Судебный адвокат

Консультации

Вопрос к юристу:


О нас
Этот интернет проект отличный! Пользовался очень чуть ли не по три раза на день. Думаю, что этот интернет сайт ожидает хорошее будущее. Удачи Вам, ребята. Хотелося б встречаться с Вашими трудами почаще! Дерзайте!

Как много актуальной информации. Большущее спасибо. Очень благодарны! Ребята - Вы действительно умнички.

Судебные статьи
Иск в суд: услуги адвоката

Иск в суд: услуги адвоката Адвокат поможет составить исковое заявление в суд, соберёт необходимые доказательства и избавит от массы отрицательных эмоций ...

Определение места проживания ребенка в процессе ...

Определение места проживания ребенка в процессе развода родителей Наши семейные адвокаты правильно составят исковое заявления и учтут все претензии и требования клиента, и обязательно прислушаются ...

Процедура по составлению иска в суд от юриста

Процедура по составлению иска в суд от юриста Именно от грамотности составления иска в суд и будет напрямую зависеть решение, которое вынесет судья ...

Новости Юристов
Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль...

Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль, водій якого незаконно перевозив ялинки Днями, близько 13 години, під час нагляду за дорожнім рухом, поблизу села Балашівка Березнівського району інспектори ДАІ, зупинили вантажний автомобіль ГАЗ53, під керуванням мешканця міста Березне.

На Полтавщині працівники ДАІ зустрілися із студентами .

На Полтавщині працівники ДАІ зустрілися із студентами вищого міжрегіонального професійного училища Основною темою зустрічі стало питання безпечної поведінки на автодорогах. Під час спілкування інспектор управління ДАІ Ірина Пилипенко зупинилася на кожній із категорій учасників дорожнього руху.

За героїзм та відвагу вінницькі працівники ДАІ ...

За героїзм та відвагу вінницькі працівники ДАІ отримали позачергові спеціальні звання Сьогодні, 8 січня, до міста Немирів Вінницької області завітав начальник Департаменту ДАІ МВС України Анатолій Сіренко аби за дорученням Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова нагородити ...




Наши дела в суде

№757/773/14-к

Судья: Білоцерківець О. А.
07.01.2015

№757/30624/14-ц

Судья: Цокол Л. І.
07.01.2015

№757/34306/14-ц

Судья: Цокол Л. І.
07.01.2015

«Тіні» зникають неохоче

    «Тіні» зникають неохоче

    Масштаби зловживань у вугільній галузі пропорційні масштабам капіталовкладень

    Схеми, до яких вдаються махінатори, різнопланові. Приміром, навесні минулого року співробітники СБУ виявили масштабне завищення обсягів вуглевидобутку на одному з підприємств галузі задля отримання бюджетних дотацій за статтею «Державна підтримка на часткове погашення витрат із собівартості вугільної продукції». Оперативники встановили: протягом 2008—2009 рр. на шахті завищували обсяги добового видобутку вугілля і його якісні показники. Перевірка засвідчила, що реальна зольність гірничої маси на складах шахти сягає 78%, хоча за документами вона становить 55—59%. Саме вугілля некондиційне, збагаченню не підлягає і не може бути взятим на бухгалтерський облік. На підприємстві виявлено нестачу приблизно 27 тисяч тонн рядового вугілля на суму понад 32 млн гривень. Завдяки вчасним діям правоохоронців схему розкрадання державних коштів перекрито. Суд уже оголосив обвинувальний вирок у цій справі.

    Та звиклі до легкої наживи ділки шукають нові способи незаконного збагачення. Нещодавно співробітники СБУ ліквідували кримінальне формування, до складу якого входили посадовці державної шахти: начальник дільниці завантаження і його заступник. У змові з бізнесменом за три місяці вони вкрали вугілля більш ніж на 800 тис. грн.

    Діяти почали влітку, застосовуючи схему подвійних крадіжок. Для цього правопорушники самостійно встановили на одній з дільниць обладнання для вуглезбагачення і з його допомогою знижували зольність вугілля, призначеного для розкрадання, тобто підвищували його якість і ціну. При цьому в супровідних документах рівень зольності значно занижувався, а також вказувався інший одержувач — підприємство, з яким шахта мала офіційні договірні відносини. Із цією накладною вантажні автомобілі вивозили вугілля із шахти двічі, причому обидва рази на промисловий майданчик «своєї» фірми. У цій справі слідство ще триває.

    У суді також перебувають матеріали про ще одну кримінальну оборудку. За справою проходить ціла група керівників: колишній директор шахти, заступник директора і двоє начальників ділянок. Свого часу вони організували демонтаж і видачу на поверхню із законсервованої лави гірничошахтного устаткування. Понад 100 одиниць секцій механічного кріплення, скребковий конвеєр, вугільний комбайн не були поставлені на бухгалтерський облік. Їх просто розібрали, вивезли на приватні майданчики і як металобрухт продали за готівку.

    За ініціативою СБУ фінансово-господарську діяльність шахти перевірили фахівці КРУ Мінвуглепрому та КРУ в Луганській області, які підтвердили: держпідприємству завдано збитків у розмірі 3,2 млн грн.

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.5/5, основан на 25 голосах.

    Возможно, это Вас заинтересует

    У Індії чотирьох сестер облили кислотою: мотиви поки незрозумілі

    У штаті Уттар-Прадеш на півночі Індії чотири сестри дістали опіки після того, як у них плеснули кислотою.

    Столичная СБУ обнаружила склад с просроченной детской вакциной и наркотиками

    Сотрудники Управления СБУ в г. Киеве совместно с работниками МВД и прокуратуры, предупредили попадание на рынок фармацевтической продукции просроченных медпрепаратов. Правоохранители провели ...

    Про оформлення платіжних документів на перерахування судового збору, Вищий господарський суд України

    Господарські суди України Про оформлення платіжних документів на перерахування судового збору У зв'язку з виникненням у судовій практиці питань, пов'язаних із застосуванням Закону України "Про судовий збір" ( 3674-17 ), та на доповнення Інформаційних листів Вищого господарського суду України від 25.08.2011 № 01-06/1175/2011( v2011600-11 ), від 21.11.2011 № 01-06/1625/2011( v1625600-11 ), від 23.05.2012 № 01-06/704/2012( v_704600-12 ) та від 05.07.2012 № 01-06/869/2012( v_869600-12 ) вважаємо за необхідне звернути увагу на таке.

    Індексація розміру аліментів, призначених у твердій грошовій сумі

    Тільки при наявності позитивного рішення суду у державного виконавця будуть правові підстави для проведення подібної індексації

    05145472d80649777fc2d927daedc5fb