Судебный адвокат

Консультации

Вопрос к юристу:


О нас
Как много актуальной информации. Большущее спасибо. Очень благодарны! Ребята - Вы действительно умнички.

Просто замечательный! Хорошенький портальчик! Классно! Всё очень удобно и легко. Спасибо за профессиональный интернет проект!

Судебные статьи
Иск в суд: услуги адвоката

Иск в суд: услуги адвоката Адвокат поможет составить исковое заявление в суд, соберёт необходимые доказательства и избавит от массы отрицательных эмоций ...

Определение места проживания ребенка в процессе ...

Определение места проживания ребенка в процессе развода родителей Наши семейные адвокаты правильно составят исковое заявления и учтут все претензии и требования клиента, и обязательно прислушаются ...

Процедура по составлению иска в суд от юриста

Процедура по составлению иска в суд от юриста Именно от грамотности составления иска в суд и будет напрямую зависеть решение, которое вынесет судья ...

Новости Юристов
Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль...

Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль, водій якого незаконно перевозив ялинки Днями, близько 13 години, під час нагляду за дорожнім рухом, поблизу села Балашівка Березнівського району інспектори ДАІ, зупинили вантажний автомобіль ГАЗ53, під керуванням мешканця міста Березне.

На Полтавщині працівники ДАІ зустрілися із студентами .

На Полтавщині працівники ДАІ зустрілися із студентами вищого міжрегіонального професійного училища Основною темою зустрічі стало питання безпечної поведінки на автодорогах. Під час спілкування інспектор управління ДАІ Ірина Пилипенко зупинилася на кожній із категорій учасників дорожнього руху.

За героїзм та відвагу вінницькі працівники ДАІ ...

За героїзм та відвагу вінницькі працівники ДАІ отримали позачергові спеціальні звання Сьогодні, 8 січня, до міста Немирів Вінницької області завітав начальник Департаменту ДАІ МВС України Анатолій Сіренко аби за дорученням Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова нагородити ...




Наши дела в суде

№757/773/14-к

Судья: Білоцерківець О. А.
07.01.2015

№757/30624/14-ц

Судья: Цокол Л. І.
07.01.2015

№757/34306/14-ц

Судья: Цокол Л. І.
07.01.2015

На Буковині відбулась робоча зустріч з представниками місії ОБСЄ

    На Буковині відбулась робоча зустріч з представниками місії ОБСЄУ прес-центрі УМВС України в Чернівецькій області відбулася зустріч представників Державтоінспекції та місії ОБСЄ в Чернівцях.

    Йшлось про діяльність Державтоінспекції як відомства загалом, його функції і завдання, багатогранну роботу, пов’язану із забезпеченням безпеки дорожнього руху.

    Інспектор УДАІ УМВС України в Чернівецькій області Ігор Пастух розповів, зокрема, про структуру обласного управління ДАІ, його підрозділи, організацію служби, що становило інтерес для гостей, оскільки наразі вітчизняна практика нагляду за дорожнім рухом має свої особливості, хоча загалом у ній все більше і більше використовуються загальноприйняті європейські норми і стандарти,

    Місіонер Гаррі із Фінляндії, який 34 роки пропрацював у поліції, поцікавився відповідальністю наших водіїв за керування у нетверезому стані. Як відомо, відповідно до ст. 130 ч.1 КУпАП це порушення правил дорожнього руху тягне за собою накладення штрафу у розмірі 3400 грн. — 5950 грн. або позбавлення права керування транспортними засобами на строк від одного до двох років, або адміністративний арешт на строк від семи до десяти діб.

    Представникам місії ОБСЄ пояснили, які моменти в роботі дорожньо-патрульної служби ДАІ є ключовими, адже завдання ДАІ — не тільки притягнути до відповідальності водія, але, насамперед, профілактичними заходами попередити правопорушення, унеможливити його.

    «Ми приємно вражені тим, як чітко та професійно працівники ДАІ виконують свою роботу», — зазначив Робен Сантьяго із США.

    Наостанок, представники місії ОБСЄ повідомили, що їх мандат на перебування на Буковині та в Україні загалом продовжили ще на пів року. Тож пообіцяли, що незабаром завітають до УДАІ УМВС України в Чернівецькій області для детальнішого знайомства з службою.

    Рейтинг: 4.7/5, основан на 25 голосах.

    Возможно, это Вас заинтересует

    «Рогаті шведи» курсують Чернівцями

    Віднині в обласному центрі бігають на дротовому припоні три нові машини, створюючи пасажирам комфорт і добрий настрій, а місту гарний вигляд. Ціна однієї 285 тисяч гривень.

    Подписан Закон, позволяющий регистрацию имущественных прав на основе выписки сельсовета

    Исполняющий обязанности Президента Украины, председатель Верховного Совета Украины Александр Турчинов подписал Закон №1212-VII «О внесении изменений в статью 19 Закона Украины «О государственной ...

    Нафта здешевшає через уповільнення світової економіки

    Протягом наступних пятироків нафта у світі може подешевшати через загальне уповільнення економіки, прогнозує Міжнародне Енергетичне Агентство. Його експерти знизили прогноз попиту на сировину. ...

    Дело о гибели И.Индило рассмотрит Деснянский райсуд г. Киева

    Апелляционный суд г. Киева определил подсудность по уголовному делу о гибели Игоря Индило. Дело будет рассматривать Деснянский районный суд г. Киева.

    05145472d80649777fc2d927daedc5fb