Судебный адвокат

Консультации

Вопрос к юристу:


О нас
Спасибо его создателям и тем, от кого зависит наполнение этого интернет сайта.

Спасибо создателям сайта!!! Он действительно - большая находка! Всё просто отлично!!! Дерзайте!

Судебные статьи
Иск в суд: услуги адвоката

Иск в суд: услуги адвоката Адвокат поможет составить исковое заявление в суд, соберёт необходимые доказательства и избавит от массы отрицательных эмоций ...

Определение места проживания ребенка в процессе ...

Определение места проживания ребенка в процессе развода родителей Наши семейные адвокаты правильно составят исковое заявления и учтут все претензии и требования клиента, и обязательно прислушаются ...

Процедура по составлению иска в суд от юриста

Процедура по составлению иска в суд от юриста Именно от грамотности составления иска в суд и будет напрямую зависеть решение, которое вынесет судья ...

Новости Юристов
Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль...

Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль, водій якого незаконно перевозив ялинки Днями, близько 13 години, під час нагляду за дорожнім рухом, поблизу села Балашівка Березнівського району інспектори ДАІ, зупинили вантажний автомобіль ГАЗ53, під керуванням мешканця міста Березне.

На Полтавщині працівники ДАІ зустрілися із студентами .

На Полтавщині працівники ДАІ зустрілися із студентами вищого міжрегіонального професійного училища Основною темою зустрічі стало питання безпечної поведінки на автодорогах. Під час спілкування інспектор управління ДАІ Ірина Пилипенко зупинилася на кожній із категорій учасників дорожнього руху.

За героїзм та відвагу вінницькі працівники ДАІ ...

За героїзм та відвагу вінницькі працівники ДАІ отримали позачергові спеціальні звання Сьогодні, 8 січня, до міста Немирів Вінницької області завітав начальник Департаменту ДАІ МВС України Анатолій Сіренко аби за дорученням Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова нагородити ...




Наши дела в суде

№757/773/14-к

Судья: Білоцерківець О. А.
07.01.2015

№757/30624/14-ц

Судья: Цокол Л. І.
07.01.2015

№757/34306/14-ц

Судья: Цокол Л. І.
07.01.2015

Всеукраїнський фінал змагань юних інспекторів руху оголошено відкритим!

    Всеукраїнський фінал змагань  юних інспекторів руху оголошено відкритим!5 вересня у Міжнародному дитячому центрі «Артек» стартували всеукраїнські фінали змагання загонів юних інспекторів руху та гри команд КВН ЮІР. У самому відомому дитячому центрі зібралися переможці регіональних змагань зі всіх областей України, а також юірівці з Білорусі і Росії.

    Заступник начальника Управління ДАІ МВС України Анатолій Павловський привітав учасників та організаторів з початком змагань і зазначив, що ЮІРівський рух вносить вагомий внесок у профілактику дитячого дорожньо-транспортного травматизму та загалом у поліпшення безпеки на автодорогах держави. Адже, завдяки освітянам та працівникам ДАІ, повага до Правил дорожнього руху виховується серед дітей ще змалечку. У майбутньому це дасть їм змогу убезпечити й себе, й оточуючих від неприємностей на дорогах. До того ж, долучаючись до соціальних ініціатив юні учасники дорожнього руху змалечку усвідомлюють важливість проведення профілактичної роботи в суспільстві.

    Перший конкурс шкільних команд юних інспекторів руху був проведений у далекому 1976 році. Як засвідчує практика, вивчення законів дороги з дитинства в ігровій формі дає свої позитивні результати. І юні інспектори руху, окрім того, що самі стають зразковими пішоходами, ще й набагато краще за дорослих вміють пояснити малюкам правила безпечної поведінки на дорозі. Рух ЮІР став масовим саме тому що це цікаво дітям. На сьогодні вже не актуально впливати на безпеку руху виключно методами покарання. Наразі завдання дорослих — виховати нове покоління, прищепити йому необхідність виконання ПДР, ті навички поведінки на дорозі, які допоможуть уникнути небезпеки, зберегти життя і здоров'я.

    Щоріку найталановитіші учасники зльоту, які увійшли до фіналу, приїжджають до «Артека», аби взяти участь у фінальних змаганнях, знайти і представити на конкурсних змаганнях нові, переконливіші форми профілактичної роботи по запобіганню дитячого дорожньо-транспортного травматизму.

    Отже з 6 по 11 вересня пройдуть конкурсні змагання «Велоестафета», «Юний регулювальник», «Знання Правил дорожнього руху», «Медична допомога», та творчі конкурси «Агітбригада» і «Соціальна реклама». Оцінювати учасників буде професійне жюрі, до складу якого увійдуть представники освіти, засобів масової інформації, співробітники Державтоінспекції.

    Також у програмі зльоту — проведення концертів за участю популярних артистів української естради та юних талантів країни та тематичні заходи щодо безпечної поведінки на дорогах усіх учасників дорожнього руху.

    Рейтинг: 4.5/5, основан на 25 голосах.

    Возможно, это Вас заинтересует

    ДАІ Кіровоградщини приходить на допомогу водіям під час складних погодних умов

    Негода, що вже кілька діб вирує у різних регіонах держави, значно ускладнила рух на автодорогах. Не оминули складні погодні умови й Кіровоградщину. На допомогу водіям, що потрапили у скрутне ...

    Глава КГГА получил выговор от Президента

    На заседании Комитета экономических реформ Виктор Янукович обратился к главе КГГА: "Вы меня поняли? Попов! В Киеве долгостроев не должно быть".

    Виселення члена сім'ї

    За згодою власника будинку (квартири) член його сім'ї вправі вселяти в займане ним жиле приміщення інших членів сім'ї

    Про визнання недійсними та видачу ліцензій на здійснення митної брокерської діяльності, Державна митна служба України

    Про визнання недійсними та видачу ліцензій на здійснення митної брокерської діяльності Відповідно до статті 405 Митного кодексу України( 4495д-17 ), Закону України "Про ліцензування певних видів господарської діяльності"( 1775-14 ) та Ліцензійних умов провадження посередницької діяльності митного брокера( z0469-09 ), затверджених наказом Держкомпідприємництва, Держмитслужби України від 13.05.2009 № 89/445, зареєстрованим у Міністерстві юстиції України 29.05.2009 за № 469/16485, НАКАЗУЮ:

    05145472d80649777fc2d927daedc5fb