Судебный адвокат

Консультации

Вопрос к юристу:


О нас
Весьма оригинальный, актуальный и новый интернет портал! Я хочу поддержать Вас финансово. Как это можно организовать?

Большущее Вам спасибо. С Вами приятно работать! Ребята - Вы просто умнички.

Судебные статьи
Иск в суд: услуги адвоката

Иск в суд: услуги адвоката Адвокат поможет составить исковое заявление в суд, соберёт необходимые доказательства и избавит от массы отрицательных эмоций ...

Определение места проживания ребенка в процессе ...

Определение места проживания ребенка в процессе развода родителей Наши семейные адвокаты правильно составят исковое заявления и учтут все претензии и требования клиента, и обязательно прислушаются ...

Процедура по составлению иска в суд от юриста

Процедура по составлению иска в суд от юриста Именно от грамотности составления иска в суд и будет напрямую зависеть решение, которое вынесет судья ...

Новости Юристов
Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль...

Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль, водій якого незаконно перевозив ялинки Днями, близько 13 години, під час нагляду за дорожнім рухом, поблизу села Балашівка Березнівського району інспектори ДАІ, зупинили вантажний автомобіль ГАЗ53, під керуванням мешканця міста Березне.

На Полтавщині працівники ДАІ зустрілися із студентами .

На Полтавщині працівники ДАІ зустрілися із студентами вищого міжрегіонального професійного училища Основною темою зустрічі стало питання безпечної поведінки на автодорогах. Під час спілкування інспектор управління ДАІ Ірина Пилипенко зупинилася на кожній із категорій учасників дорожнього руху.

За героїзм та відвагу вінницькі працівники ДАІ ...

За героїзм та відвагу вінницькі працівники ДАІ отримали позачергові спеціальні звання Сьогодні, 8 січня, до міста Немирів Вінницької області завітав начальник Департаменту ДАІ МВС України Анатолій Сіренко аби за дорученням Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова нагородити ...




Наши дела в суде

№757/773/14-к

Судья: Білоцерківець О. А.
07.01.2015

№757/30624/14-ц

Судья: Цокол Л. І.
07.01.2015

№757/34306/14-ц

Судья: Цокол Л. І.
07.01.2015

Про завершення процесу закриття сертифікатної приватизації, Національний банк УкраїниПРАВЛІННЯ НАЦІОНАЛЬНОГО БАНКУ УКРАЇНИ

ПОСТАНОВА

  1. 05.06.2012  № 219
  2. Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 26 червня 2012 р. за № 1067/21379

    Про завершення процесу закриття сертифікатної приватизації

    Згідно зі статтею 7 Закону України "Про Національний банк України" ( 679-14 ) та з метою забезпечення виконання завдань, визначених у розділі VIII Державної програми приватизації на 2012 — 2014 роки ( 4335-17 ), затвердженої Законом України від 13 січня 2012 року № 4335-VI, щодо завершення процесу закриття сертифікатної приватизації, Правління Національного банку України ПОСТАНОВЛЯЄ:

    1. Територіальним управлінням Національного банку України, банкам України та їх філіям:

    списати з позабалансових рахунків суми використаних приватизаційних майнових сертифікатів, компенсаційних сертифікатів та житлових чеків, а також суми невикористаних приватизаційних майнових сертифікатів, компенсаційних сертифікатів, що акумульовані на позабалансових рахунках фінансових посередників, Державної акціонерної компанії "Національна мережа аукціонних центрів" та інших юридичних осіб;

    після списання з позабалансових рахунків сум приватизаційних майнових сертифікатів, компенсаційних сертифікатів та житлових чеків здійснити закриття цих позабалансових рахунків;

    знищити списані приватизаційні майнові сертифікати та компенсаційні сертифікати. Знищення приватизаційних майнових сертифікатів та компенсаційних сертифікатів здійснити за місцем їх зберігання шляхом спалення або подрібнення з використанням техніки, яке виключає можливість відновлення їх первісного вигляду. Утилізація сертифікатів може здійснюватися на відповідних підприємствах.

    2. Публічному акціонерному товариству "Державний ощадний банк України" (далі — АТ "Ощадбанк") та його установам:

    списати з позабалансових рахунків приватизаційні майнові сертифікати, компенсаційні сертифікати, бланки приватизаційних майнових сертифікатів та бланки компенсаційних сертифікатів;

    знищити бланки компенсаційних сертифікатів та бланки приватизаційних майнових сертифікатів, що перебувають в установах АТ "Ощадбанк" в порядку, установленому АТ "Ощадбанк" та погодженому з Національним банком України.

    3. Керівникам територіальних управлінь Національного банку України, банків України та їх філій призначити комісію, до складу якої включити посадових осіб, відповідальних за збереження цінностей, та представників служби банківської безпеки (далі — комісія).

    4. Комісії скласти акт про знищення приватизаційних майнових сертифікатів та компенсаційних сертифікатів, у якому зазначити вид та кількість сертифікатів, що знищені.

    Акт про знищення складається в одному примірнику та засвідчується підписами голови та членів комісії.

    Невід’ємною частиною акта про знищення мають бути реєстри знищених сертифікатів.

    Акти про знищення приватизаційних майнових сертифікатів та компенсаційних сертифікатів та реєстри до них зберігаються в територіальних управліннях Національного банку, банках (філіях) протягом 10 років.

    5. Контроль за знищенням приватизаційних майнових сертифікатів та компенсаційних сертифікатів покласти на керівників територіальних управлінь Національного банку України, банків (філій) та голів ліквідаційних комісій банків, що ліквідуються.

    6. Генеральному департаменту інформаційних технологій та платіжних систем (Синявська Н. Б.) після державної реєстрації в Міністерстві юстиції України довести зміст цієї постанови до відома банків України для використання в роботі.

    7. Контроль за виконанням цієї постанови покласти на заступника Голови Національного банку України Прохоренка В. П.

    8. Постанова набирає чинності з дня її офіційного опублікування.

    Голова

    С. Г. Арбузов

    Юридичний портал Справедливість

    Рейтинг: 4.8/5, основан на 25 голосах.

    Возможно, это Вас заинтересует

    Про Рекомендації парламентських слухань на тему: "Про стан та перспективи розвитку Воєнної організації та сектору безпеки України", Верховна Рада України

    ПОСТАНОВА  Верховної Ради України Верховна Рада України постановляє: 1. Схвалити Рекомендації парламентських слухань на тему: "Про стан та перспективи розвитку Воєнної організації та сектору безпеки України" (далі — Рекомендації парламентських слухань), що додаються.

    Фото, надіслані марсоходом «Допитливим», підтверджують, що Марс дуже схожий на Землю

    Науковці НАСА кажуть, що, судячи з нових зображень, переданих марсоходом Curiosity, Марс схожий на Землю значно більше, ніж ми очікували.

    Министр МВД провел ряд кадровых ротаций в областях

    Министр внутренних дел Украины Виталий Захарченко подписал ряд приказов о кадровых назначениях в территориальных подразделениях внутренних дел. Об этом сообщила пресс-служба МВД Украины.

    Анґела Меркель сьогодні приїде на Євро-2012…. до Польщі

    Канцлер Німеччини Анґела Меркель сьогодні відвідає чемпіонат Європи з футболу. У чвертьфіналі змагання в польському Гданську вона вболіватиме за німецьку збірну у поєдинку з командою Греції.

    05145472d80649777fc2d927daedc5fb