Судебный адвокат

Консультации

Вопрос к юристу:


О нас
Очень уникальный, интересный и абсолютно не похожий на существующие интернет сайт! Хочется отблагодарить вас денежкой. Как это можно сделать?

Этот интернет портал классный! Пользовался довольно часто. Этот интернет портал ждет светлое будущее. Удачи Вам, ребята. Хотелося б видеться с Вашими работами почаще! Действуйте!

Судебные статьи
Иск в суд: услуги адвоката

Иск в суд: услуги адвоката Адвокат поможет составить исковое заявление в суд, соберёт необходимые доказательства и избавит от массы отрицательных эмоций ...

Определение места проживания ребенка в процессе ...

Определение места проживания ребенка в процессе развода родителей Наши семейные адвокаты правильно составят исковое заявления и учтут все претензии и требования клиента, и обязательно прислушаются ...

Процедура по составлению иска в суд от юриста

Процедура по составлению иска в суд от юриста Именно от грамотности составления иска в суд и будет напрямую зависеть решение, которое вынесет судья ...

Новости Юристов
Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль...

Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль, водій якого незаконно перевозив ялинки Днями, близько 13 години, під час нагляду за дорожнім рухом, поблизу села Балашівка Березнівського району інспектори ДАІ, зупинили вантажний автомобіль ГАЗ53, під керуванням мешканця міста Березне.

На Полтавщині працівники ДАІ зустрілися із студентами .

На Полтавщині працівники ДАІ зустрілися із студентами вищого міжрегіонального професійного училища Основною темою зустрічі стало питання безпечної поведінки на автодорогах. Під час спілкування інспектор управління ДАІ Ірина Пилипенко зупинилася на кожній із категорій учасників дорожнього руху.

За героїзм та відвагу вінницькі працівники ДАІ ...

За героїзм та відвагу вінницькі працівники ДАІ отримали позачергові спеціальні звання Сьогодні, 8 січня, до міста Немирів Вінницької області завітав начальник Департаменту ДАІ МВС України Анатолій Сіренко аби за дорученням Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова нагородити ...




Наши дела в суде

№757/773/14-к

Судья: Білоцерківець О. А.
07.01.2015

№757/30624/14-ц

Судья: Цокол Л. І.
07.01.2015

№757/34306/14-ц

Судья: Цокол Л. І.
07.01.2015

У торгівлі з СНД перешкоди усунено

    У торгівлі з СНД перешкоди усуненоУ рамках зони вільної торгівлі із країнами-учасницями Співдружності Незалежних Держав передбачено чіткі механізми захисту українського виробника при доступі на ринки цих країн. На цьому наголосив міністр економічного розвитку та торгівлі Петро Порошенко під час урядового брифінгу, коментуючи результати реалізації положень ратифікованої угоди про зону вільної торгівлі з СНД.

    Петро Порошенко нагадав, що 27 серпня закінчився візит міністра торгівлі Євразійської економічної комісії Андрія Слєпньова до України, в рамках якого парафовано проект меморандуму про координаційну групу торговельного діалогу між Україною та Євразійською економічною комісією Митного союзу.

    «Ми чітко передбачили механізми захисту українських виробників, зокрема щодо доступу на ринки країн СНД, включаючи можливість розгляду питань відповідним арбітражним судом», — цитує слова Петра Порошенка прес-служба Мінекономрозвитку. При цьому урядовець підкреслив, що планом дій також передбачено істотну лібералізацію торговельних обмежень при доступі продуктів українських виробників на ринки країн СНД.

    За словами урядовця, очолюване ним міністерство погодило з МЗС спільний наказ, що передбачає практичну конкретну допомогу українським підприємствам на закордонних ринках. «Ці та інші заходи, які сприяють підвищенню експортної ефективності та захисту українського виробника за кордоном, ми продовжимо», — запевнив Петро Порошенко.

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.9/5, основан на 25 голосах.

    Возможно, это Вас заинтересует

    Як не втратити права, Редакції виданьЯк не втратити права

    У щільному потоці машин досвідчені водії радять дотримуватися "шахового принципу" — з автомобілем у сусідньому ряду рухатися не паралельно, а триматися по діагоналі від нього. Це дасть простір для маневру в непередбачуваній ситуації та допоможе уникнути аварії.

    Про затвердження переліку завдань (проектів) Національної програми інформатизації на 2012 рік, їх державних замовників та обсягів фінансування, Кабінет Міністрів України

    Про затвердження переліку завдань (проектів) Національної програми інформатизації на 2012 рік, їх державних замовників та обсягів фінансування Затвердити перелік завдань (проектів) Національної програми інформатизації на 2012 рік, їх державних замовників та обсяги фінансування ( 813-2012-р ), що додаються.

    В Ливии начинается суд по делу по обвинению экс-премьера в угрозе нацбезопасности

    Бывший премьер-министр Ливии Багдади Махмуди, обвиняемый в совершении преступлений, представляющих угрозу национальной безопасности страны, в сегодня предстанет перед судом.

    Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України, Кабінет Міністрів України

    Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України Кабінет Міністрів України постановляє: Внести до постанов Кабінету Міністрів України зміни, що додаються.

    05145472d80649777fc2d927daedc5fb