Судебный адвокат

Консультации

Вопрос к юристу:


О нас
Большое Вам спасибо. Очень благодарны! Ребята - Вы умнички.

Большущее Вам спасибо. С Вами приятно работать! Ребята - Вы просто умнички.

Судебные статьи
Иск в суд: услуги адвоката

Иск в суд: услуги адвоката Адвокат поможет составить исковое заявление в суд, соберёт необходимые доказательства и избавит от массы отрицательных эмоций ...

Определение места проживания ребенка в процессе ...

Определение места проживания ребенка в процессе развода родителей Наши семейные адвокаты правильно составят исковое заявления и учтут все претензии и требования клиента, и обязательно прислушаются ...

Процедура по составлению иска в суд от юриста

Процедура по составлению иска в суд от юриста Именно от грамотности составления иска в суд и будет напрямую зависеть решение, которое вынесет судья ...

Новости Юристов
Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль...

Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль, водій якого незаконно перевозив ялинки Днями, близько 13 години, під час нагляду за дорожнім рухом, поблизу села Балашівка Березнівського району інспектори ДАІ, зупинили вантажний автомобіль ГАЗ53, під керуванням мешканця міста Березне.

На Полтавщині працівники ДАІ зустрілися із студентами .

На Полтавщині працівники ДАІ зустрілися із студентами вищого міжрегіонального професійного училища Основною темою зустрічі стало питання безпечної поведінки на автодорогах. Під час спілкування інспектор управління ДАІ Ірина Пилипенко зупинилася на кожній із категорій учасників дорожнього руху.

За героїзм та відвагу вінницькі працівники ДАІ ...

За героїзм та відвагу вінницькі працівники ДАІ отримали позачергові спеціальні звання Сьогодні, 8 січня, до міста Немирів Вінницької області завітав начальник Департаменту ДАІ МВС України Анатолій Сіренко аби за дорученням Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова нагородити ...




Наши дела в суде

№757/773/14-к

Судья: Білоцерківець О. А.
07.01.2015

№757/30624/14-ц

Судья: Цокол Л. І.
07.01.2015

№757/34306/14-ц

Судья: Цокол Л. І.
07.01.2015

Зима починається з літа

    Зима починається з літаУ підготовці до опалювального сезону одні регіони — на фінішній прямій, інші й від старту недалеко відірвались.

    «Зима спитає, де літо було», — таку фразу завжди повторює моя подруга Галя, консервуючи овочі й фрукти. Та, погодьтесь, ця народна мудрість виникла набагато раніше, аніж з’явилися консервні банки. До неї входить все, що пов’язано з підготовкою до зими.

    Нині ж у великих містах турбота про те, щоб у помешканнях було не холодно, лягла на плечі комунальників. Споживачі централізованої системи надання комунальних послуг тут залежать від комунальників. А ті — чи спрацюють належним чином? Зима спитає…

    Втім, поки до зими справа дійде, про підготовку до неї досить суворо запитував міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Анатолій Близнюк під час селекторної наради з керівниками регіонів, яка відбулася в Кабінеті Міністрів. Він зауважив, що має бути відповідальне ставлення до надійної роботи систем життєзабезпечення, своєчасності підготовки країни до зими та виконання державних програм.

    Перший заступник міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Олександр Аліпов розповів, що підготовлено 67,7% котелень та 69,8% центральних теплових пунктів. Із тих котелень, які заплановано капітально відремонтувати, полагоджено 54,5%. При плані заміни 1074 котлів на 8 серпня замінено 608, тобто 56,6% плану. Тепломереж замінено 61% запланованого. Комплексно підготовлено до зими 66% житлофонду тощо.

    На перший погляд, це небагато. Адже підготовка до осінньо-зимового періоду в ЖКГ починається відразу після завершення попереднього сезону, тобто в кінці квітня. Отже, пройшло вже три з половиною місяці. Залишилось, за великим рахунком, півтора (початок жовтня — то «контрольний» період).

    Утім, комунальники кажуть, що все йде майже за графіком. Та ці середні цифри означають, що в одних регіонах підготовка до зими вже виходить на фінішну пряму, а в інших і від стартової недалеко відірвалась. Так, на Донеччині лише на 16,3% котелень проведено капремонти, у Запорізькій області — на 30,8%. У Києві капремонт котелень не запланований взагалі. Те саме — щодо заміни котлів. У Києві замінили лише 33,3% запланованого, а в Запорізькій області за цю справу ще й не бралися. Чи не означає це, що тепер комунальники включаться в роботу в авральному темпі, а отже, постраждає якість? А взимку жителям цих регіонів доведеться просити «теплового притулку» в сусідів?

    На запитання Анатолія Близнюка про причини відставання в регіонах були свої пояснення. Так, вінницькі комунальники зазначили, що досі займалися найскладнішими роботами, які забрали багато часу і зусиль, тож позначились на відсоткових показниках. Однак запевнили, що на 1 вересня 90% ЖКГ області до зими буде готово.

    Міністр наголосив, що головним критерієм дієвості має стати оцінка цієї роботи жителями краю.

    — У нас із вами немає дріб’язкових питань. Усі вони наші. Йдіть до громадян, працюйте з людьми. У підготовці до зими ми повинні зробити все, щоб у людей до нас запитань не виникало. Треба свою роботу виконувати сумлінно, бути відповідальними перед собою і громадянами, — наголосив Анатолій Близнюк.

    За його словами, це стосується всіх без винятку напрямків розвитку регіонів. Передусім — використання бюджетних коштів.

    —Держбюджетом передбачено майже 3 млрд грн субвенцій регіонам. Мільярд уже профінансовано. А використано лише 20%! — зауважив Анатолій Близнюк.

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.6/5, основан на 25 голосах.

    Возможно, это Вас заинтересует

    Про призначення позачергових виборів Матіясівського сільського голови (Матіясівська сільська рада Березанського району Миколаївської області), Верховна Рада України

    ПОСТАНОВА  Верховної Ради України У зв’язку з достроковим припиненням повноважень Матіясівського сільського голови Шубіна Є.Є. (Матіясівська сільська рада Березанського району Миколаївської області) та відповідно до пункту 30 частини першої статті 85 Конституції України( 254к/96-ВР ), частини третьої статті 14( 2487-17 ), частин першої( 2487-17 ) та п’ятої статті 15( 2487-17 ), статей 60( 2487-17 ), 61 Закону України( 2487-17 ) "Про вибори депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів" Верховна Рада України постановляє:

    Сталева вертикаль

    Українська економіка, за підсумками 2012 року, продемонструвала спад промисловості на 1,8%. Експерти вважають, що причини цього слід шукати передусім в застарілій концепції розвитку промислової ...

    Дивитися на життя тверезо і з розумом: оформлення угод з нерухомістю за законом

    Повчальна історія із залу суду або оформлення угод з нерухомістю за законом. З законом не посперечаєшся - оформляйте документи, дотримуючись всіх правил - будете впевнені в майбутньому!

    Щодо збору за спеціальне використання води, Державна податкова служба України

    Щодо збору за спеціальне використання води Порядок справляння збору за спеціальне використання води у 2012 році регламентується розділом XVI Податкового кодексу України( 2755-17 ) (далі — Податковий кодекс).

    05145472d80649777fc2d927daedc5fb