Судебный адвокат

Консультации

Вопрос к юристу:


О нас
Благодарим всех, от кого зависит разработка этого портала.

Для меня это находка! Уже неделю зависаю на сайте и валить отсюда совсем не собираюсь.

Судебные статьи
Иск в суд: услуги адвоката

Иск в суд: услуги адвоката Адвокат поможет составить исковое заявление в суд, соберёт необходимые доказательства и избавит от массы отрицательных эмоций ...

Определение места проживания ребенка в процессе ...

Определение места проживания ребенка в процессе развода родителей Наши семейные адвокаты правильно составят исковое заявления и учтут все претензии и требования клиента, и обязательно прислушаются ...

Процедура по составлению иска в суд от юриста

Процедура по составлению иска в суд от юриста Именно от грамотности составления иска в суд и будет напрямую зависеть решение, которое вынесет судья ...

Новости Юристов
Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль...

Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль, водій якого незаконно перевозив ялинки Днями, близько 13 години, під час нагляду за дорожнім рухом, поблизу села Балашівка Березнівського району інспектори ДАІ, зупинили вантажний автомобіль ГАЗ53, під керуванням мешканця міста Березне.

На Полтавщині працівники ДАІ зустрілися із студентами .

На Полтавщині працівники ДАІ зустрілися із студентами вищого міжрегіонального професійного училища Основною темою зустрічі стало питання безпечної поведінки на автодорогах. Під час спілкування інспектор управління ДАІ Ірина Пилипенко зупинилася на кожній із категорій учасників дорожнього руху.

За героїзм та відвагу вінницькі працівники ДАІ ...

За героїзм та відвагу вінницькі працівники ДАІ отримали позачергові спеціальні звання Сьогодні, 8 січня, до міста Немирів Вінницької області завітав начальник Департаменту ДАІ МВС України Анатолій Сіренко аби за дорученням Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова нагородити ...




Наши дела в суде

№757/773/14-к

Судья: Білоцерківець О. А.
07.01.2015

№757/30624/14-ц

Судья: Цокол Л. І.
07.01.2015

№757/34306/14-ц

Судья: Цокол Л. І.
07.01.2015

Торгівля та інновації рухають економіку

    Торгівля та інновації рухають економіку

    Завдяки вступу Росії до СОТ Україна має намір вивести високотехнологічні товари на азійські ринки збуту

    У рамках робочої поїздки до Російської Федерації Президент Віктор Янукович зустрівся в Сочі зі своїм колегою Володимиром Путіним. Звертаючись до нього, глава Української держави передовсім акцентував на необхідності знайти ефективні шляхи економічної співпраці після вступу Росії до СОТ. «Для України Росія є одним із головних торговельних партнерів. Ми хотіли б, щоб процес вступу Росії до СОТ був якомога ефективнішим», — сказав він.

    Партнери допомагають одне одному закріпитися на світових ринках. Фото Олега МАРКЕВИЧА

    У цьому контексті Президент наголосив, що в перспективі для України та Росії важливо отримати ринки збуту товарів для високотехнологічних галузей економіки. При цьому він додав, що важливою для двосторонніх відносин залишається низка питань, зокрема це і важке машинобудування. «Я би хотів, щоб ми в різні питання внесли якомога більше ясності: що ми робитимемо з літакобудуванням, енергетичним машинобудуванням та суднобудуванням», — завважив Віктор Янукович.

    За словами Президента, актуальною темою українсько-російських відносин залишається й вирішення газового питання. «Ця тема ніколи не піде з наших відносин. Вона завжди буде чутливою, — сказав він. — Нам є про що поговорити, і дуже важливо, що таке бажання взаємне... Ми хотіли б трохи змінити наші позиції у відносинах з Росією».

    Розповів того дня Віктор Янукович Володимиру Путіну і про зацікавлення нашої країни вийти разом із Російською Федерацією на ринки азійського регіону зі спільно виготовленою високотехнологічною продукцією. «Якщо говорити про перспективу і про те, що для нас зараз найвигідніше зробити разом для отримання ринків збуту товарів, то це високотехнологічна продукція», — сказав він.

    А враховуючи той факт, що виробництво високотехнологічної продукції є важливою складовою зростання економіки, Україна не проти об’єднати зусилля з Росією для того, щоб працювати на ринках третіх країн. І передовсім це СНД. Звертаючись до Володимира Путіна, Віктор Янукович зауважив, що Росія є адаптованішою до азійських ринків, бо є членом азійських економічних структур.

    «Ми хотіли б, щоб ви виступили одним із наших партнерів у Шанхайській організації співробітництва. Ми хотіли б стати спостерігачами в цій організації для того, щоб мати змогу брати участь у тих інтеграційних процесах, які в ній відбуваються», — передає слова Президента його прес-служба.

    У свою чергу Президент Росії зауважив, що для України нині справді важливим є пошук ринків збуту товарів за рахунок азійського ринку, який активно розвивається. «Незабаром у Росії відбудеться саміт АТЕС — всіх держав Тихоокеанського узбережжя. Ми із задоволенням вас не тільки поінформуємо, а й найдокладнішим чином розповімо про всі перспективи і можливості», — сказав він, додавши, що для економіки України було б дуже корисним знайти форму спостереження за цим важливим об’єднанням.

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.8/5, основан на 25 голосах.

    Возможно, это Вас заинтересует

    Про внесення змін до наказу Міністерства фінансів України від 28 грудня 2011 року № 1774, Міністерство фінансів України

    Про внесення змін до наказу Міністерства фінансів України від 28 грудня 2011 року № 1774 У зв'язку з прийняттям Закону України від 12 січня 2012 року № 4318 ( 4318-17 ) "Про внесення змін до Бюджетного кодексу України та деяких інших законодавчих актів України" НАКАЗУЮ:

    Народные депутаты предлагают увеличить штрафы за нецензурную брань

    Внести изменения в Кодекс об административных правонарушениях и усилить ответственность за мелкое хулиганство предлагает народный депутат-коммунист Александр Зубчевский – соответствующий законопроект ...

    Про тимчасове зупинення дії спеціальної санкції, що застосована до суб'єкта зовнішньоекономічної діяльності України, Міністерство економічного розвитку і торгівлі України

    Про тимчасове зупинення дії спеціальної санкції, що застосована до суб'єкта зовнішньоекономічної діяльності України Відповідно до Положення про порядок застосування до суб'єктів зовнішньоекономічної діяльності України та іноземних суб'єктів господарської діяльності спеціальних санкцій, передбачених статтею 37 Закону України "Про зовнішньоекономічну діяльність"( z0260-00 ), затвердженого наказом Міністерства економіки України від 17.04.2000 № 52, зареєстрованим у Міністерстві юстиції України 05.05.2000 за № 260/4481, ураховуючи вжиття суб'єктом зовнішньоекономічної діяльності України практичних заходів, що гарантують виконання Закону України "Про зовнішньоекономічну діяльність"( 959-12 ) і пов'язаних з ним законів, та на підставі матеріалів приватного підприємства "Виробничо-комерційна фірма "Елена" вих. від 21.08.2013 № 75, вх. від 23.08.2013 № 12/84857-13 НАКАЗУЮ:

    Урок безпечної поведінки на дорозі для дітлахів провели працівники ДАІ Рівненщини

    На Рівненщині працівники Державтоінспекції продовжують навчати юних учасників дорожнього руху правилам безпечної поведінки на дорозі.

    05145472d80649777fc2d927daedc5fb