Судебный адвокат

Консультации

Вопрос к юристу:


О нас
Просто отличный сайт! Хорошенький интернет сайтик! Очень здорово. Всё доступно и просто. Спасибо за профессиональный сайт!

Огромное количество полезной информации.

Судебные статьи
Иск в суд: услуги адвоката

Иск в суд: услуги адвоката Адвокат поможет составить исковое заявление в суд, соберёт необходимые доказательства и избавит от массы отрицательных эмоций ...

Определение места проживания ребенка в процессе ...

Определение места проживания ребенка в процессе развода родителей Наши семейные адвокаты правильно составят исковое заявления и учтут все претензии и требования клиента, и обязательно прислушаются ...

Процедура по составлению иска в суд от юриста

Процедура по составлению иска в суд от юриста Именно от грамотности составления иска в суд и будет напрямую зависеть решение, которое вынесет судья ...

Новости Юристов
Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль...

Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль, водій якого незаконно перевозив ялинки Днями, близько 13 години, під час нагляду за дорожнім рухом, поблизу села Балашівка Березнівського району інспектори ДАІ, зупинили вантажний автомобіль ГАЗ53, під керуванням мешканця міста Березне.

На Полтавщині працівники ДАІ зустрілися із студентами .

На Полтавщині працівники ДАІ зустрілися із студентами вищого міжрегіонального професійного училища Основною темою зустрічі стало питання безпечної поведінки на автодорогах. Під час спілкування інспектор управління ДАІ Ірина Пилипенко зупинилася на кожній із категорій учасників дорожнього руху.

За героїзм та відвагу вінницькі працівники ДАІ ...

За героїзм та відвагу вінницькі працівники ДАІ отримали позачергові спеціальні звання Сьогодні, 8 січня, до міста Немирів Вінницької області завітав начальник Департаменту ДАІ МВС України Анатолій Сіренко аби за дорученням Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова нагородити ...




Наши дела в суде

№757/773/14-к

Судья: Білоцерківець О. А.
07.01.2015

№757/30624/14-ц

Судья: Цокол Л. І.
07.01.2015

№757/34306/14-ц

Судья: Цокол Л. І.
07.01.2015

Про скасування судового наказу № 462/3839/14-ц - Залізничний районний суд м. Львова - Іванюк І. Д.

  1. УХВАЛА

Справа № 462/5873/14-ц

УХВАЛА

01 вересня 2014 року Залізничний районний суд м. Львова

в складі :

головуючого - судді Іванюк І.Д.

при секретарі - Журавльовій А.С.

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду у м. Львові заяву ОСОБА_1 про скасування судового наказу № 462/3839/14-ц,

встановив:

У судове засідання особи, які беруть участь у справі не зявилися, хоча належним чином були повідомлені про час, день та місце розгляду справи, про причини неявки суд не повідомили.

Відповідно до ч.6 ст.105-1 ЦПК України неявка осіб, належним чином повідомлених про час і місце розгляду заяви про скасування судового наказу, не перешкоджає розгляду такої заяви.

У відповідності до вимог ч. 2 ст. 197 ЦПК України у разі неявки в судове засідання всіх осіб, які беруть участь у справі, чи в разі якщо відповідно до положень цього Кодексу розгляд справи здійснюється судом за відсутності осіб, які беруть участь у справі, фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється.

Відповідно до ч. 2 ст. 208 ЦПК України питання, пов'язані з рухом справи в суді першої інстанції, клопотання та заяви осіб, які беруть участь у справі, питання про відкладення розгляду справи, оголошення перерви, зупинення або закриття провадження у справі, залишення заяви без розгляду, а також в інших випадках, передбачених цим Кодексом, вирішуються судом шляхом постановлення ухвал.

Керуючись ст.ст. 105-1, 197, 208, 209 ЦПК України, суд -

ухвалив:

Провести судове засідання з розгляду заяви ОСОБА_1 про скасування судового наказу за відсутності осіб, які беруть участь у справі, та без здійснення фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя:

Оригінал ухвали.

Рейтинг: 4.6/5, основан на 25 голосах.

Возможно, это Вас заинтересует

Председатель Суда ЕС В.Скурис переизбран на очередной срок

Председатель Суда Европейского Союза (ЕС) Василиос Скурис по итогам выборов сохранил этот пост еще на три года. Об этом говорится в пресс-релизе суда, поступившем в распоряжение «РАПСИ».

газу (метану) вугільних родовищ за регульованим тарифом ПАТ «Одесагаз», Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики

Про продовження терміну усунення порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу, газу (метану) вугільних родовищ за регульованим тарифом ПАТ «Одесагаз»

И.Калетник и В.Олейник объявлены в розыск, - ГПУ

Генеральная прокуратура Украины объявила в розыск бывших народных депутатов И. Калетника и В. Олейника в розыск. Об этом сообщает пресс-служба ГПУ. «Управлением по расследованию особо важных дел Главного следственного управления Генеральной прокуратуры Украины составлено сообщение о подозрении бывшим народным депутатам Украины И. Калетнику и В. Олейнику, которые 16 января 2014 года, заранее подготовив протоколы заседания счетной комиссии и, указав в них результаты еще не проведенного голосования организовали заведомо незаконный процесс голосования в Верховном Совете Украины за девять законов, которые существенно ограничивали конституционные права и свободы граждан и в дальнейшем получили название «диктаторских», — идет речь в сообщении на сайте ведомтсва.

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послугНАЦІОНАЛЬНА КОМІСІЯ, ЩО ЗДІЙСНЮЄ ДЕРЖАВНЕ РЕГУЛЮВАННЯ У СФЕРІ КОМУНАЛЬНИХ ПОСЛУГ

Щодо залишення заяви без розгляду Відповідно до статті 9 Закону України "Про ліцензування певних видів господарської діяльності"( 1775-14 ) (далі — Закон) господарська діяльність з централізованого водопостачання та водовідведення підлягає ліцензуванню.

05145472d80649777fc2d927daedc5fb