Судебный адвокат

Консультации

Вопрос к юристу:


О нас
Этот портал классный! работал на нем очень часто. Думаю, что этот интернет портал ждет светлое будущее. Удачи Вам, ребята. Хотелося б встречаться с Вашими работами почаще! Действуйте!

С огромной благодарностью отзываемся о тех, от кого зависит существование этого сайта.

Судебные статьи
Иск в суд: услуги адвоката

Иск в суд: услуги адвоката Адвокат поможет составить исковое заявление в суд, соберёт необходимые доказательства и избавит от массы отрицательных эмоций ...

Определение места проживания ребенка в процессе ...

Определение места проживания ребенка в процессе развода родителей Наши семейные адвокаты правильно составят исковое заявления и учтут все претензии и требования клиента, и обязательно прислушаются ...

Процедура по составлению иска в суд от юриста

Процедура по составлению иска в суд от юриста Именно от грамотности составления иска в суд и будет напрямую зависеть решение, которое вынесет судья ...

Новости Юристов
Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль...

Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль, водій якого незаконно перевозив ялинки Днями, близько 13 години, під час нагляду за дорожнім рухом, поблизу села Балашівка Березнівського району інспектори ДАІ, зупинили вантажний автомобіль ГАЗ53, під керуванням мешканця міста Березне.

На Полтавщині працівники ДАІ зустрілися із студентами .

На Полтавщині працівники ДАІ зустрілися із студентами вищого міжрегіонального професійного училища Основною темою зустрічі стало питання безпечної поведінки на автодорогах. Під час спілкування інспектор управління ДАІ Ірина Пилипенко зупинилася на кожній із категорій учасників дорожнього руху.

За героїзм та відвагу вінницькі працівники ДАІ ...

За героїзм та відвагу вінницькі працівники ДАІ отримали позачергові спеціальні звання Сьогодні, 8 січня, до міста Немирів Вінницької області завітав начальник Департаменту ДАІ МВС України Анатолій Сіренко аби за дорученням Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова нагородити ...




Наши дела в суде

№757/773/14-к

Судья: Білоцерківець О. А.
07.01.2015

№757/30624/14-ц

Судья: Цокол Л. І.
07.01.2015

№757/34306/14-ц

Судья: Цокол Л. І.
07.01.2015

Про відкриття провадження та закінчення підготовчого провадження 31 липня 2014 р - Херсонський окружний адміністративний суд - Гомельчук С.В.

  1. ХЕРСОНСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД
  2. УХВАЛА

ХЕРСОНСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

_______________________________________________________________________________

УХВАЛА

про відкриття провадження та закінчення підготовчого провадження

31 липня 2014 р. м. ХерсонСправа № 821/2980/14

Суддя Херсонського окружного адміністративного суду Гомельчук С.В., перевіривши виконання вимог статей 104, 105, 106 КАС України за адміністративним позовом ОСОБА_1 до Головного управління Міністерства доходів і зборів у Херсонській області про скасування рішення,

встановив:

Позивач звернулась до суду з вказаним адміністративним позовом, у якому просить скасувати рішення № 000035/21-22-21-1818003941 від 18 липня 2014 року про застосування фінансових санкцій.

Зазначений спір згідно із ст. 17 КАС України належить до юрисдикції адміністративних судів та має розглядатися в порядку адміністративного судочинства.

Адміністративний позов подано з додержанням вимог статей 104-106 КАС України.

Підстави для повернення позовної заяви чи відмови у відкритті провадження у справі відсутні.

Оскільки наданих до суду матеріалів достатньо для розгляду справи по суті, вважаю за можливе закінчити підготовче провадження та призначити справу до розгляду у судовому засіданні.

Керуючись статтями 106, 107, 110, 121 КАС України,

ухвалив:

Відкрити провадження в адміністративній справі за позовом ОСОБА_1 до Головного управління Міністерства доходів і зборів у Херсонській області про скасування рішення.

Закінчити підготовче провадження та призначити справу до судового розгляду в судовому засіданні 12 серпня 2014 р. о 15:00 годині в приміщенні Херсонського окружного адміністративного суду за адресою: м. Херсон, вул. Робоча, 66 ( вхід з вул. Філатова).

Справа буде розглядатися судом у складі судді Гомельчука С.В.

В судове засідання викликати осіб, які беруть участь у справі.

Надіслати особам, які беруть участь у справі, копію ухвали про відкриття провадження та інформацію про їхні процесуальні права та обов'язки.

Відповідачу надіслати копію адміністративного позову з доданими до нього документами. Зобов'язати відповідача як суб'єкта владних повноважень у разі заперечення проти позову надати до суду не пізніше як за три дні до судового засідання всі матеріали, що були або мали бути взяті ним до уваги при прийнятті рішення, вчинені дії, допущенні бездіяльності, з приводу яких подано позов.

Ухвала окремо не оскаржується, заперечення проти неї може бути включене до апеляційної скарги на рішення суду, прийняте за наслідками розгляду справи.

Суддя Гомельчук С.В.

Інформація про процесуальні права осіб, які приймають участь у справі

Ст. 49 КАС України, права та обов'язки осіб, які беруть участь у справі

1.Особи, які беруть участь у справі, мають рівні процесуальні права та обов'язки.

2.Особи, які беруть участь у справі, зобов'язані добросовісно користуватися належним їм процесуальними правами і неухильно виконувати процесуальні обов'язки.

3.Особи, які беруть участь у справі, мають право:

1)знати про дату, час і місце судового розгляду справи, про всі судові рішення, які ухвалюються у справі та стосуються їхніх інтересів;

2)знайомитися з матеріалами справи;

3)заявляти клопотання і відводи;

4)давати усні та письмові пояснення, доводи та заперечення;

5)подавати докази, брати участь у дослідженні доказів;

6)висловлювати свою думку з питань, які виникають під час розгляду справи, задавати питання іншим особам, які беруть участь у справі, свідкам, експертам, спеціалістам, перекладачам;

7)подавати заперечення проти клопотань, доводів і міркувань інших осіб;

8)знайомитися з технічним записом, журналом судового засідання, протоколом про вчинення окремої процесуальної дії і подавати письмові зауваження до них;

9)робити із матеріалів справи виписки, знімати копії з матеріалів справи, одержувати копії судових рішень;

10)оскаржувати судові рішення у частині, що стосується їхніх інтересів;

11)користуватися іншими процесуальними правами, наданими їм цим Кодексом.

4.Особи, які беруть участь у справі, можуть за власний рахунок додатково замовити та отримати в суді засвідчені копії документів і витяги з них.

Ст. 51 КАС України, права та обов'язки сторін

1. Крім прав та обов'язків, визначених у ст. 49 КАС України, позивач має право в будь-який час до закінчення судового розгляду збільшити або зменшити розмір позовних вимог або відмовитися від адміністративного позову. позивач має право відмовитися від адміністративного позову у суді апеляційної чи касаційної інстанції до закінчення відповідного апеляційного чи касаційного розгляду. Позивач має право до початку судового розгляду справи по суті змінити предмет або підставу позову шляхом подання письмової заяви.

2. Крім прав та обов'язків, визначених у ст. 49 КАС України, відповідач має право визнати адміністративний позов повністю або частково, подати заперечення проти адміністративного позову.

3. Сторони можуть досягнути примирення на будь-якій стадії адміністративного процесу, що є підставою для закриття провадження в адміністративній справі.

4. Суд не приймає відмови позивача від адміністративного позову, визнання адміністративного позову відповідачем і не визнає умов примирення сторін, якщо ці дії суперечать закону або порушують чиї-небудь права, свободи чи інтереси.

Рейтинг: 4.6/5, основан на 25 голосах.

Возможно, это Вас заинтересует

Барак Обама оприлюднив план імміграційної реформи

Барак Обама приїхав до Лас-Вегаса, аби оприлюднити проект імміграційної реформи, розроблений у Білому Домі.

Состоялось заседание межведомственной Рабочей подгруппы «Интеллектуальная собственность»

15 мая 2014 года в Государственной службе интеллектуальной собственности Украины состоялось заседание межведомственной рабочей подгруппы «Интеллектуальная собственность».

Про скасування реєстрації довірених осіб кандидата у народні депутати України, зареєстрованого в одномандатному виборчому окрузі, Центральна виборча комісія

Про скасування реєстрації довірених осіб кандидата у народні депутати України, зареєстрованого в одномандатному виборчому окрузі До Центральної виборчої комісії 13 серпня 2012 року надійшла заява кандидата у народні депутати України Волкова Олександра Юрійовича, зареєстрованого в одномандатному виборчому окрузі № 80, про припинення повноважень його довірених осіб Дуки Володимира Васильовича та Кочерги Крістіни Сергіївни, до якої додано посвідчення відповідних осіб.

05145472d80649777fc2d927daedc5fb