Судебный адвокат

Консультации

Вопрос к юристу:


О нас
Большое спасибо творцам этого интернет проекта!!! Это на самом деле - находка!

Для меня это находка! Уже неделю зависаю на сайте и валить отсюда совсем не собираюсь.

Судебные статьи
Иск в суд: услуги адвоката

Иск в суд: услуги адвоката Адвокат поможет составить исковое заявление в суд, соберёт необходимые доказательства и избавит от массы отрицательных эмоций ...

Определение места проживания ребенка в процессе ...

Определение места проживания ребенка в процессе развода родителей Наши семейные адвокаты правильно составят исковое заявления и учтут все претензии и требования клиента, и обязательно прислушаются ...

Процедура по составлению иска в суд от юриста

Процедура по составлению иска в суд от юриста Именно от грамотности составления иска в суд и будет напрямую зависеть решение, которое вынесет судья ...

Новости Юристов
Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль...

Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль, водій якого незаконно перевозив ялинки Днями, близько 13 години, під час нагляду за дорожнім рухом, поблизу села Балашівка Березнівського району інспектори ДАІ, зупинили вантажний автомобіль ГАЗ53, під керуванням мешканця міста Березне.

На Полтавщині працівники ДАІ зустрілися із студентами .

На Полтавщині працівники ДАІ зустрілися із студентами вищого міжрегіонального професійного училища Основною темою зустрічі стало питання безпечної поведінки на автодорогах. Під час спілкування інспектор управління ДАІ Ірина Пилипенко зупинилася на кожній із категорій учасників дорожнього руху.

За героїзм та відвагу вінницькі працівники ДАІ ...

За героїзм та відвагу вінницькі працівники ДАІ отримали позачергові спеціальні звання Сьогодні, 8 січня, до міста Немирів Вінницької області завітав начальник Департаменту ДАІ МВС України Анатолій Сіренко аби за дорученням Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова нагородити ...




Наши дела в суде

№757/773/14-к

Судья: Білоцерківець О. А.
07.01.2015

№757/30624/14-ц

Судья: Цокол Л. І.
07.01.2015

№757/34306/14-ц

Судья: Цокол Л. І.
07.01.2015

Студентам допоможе інтернет-«шабашка»

    Студентам допоможе інтернет-«шабашка»Студент четвертого курсу Придніпровської державної академії будівництва і архітектури Сергій Луденський, як і багато хто зі спудеїв, час від часу десь підробляв, адже однієї стипендії навіть на кишенькові витрати нині замало.

    Своїм досвідом пошуку підходящої роботи хлопець ділився на сторінці у соціальній мережі, де й створив відповідну групу. Згодом вирішив, що потрібен окремий сайт. Так і народилася інтернет-біржа праці для молоді — Shabashka.dp. «Я завжди шукав собі підробіток і намагався допомогти друзям і знайомим. Поступово дійшов висновку, що молоді потрібен портал, на якому можна було б легко знайти для себе роботу, — розповідає Сергій. — Частіше обирають підробіток у другій половині дня чи з вільним графіком. Мають попит і вакансії, що не потребують досвіду роботи».

    Як правило, студентам пропонують будівельні роботи, підробіток промоутером чи набір тексту. За день можна заробити від 50 до 250 гривень залежно від витраченого часу. В групі, створеній Сергієм Луденським, щоденно з’являється близько 5 нових пропозицій.

    Щоб допомогти передплатникам групи, яких уже понад тисяча, хлопець шукає вакансії всюди, намагається привернути увагу роботодавців. Також є база даних резюме тих, хто шукає підробіток.

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.7/5, основан на 25 голосах.

    Возможно, это Вас заинтересует

    Американці випускатимуть літаючі автомобілі

    Американська компанія Terrafugia взялася до розробки літаючого автомобіля з гібридною силовою установкою, оснащеною системою вертикального зльоту і посадки.

    Про призначення позачергових виборів Товстолузького сільського голови (Товстолузька сільська рада Тернопільського району Тернопільської області), Верховна Рада України

    ПОСТАНОВА  Верховної Ради України У зв’язку з достроковим припиненням повноважень Товстолузького сільського голови Паламарчука М. М. (Товстолузька сільська рада Тернопільського району Тернопільської області) та відповідно до пункту 30 частини першої статті 85 Конституції України( 254к/96-ВР ), частини третьої статті 14, частин першої та п’ятої статті 15, статей 60, 61 Закону України "Про вибори депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів" ( 2487-17 ) Верховна Рада України постановляє:

    В ГПУ обсудили вопрос противодействия пыткам и истязаниям

    В Генеральной прокуратуре Украины состоялась встреча заместитель Генерального прокурора Украины Алексея Баганца с представителями Европейского комитета по предупреждению пыток и бесчеловечного или унижающего достоинство обращения или наказания, во главе с Президентом Летифом Хусейнов. Об этом сообщает пресс-служба ведомства.

    Про затвердження Змін до наказу Міністерства фінансів України від 20 вересня 2012 року № 1011, Міністерство фінансів України

    Про затвердження Змін до наказу Міністерства фінансів України від 20 вересня 2012 року № 1011 Відповідно до частини четвертої статті 454 Митного кодексу України( 4495д-17 ), пункту 1 постанови Кабінету Міністрів України від 12 березня 2003 року № 307( 307-2003-п ) "Про ввезення на митну територію України та вивезення з митної території України алмазів", пункту 5 Порядку ведення відомчих класифікаторів інформації з питань державної митної справи, які використовуються у процесі оформлення митних декларацій( z0989-12 ), затвердженого наказом Міністерства фінансів України 29 травня 2012 року № 623( z0988-12 ), зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 18 червня 2012 року за № 989/21301 та з метою вдосконалення відомчих класифікаторів інформації з питань державної митної справи, які використовуються у процесі оформлення митних декларацій, НАКАЗУЮ:

    05145472d80649777fc2d927daedc5fb