренди рухомого військового майна

    ЗВІТ № 1 про надходження та використання коштів, отриманих від оренди рухомого військового майна, по ____________________________________________________________ (найменування структурного підрозділу)

  7. станом на 01.___.____
  8. № з/п

    Найменування підпорядкованих військових формувань

    Кількість укладених договорів, штук

    Орендоване майно, штук (комплектів)

    Заборгованість по орендній платі на 01.01.____р., грн..

    Нараховано орендної плати за звітний період, грн.

    Отримано коштів за звітний період, грн.

    Заборгованість по орендній платі на кінець звітного періоду

    Використано коштів у звітний період, грн.

    Компенсовано орендарями

    Сума безнадійної заборгованості, грн.

  9. усього, грн.
  10. у тому числі за звітний період, грн.
  11. експлуатаційні (амортизаційні) послуги (витрати), грн.
  12. заборгованість
  13. станом на 01.01.___ р.
  14. нараховано
  15. отримано
  16. заборгованість
  17. станом на 01.01.___ р.
  18. 1

    2

    3

    4

    5

    6

    7

    8

    9

  19. 10
  20. 11
  21. 12
  22. 13
  23. 14
  24. 15
  25. Усього по структурному підрозділу, у тому числі:

    1

    Окремо по кожному орендодавцю

    2

    Командир ____________________________________________________________

    Головний бухгалтер (начальник фінансової служби) _________________________

    Додаток 3 до Інструкції про організацію передачі в оренду та укладення договорів оренди рухомого військового майна

    ЗВІТ № 2 про надходження, зарахування, перерахування на спеціальний реєстраційний рахунок Міністерства оборони України та використання коштів, отриманих від оренди рухомого військового майна, по __________________________________________ (найменування структурного підрозділу)

  26. станом на 01.___.____
  27. № з/п

    № договору, дата його укладення, строк дії (з __ до __)

    Найменування орендаря, орендодавця

    Місцезнаходження, № військової частини, найменування майна

    Кількість, комплектність, штук

    Заборгованість, грн.

  28. з амортизаційних відрахувань
  29. отримувач коштів
  30. з орендної плати
  31. отримувач коштів
  32. загальна заборгованість (графа 6 + графа 8)
  33. 1

    2

    3

    4

    5

    6

    7

    8

    9

  34. 10
  35. УСЬОГО

    Командир _____________________________________________________________

    Головний бухгалтер (начальник фінансової служби) ______________________________

    Додаток 4 до Інструкції про організацію передачі в оренду та укладення договорів оренди рухомого військового майна

    ДОВІДКА ДО ЗВІТУ № 1 про заборгованість з платежів за умовами укладених договорів оренди рухомого військового майна по __________________________________________________________ (найменування структурного підрозділу)

  36. станом на 01.___.____
  37. № з/п

    № договору, дата його укладення, строк дії (з __ до __)

    Найменування орендаря, орендодавця

    Місцезнаходження, № військової частини, найменування майна

    Кількість, комплектність, штук

    Заборгованість, грн.

  38. з амортизаційних відрахувань
  39. отримувач коштів
  40. з орендної плати
  41. отримувач коштів
  42. загальна заборгованість (графа 6 + графа 8)
  43. 1

    2

    3

    4

    5

    6

    7

    8

    9

  44. 10
  45. Командир _____________________________________________________________

    Головний бухгалтер (начальник фінансової служби) ________________________

    Додаток 5 до Інструкції про організацію передачі в оренду та укладення договорів оренди рухомого військового майна

    ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА до звіту про використання коштів, отриманих від оренди рухомого військового майна, по ______________________________________________ (найменування структурного підрозділу)

  46. за ____ квартал 20____ року
  47. 1. Станом на ___.___.20___ на обліку __________ структурного підрозділу обліковується ______ договорів оренди рухомого військового майна загальною кількістю ______ штук.

    2. З початку року станом на ___.___.20____ зареєстровано ___ договорів оренди рухомого військового майна загальною кількістю ____ штук, з них:

  48. взято на облік від військових частин та установ _____ договорів загальною кількістю _____ штук;
  49. укладено нових договорів оренди ____ штук загальною кількістю ____ штук.
  50. У тому числі протягом ___ кварталу 20___ року зареєстровано договорів оренди рухомого військового майна загальною кількістю ___ штук, з них:

  51. взято на облік від військових частин та установ ____ договорів загальною кількістю ___ штук;
  52. (окремо по кожному договору: № договору, строк дії (з ___ до ____), найменування орендаря, кількість майна ___ штук (комплектів), балансоутримувач (військова частина, орган військового управління), від кого прийнято майно);

  53. укладено нових договорів оренди ____ штук загальною кількістю ___ штук;
  54. (окремо по кожному договору: № договору, строк дії (з ___ до ___), найменування орендаря, кількість майна ___ штук (комплектів), балансоутримувач (військова частина, орган військового управління), № і дата дозволу структурного підрозділу).

    3. З початку року, станом на __.___.20___, розірвано (передано) договорів оренди рухомого військового майна загальною кількістю ____ штук, з них:

    передано військовим частинам та іншим установам і організаціям договорів загальною кількістю ____ штук;

  55. розірвано договорів оренди загальною кількістю ____ штук.
  56. У тому числі протягом ___ кварталу 20___ року розірвано (передано) договорів оренди рухомого військового майна загальною кількістю ___ штук, з них:

    передано військовим частинам та іншим установам і організаціям договорів загальною кількістю ___ штук;

    (окремо по кожному договору: № договору, строк дії (з _____ до ____), найменування орендаря, кількість майна ___ штук (комплектів), балансоутримувач (військова частина, орган військового управління), кому передано майно);

  57. розірвано договорів оренди загальною кількістю ______ штук;
  58. (окремо по кожному договору: № договору, строк дії (з ___ до ___), найменування орендаря, кількість майна ___ штук (комплектів), балансоутримувач (військова частина, орган військового управління), причина розірвання (після закінчення строку дії, за згодою сторін, за рішенням суду), додати копію акта приймання-передавання майна від орендаря).

    4. З початку року, станом на __.__.20__, загальна кількість договорів збільшилась (зменшилась) на ___ штук, у тому числі протягом ____ кварталу 20__ року загальна кількість договорів збільшилась (зменшилась) на ___ штук, зміни сталися за рахунок того, що:

  59. зареєстровано договорів оренди рухомого військового майна загальною кількістю ____ штук;
  60. розірвано (передано) договорів оренди рухомого військового майна загальною кількістю___ штук;
  61. збільшено кількість майна, що раніше було взято в оренду, за ____ договорами на ____ штук (комплектів);

    (окремо по кожному договору: № договору, строк дії (з ___ до ___), найменування орендаря, кількість майна збільшено на ___ штук (комплектів), за

    додатковою угодою від ___ № ___, балансоутримувач (військова частина, орган військового управління), причина збільшення);

    зменшено кількість майна, що раніше було взято в оренду, за ___ договорами на ___ штук (комплектів);

    (окремо по кожному договору: № договору, строк дії (з ___ до ___), найменування орендаря, кількість майна зменшено на ___ штук (комплектів) за додатковою угодою від ___ № ___, балансоутримувач (військова частина, орган військового управління), причина зменшення).

    Крім цього, протягом кварталу в умови ___ договорів внесено зміни, у тому числі:

    (окремо по кожному договору: балансоутримувач (військова частина, орган військового управління), № договору, строк дії (з ___ до ___), найменування орендаря, додаткова угода від ___ №__, мета внесення змін (продовження строку дії договору, збільшення розміру орендної плати (на яку суму), зміна мети використання орендованого майна і розміру орендної ставки тощо), дата _____ і № ____ дозволу структурного підрозділу).

    5. Протягом ___ кварталу 20___ року отримано орендної плати ____ грн., підлягає перерахуванню на спеціальний рахунок Міністерства оборони України ___ грн., перераховано на спеціальний реєстраційний рахунок Міністерства оборони України ___ грн. (якщо перераховано не всю суму, яка підлягає перерахуванню, надати пояснення про причину неперерахування в розрізі військових частин).

    У тому числі протягом ___ кварталу 20___ року отримано від передачі в оренду майна ___ грн., спрямовано на ремонт (поточний, регламентований, капітальний) ___ грн., на інші потреби з відновлення майна ___ грн.

    6. Заборгованість з орендної плати, з амортизаційних відрахувань становить усього ___ грн., у тому числі:

    (грн)

    З орендної плати

    У тому числі по об’єктах оренди

    З амортизаційних відрахувань

    Усього

    Суб’єкти господарювання

    Бюджетні установи

    Усього

    Заборгованість з орендної плати, з амортизаційних відрахувань за період понад три місяці становить ____ грн., у тому числі:

    за чинними договорами заборгованість з орендної плати ____ грн., з амортизаційних відрахувань ___ грн.;

    за нечинними договорами заборгованість з орендної плати ____ грн., з амортизаційних відрахувань ____ грн.

    7. Протягом ___ кварталу 20__ року:

    з метою досудового врегулювання питання заборгованості виставлено ___ претензій боржникам на загальну суму ____ грн. (у тому числі з орендної плати ____ грн., з амортизаційних відрахувань ___ грн.), у результаті чого було погашено заборгованість на суму ___ грн. (у тому числі з орендної плати ___ грн., з амортизаційних відрахувань ___ грн.);

  62. подано ____ позовів до господарських судів на загальну суму ___ грн.;
  63. подано ____ звернень до військових прокуратур на загальну суму ___ грн.
  64. 8. Станом на __.___.20__ з метою зменшення заборгованості проведено таку роботу:

    окремо по кожному договору: № договору, строк дії (з __ до __), найменування орендаря, орендована кількість майна, сума заборгованості (з орендної плати, з амортизаційних відрахувань), дата ____ і № ___ претензії, звернення до військової прокуратури, позову до суду, рішення суду тощо.

    У разі зменшення (збільшення) заборгованості за рішенням суду чи з інших причин обов’язково вказати такі причини в пояснювальній записці.

    Керівник структурного підрозділу ____________________________________

    Головний бухгалтер (начальник фінансової служби) _____________________

    Додаток 6 до Інструкції про організацію передачі в оренду та укладення договорів оренди рухомого військового майна

    РЕЄСТР договорів оренди рухомого військового майна, укладених у Міністерстві оборони України (Збройних Силах України), по ________________________________________________________ (найменування структурного підрозділу)

  65. станом на 01.___.____
  66. № з/п

    № договору, дата його укладення, строк дії (з __ до __ )

    Найменування орендаря, орендодавця

    Орендоване рухоме військове майно

    Розмір орендної плати за останній місяць, грн.

    Погодження договору оренди

    Наявність незалежної оцінки майна, грн.

    Погодження договору зі структурним підрозділом, уповноваженим Міністерством оборони України

    Страхування орендарем майна (остання дата страхування, на який період)

    Заборгованість з орендної плати (у тому числі з амортизаційних відрахувань) на 01.01. ___ р., грн.

    Найменування військової частини, установи, закладу, що отримує орендну плату

  67. місцезнаходження, № військової частини
  68. найменування майна
  69. кількість, комплектність, штук
  70. мета оренди, орендна ставка, %
  71. 1

    2

    3

    4

    5

    6

    7

    8

    9

  72. 10
  73. 11
  74. 12
  75. 13
  76. УСЬОГО

    Командир ___________________________________________________________

    Головний бухгалтер (начальник фінансової служби) ________________________

    Юридичний портал Справедливість

    Рейтинг: 4.7/5, основан на 25 голосах.

    Возможно, это Вас заинтересует

    Ліцензійних умов з постачання електричної енергії та ухилення від виконання рішень НКРЕ, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики

    Застереження ПрАТ «Східно-Кримська енергетична компанія» щодо недопущення надалі порушення Ліцензійних умов з передачі електричної енергії, Ліцензійних умов з постачання електричної енергії та ухилення від виконання рішень НКРЕ

    Про затвердження Порядку та умов надання сільськогосподарським товаровиробникам державної підтримки у страхуванні сільськогосподарських культур шляхом здешевлення страхових платежів (премій) і переліку сільськогосподарських культур та видів страхових ризиків (продуктів), на які у 2012 році надається компенсація вартості страхових платежів (премій), Кабінет Міністрів України

    Про затвердження Порядку та умов надання сільськогосподарським товаровиробникам державної підтримки у страхуванні сільськогосподарських культур шляхом здешевлення страхових платежів (премій) і переліку сільськогосподарських культур та видів страхових ризиків (продуктів), на які у 2012 році надається компенсація вартості страхових платежів (премій)

    дітей-інвалідів, інших осіб технічними та іншими засобами реабілітації" та Інструкції щодо її заповнення, Міністерство соціальної політики України

    Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 3 вересня 2013 р. за № 1514/24046 Про затвердження форми звітності № 7 "Звіт про забезпечення інвалідів, дітей-інвалідів, інших осіб технічними та іншими засобами реабілітації" та Інструкції щодо її заповнення

    Необходимо ввести уголовную ответственность за злоупотребление правами ребенка, – эксперт

    Сегодня Национальная академия правовых наук Украины и АО «АКТИО» провели круглый стол на тему «Права ребенка на Украине: правовые и социальные проблемы». Об этом сообщает корреспондент «ЮП».

    05145472d80649777fc2d927daedc5fb