Судебный адвокат

Консультации

Вопрос к юристу:


О нас
Этот интернет сайт здоровский! работал на нем очень чуть ли не по три раза на день. Думаю, что этот сайт ожидает хорошее будущее. Желаю удачи. Хотелося б встречаться с Вашими новыми работами чаще!

Влюблена в ваш сайт по уши!!! Какие же Вы просто молодцы!!! Не могу просто промолчать, очень хочется пожелать Вам материального благополучия и творческих успехов!

Судебные статьи
Иск в суд: услуги адвоката

Иск в суд: услуги адвоката Адвокат поможет составить исковое заявление в суд, соберёт необходимые доказательства и избавит от массы отрицательных эмоций ...

Определение места проживания ребенка в процессе ...

Определение места проживания ребенка в процессе развода родителей Наши семейные адвокаты правильно составят исковое заявления и учтут все претензии и требования клиента, и обязательно прислушаются ...

Процедура по составлению иска в суд от юриста

Процедура по составлению иска в суд от юриста Именно от грамотности составления иска в суд и будет напрямую зависеть решение, которое вынесет судья ...

Новости Юристов
Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль...

Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль, водій якого незаконно перевозив ялинки Днями, близько 13 години, під час нагляду за дорожнім рухом, поблизу села Балашівка Березнівського району інспектори ДАІ, зупинили вантажний автомобіль ГАЗ53, під керуванням мешканця міста Березне.

На Полтавщині працівники ДАІ зустрілися із студентами .

На Полтавщині працівники ДАІ зустрілися із студентами вищого міжрегіонального професійного училища Основною темою зустрічі стало питання безпечної поведінки на автодорогах. Під час спілкування інспектор управління ДАІ Ірина Пилипенко зупинилася на кожній із категорій учасників дорожнього руху.

За героїзм та відвагу вінницькі працівники ДАІ ...

За героїзм та відвагу вінницькі працівники ДАІ отримали позачергові спеціальні звання Сьогодні, 8 січня, до міста Немирів Вінницької області завітав начальник Департаменту ДАІ МВС України Анатолій Сіренко аби за дорученням Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова нагородити ...




Наши дела в суде

№757/773/14-к

Судья: Білоцерківець О. А.
07.01.2015

№757/30624/14-ц

Судья: Цокол Л. І.
07.01.2015

№757/34306/14-ц

Судья: Цокол Л. І.
07.01.2015

Вчені знайшли придатну для життя планету

    Вчені знайшли придатну для життя планетуМіжнародна команда астрономів підтвердила існування планети Глізе 581g в системі зірки Глізе 581, яка знаходиться в 22 світлових роках від Сонця, передає ТСН з посиланням на Вести.

    Знахідка очолила список потенційно придатних для життя планет. Температура поверхні Глізе 581g аналогічна земній, і теоретично там може бути вода, зазначають вчені.

    Суперечки навколо четвертої за віддаленістю планети в системі червоного карлика Глізе 581 розгорнулися вже через два тижні після того, як в 2010 році про неї повідомили астрономи з проекту-пошуку екзопланет Лік-Карнегі.

    Річ у тім, що фахівці Женевської обсерваторії, які знайшли інші планети у цієї зірки, заявили, що не виявили слідів нової планети в своїх розширених дослідженнях.

    І ось першовідкривачі Глізе 581g під керівництвом Стівена Вогт з Каліфорнійського університету в Санта-Круз представили новий аналіз, що доводить її існування.

    Вчені використовували високоточний інструмент для пошуку планет HARPS, встановлений на телескопі в обсерваторії Ла-Силья в Чилі.

    Дослідження показали, що планети системи Глізе 581 обертаються по круговій орбіті, а не еліптичній, як вважалося раніше. Це відкриття дозволило скоригувати розрахунки і отримати чіткий сигнал від ще одного великого об'єкта.

    «Ми оцінюємо ймовірність помилки менш, ніж в чотири відсотки, — повідомляє Фогт. — Сигнал відповідає планеті з масою в 2,2 рази, що перевершує земну. Вона знаходиться в населеної зоні, де можливе існування рідкої форми води, на відстані 0,13 астрономічних одиниць від батьківської зірки».

    За рахунок того, що випромінювання червоного карлика менше, ніж у Сонця, Глізе 581g отримує стільки ж світла і тепла, скільки наша планета.

    Ця обставина дозволила їй отримати індекс подібності Землі 0,92 і обійти за цим показником планету Глізе 667Cc, відкриту в минулому році.

    Зазначимо, орбіта Глізе 581g менше орбіти Землі, але через тьмяного світла червоного карлика обидві планети отримують приблизно однакову кількість світла і тепла.

    Нові результати, отримані командою Фогта, виявилися переконливими, і Лабораторія пристосованості планет для життя включила Глізе 581g в свій каталог.

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.6/5, основан на 25 голосах.

    Возможно, это Вас заинтересует

    Про призначення позачергових виборів Сновидовицького сільського голови (Сновидовицька сільська рада Рокитнівського району Рівненської області), Верховна Рада України

    ПОСТАНОВА  Верховної Ради України У зв’язку з достроковим припиненням повноважень Сновидовицького сільського голови Борисовця С. Н. (Сновидовицька сільська рада Рокитнівського району Рівненської області) та відповідно до пункту 30 частини першої статті 85 Конституції України( 254к/96-ВР ), частини третьої статті 14( 2487-17 ), частин першої( 2487-17 ) та п’ятої статті 15( 2487-17 ), статей 60( 2487-17 ), 61 Закону України( 2487-17 ) "Про вибори депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів" Верховна Рада України постановляє:

    Про затвердження проекту будівництва та титулу будови першої черги метрополітену в м. Дніпропетровську із скоригованою кошторисною частиною проектної документації, Кабінет Міністрів України

    Про затвердження проекту будівництва та титулу будови першої черги метрополітену в м. Дніпропетровську із скоригованою кошторисною частиною проектної документації

    Россиянка, поскользнувшаяся в магазине, получит 105 тыс. рублей компенсации

    В Нижегородской области (РФ) суд взыскал с владельцев магазина в пользу покупательницы, поскользнувшейся и получившей серьезные травмы, более 105 тыс. рублей, сообщает пресс-служба Нижегородского ...

    ВСУ сделал правовой вывод о предмете и условиях пересмотра решения кассационного суда

    Верховный Суд Украины на заседании Судебной палаты по уголовным делам 17 октября с. г. по результатам рассмотрения дела №5- 31кс 13 сделал следующий вывод.

    05145472d80649777fc2d927daedc5fb