Судебный адвокат

Консультации

Вопрос к юристу:


О нас
Просто замечательный! Хорошенький портальчик! Классно! Всё очень удобно и легко. Спасибо за профессиональный интернет проект!

Спасибо создателям сайта!!! Он действительно - большая находка! Всё просто отлично!!! Дерзайте!

Судебные статьи
Иск в суд: услуги адвоката

Иск в суд: услуги адвоката Адвокат поможет составить исковое заявление в суд, соберёт необходимые доказательства и избавит от массы отрицательных эмоций ...

Определение места проживания ребенка в процессе ...

Определение места проживания ребенка в процессе развода родителей Наши семейные адвокаты правильно составят исковое заявления и учтут все претензии и требования клиента, и обязательно прислушаются ...

Процедура по составлению иска в суд от юриста

Процедура по составлению иска в суд от юриста Именно от грамотности составления иска в суд и будет напрямую зависеть решение, которое вынесет судья ...

Новости Юристов
Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль...

Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль, водій якого незаконно перевозив ялинки Днями, близько 13 години, під час нагляду за дорожнім рухом, поблизу села Балашівка Березнівського району інспектори ДАІ, зупинили вантажний автомобіль ГАЗ53, під керуванням мешканця міста Березне.

На Полтавщині працівники ДАІ зустрілися із студентами .

На Полтавщині працівники ДАІ зустрілися із студентами вищого міжрегіонального професійного училища Основною темою зустрічі стало питання безпечної поведінки на автодорогах. Під час спілкування інспектор управління ДАІ Ірина Пилипенко зупинилася на кожній із категорій учасників дорожнього руху.

За героїзм та відвагу вінницькі працівники ДАІ ...

За героїзм та відвагу вінницькі працівники ДАІ отримали позачергові спеціальні звання Сьогодні, 8 січня, до міста Немирів Вінницької області завітав начальник Департаменту ДАІ МВС України Анатолій Сіренко аби за дорученням Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова нагородити ...




Наши дела в суде

№757/773/14-к

Судья: Білоцерківець О. А.
07.01.2015

№757/30624/14-ц

Судья: Цокол Л. І.
07.01.2015

№757/34306/14-ц

Судья: Цокол Л. І.
07.01.2015

Зарано Шева бутси зняв

    Зарано Шева бутси зняв

    Провальний старт української збірної у кваліфікації фактично перекреслив наші надії на участь у чемпіонаті світу-2014

    Чого чекати вболівальникам від матчу з Чорногорією? Із цим запитанням кореспондент «УК» звернувся до Андрія Баля після шокуючої нульової нічиєї його підопічних у Кишиневі. Відповідь першого помічника Олега Блохіна була підкреслено дипломатичною. Він віддав належне майбутньому суперникові, пообіцяв провести серйозний аналіз поєдинку проти Молдови і найголовніше — попросив хлопців, щоб вони скоріше забули прикру невдачу на полі арени «Зімбру».

    Аналізувати справді було що. Наш конкурент у групі H — збірна Англії в матчі із Сан-Марино володіла м’ячем 86 відсотків ігрового часу і перемогла з рахунком 5:0. У зустрічі проти підопічних Іона Караса цей показник в Анатолія Тимощука та його партнерів дорівнював 70 відсоткам. Але це не допомогло гостям перервати свою безвиграшну серію із п’яти поєдинків.

    У вівторок на "Олімпійському" наші почувалися, як сліпі кошенята. Фото Олександра ЛЕПЕТУХИ

    Це й не дивно з огляду на те, що Ярмоленко програвав кожні чотири мікродуелі з п’яти, його одноклубник Гусєв віддав лише три передачі у штрафний майданчик суперника, Тимощук жодного разу не загострив ситуацію, а Ротань бездарно виконав більшість штрафних та 11 кутових ударів.

    Нагадаю, 12 жовтня ми грали проти збірної, яка посідає 145-те місце в рейтингу ФІФА і основу якої складають гравці з чемпіонатів Ірану, Азербайджану, Казахстану та один виконавець зовсім без клубу. Як же невпізнанно мала змінитися гра синьо-жовтої дружини, щоб за три дні кров з носа обіграти легіонерів із Чорногорії, які захищають кольори російських клубів «Краснодар» і «Спартак» (Нальчик), французького «Лілля» та італійської «Фіорентини»?

    Дива так і не сталося. Найприкріше полягає в тому, що переможний м’яч гості забили, не докладаючи зайвих зусиль: просто дочекалися, поки пара наших стоперів Кучер — Михалик, образно кажучи, привезе м’яч у власні ворота. А кращим в обох іграх українців виявилися не гравці атаки, а воротар Андрій П’ятов. Водночас його партнери за вісім днів перебування у таборі національної збірної забули навіть те, що вміли, і на полі «Олімпійського» мали вигляд футболістів, які вперше грали в одній команді.

    Після того, як гіпертонічний криз поклав на лікарняне ліжко Олега Блохіна, під прапори збірної терміново запросили Олександра Заварова і Олега Кузнєцова. З тих спеціалістів, які влітку 2006-го виводили синьо-жовтих до чвертьфіналу світової першості в Німеччині, забули лише про блискучого стратега Семена Альтмана, останнім місцем роботи якого була сімферопольська «Таврія».

    Як виявилося — дарма.

    Виконуючий обов’язки головного тренера збірної України Андрій Баль на післяматчевій прес-конференції не приховував розпачу: «Напевно, гра з Англією дала хлопцям не впевненість, а самовпевненість. Ми загубили п’ять очок у матчах проти Молдови і Чорногорії. Прикрий «гол у роздягальню» психологічно зламав хлопців.

    Тепер хлопцям треба повертатися з неба на землю».

    ТАБЛО «УК»

    Кваліфікація чемпіонату світу-2014

    Україна — Чорногорія — 0:1 Гол: Дам’янович (45) Нереалізований пенальті: Йоветич (80)

    Сан-Марино — Молдова — 0:2 Голи: Даду (73, з пенальті), Єпуряну (78)

    Матч Польща — Англія відбувся вчора.

    14 листопада Чорногорія — Сан-Марино

    Група H

    І В Н П М О

    Англія 3 2 1 0 11-1 7

    Чорногорія 3 2 1 0 9-2 7

    Польща 2 1 1 0 4-2 4

    Молдова 4 1 1 2 2-7 4

    Україна 3 0 2 1 1-2 2

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.9/5, основан на 25 голосах.

    Возможно, это Вас заинтересует

    Дивитися на життя тверезо і з розумом: оформлення угод з нерухомістю за законом

    Повчальна історія із залу суду або оформлення угод з нерухомістю за законом. З законом не посперечаєшся - оформляйте документи, дотримуючись всіх правил - будете впевнені в майбутньому!

    У Київській області ротвейлер загриз господаря

    В селі Матюші Білоцерківського району на Київщині ротвейлер до смерті загриз господаря.

    Юрій БОЙКО: «Ми прагнемо збільшення робочих місць»

    Одним із важливих результатів українсько-російської зустрічі на рівні премєрів двох країн, яка пройшла 12 липня у Сочі, стало досягнення домовленості про створення спільного підприємства з виробництва ...

    виданих ТОВ «КОМПАНІЯ «ІНТРАСТ» та ТОВ «ЕСКАДОР», Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики

    Про анулювання ліцензій на постачання природного газу за нерегульованим тарифом, виданих ТОВ «КОМПАНІЯ «ІНТРАСТ» та ТОВ «ЕСКАДОР»

    05145472d80649777fc2d927daedc5fb