Судебный адвокат

Консультации

Вопрос к юристу:


О нас
Как много актуальной информации. Большущее спасибо. Очень благодарны! Ребята - Вы действительно умнички.

Да, тут много нужной информации. Большое Вам спасибо. С Вами приятно работать! Ребята - молодцы.

Судебные статьи
Иск в суд: услуги адвоката

Иск в суд: услуги адвоката Адвокат поможет составить исковое заявление в суд, соберёт необходимые доказательства и избавит от массы отрицательных эмоций ...

Определение места проживания ребенка в процессе ...

Определение места проживания ребенка в процессе развода родителей Наши семейные адвокаты правильно составят исковое заявления и учтут все претензии и требования клиента, и обязательно прислушаются ...

Процедура по составлению иска в суд от юриста

Процедура по составлению иска в суд от юриста Именно от грамотности составления иска в суд и будет напрямую зависеть решение, которое вынесет судья ...

Новости Юристов
Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль...

Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль, водій якого незаконно перевозив ялинки Днями, близько 13 години, під час нагляду за дорожнім рухом, поблизу села Балашівка Березнівського району інспектори ДАІ, зупинили вантажний автомобіль ГАЗ53, під керуванням мешканця міста Березне.

На Полтавщині працівники ДАІ зустрілися із студентами .

На Полтавщині працівники ДАІ зустрілися із студентами вищого міжрегіонального професійного училища Основною темою зустрічі стало питання безпечної поведінки на автодорогах. Під час спілкування інспектор управління ДАІ Ірина Пилипенко зупинилася на кожній із категорій учасників дорожнього руху.

За героїзм та відвагу вінницькі працівники ДАІ ...

За героїзм та відвагу вінницькі працівники ДАІ отримали позачергові спеціальні звання Сьогодні, 8 січня, до міста Немирів Вінницької області завітав начальник Департаменту ДАІ МВС України Анатолій Сіренко аби за дорученням Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова нагородити ...




Наши дела в суде

№757/773/14-к

Судья: Білоцерківець О. А.
07.01.2015

№757/30624/14-ц

Судья: Цокол Л. І.
07.01.2015

№757/34306/14-ц

Судья: Цокол Л. І.
07.01.2015

Представники Автомайдану та керівництво УМВС Полтавщини домовилися про співпрацю в новому форматі

    Представники Автомайдану та керівництво УМВС Полтавщини  домовилися про співпрацю в новому форматіПредставники громадського об’єднання «Полтавський Автомайдан» та керівництво УМВС області за «круглим столом» зустрілися для обговорення результатів першого місяцю спільної роботи з прийому іспитів для отримання водійських посвідчень та провели перемовини відносно інших проблемних питань.

    На зустрічі були присутні виконуючий обов’язки начальника УМВС Полтавської області Іван Корсун, виконуючий обов’язки начальника управління Державтоінспекції області Петро Блажівський, заступник начальника УМВС, начальник міліції громадської безпеки Сергій Альошкін, начальник сектору юридичного забезпечення Олександр Горобець.

    Автомайданівців представляли голова ГО «Полтавський Автомайдан» Андрій Баранов, член координаційної ради ГО Сергій Вацлавів, координатор ГО Тетяна Дем’яненко та Вадим Вінник.

    Андрій Баранов розповів про зроблені в ході спільної роботи висновки стосовно проблемних питань з прийому іспитів у ДАІ. Також автомайданівці запропонували свої власні шляхи подолання усталених корупційних схем в системі здачі на водійські посвідчення.

    Зокрема, були розглянуті деякі технічні питання, пов’язані безпосередньо із складанням теоретичної частини іспитів на комп’ютерах. Представниками автомайдану було запропоновано також встановити відеореєстратори в автомобілі, які використовуються для іспиту з водіння, що може допомогти як прийняти остаточне рішення з приводу вміння водити авто, так і унеможливлює видачу прав тим, хто недостатньо вправно це вміє робити та хотів би отримати права за гроші.

    Багато уваги під час зустрічі було приділено діяльності автошкіл, оскільки саме там здобувають свої знання та вміння майбутні водії та саме через ці установи найчастіше і вирішуються питання хабарів за отримання водійських посвідчень.

    Автомайданівці також ініціюють соціальний проект з інформування населення відносно того, що кожен, хто хоче здати на права чесно або має конкретні відомості про хабарників (інструкторів в автошколах чи працівників МРЕВ), має змогу звернутися до представників авто майдану (тел. гарячої лінії 095-84-94-393) та тим самим допомогти у боротьбі з корупцією.

    За годину спілкування було піднято і багато інших питань.

    Наприкінці Сергій Альошкін запропонував підписати спільний меморандум між УМВС Полтавської області та ГО «Полтавський Автомайдан», в якому визначили особливості співпраці на майбутнє. Автомайданівці вже почали працювати над створенням цього документу, який є своєрідним ноу-хау у взаємовідносинах владних структур та громадськості.

    Начальником відділу зв'язків з громадськістю УМВС в Полтавській області Юрієм Сулаєвим разом з прес-секретарем ГО «Полтавський Автомайдан» Вікторією Родічевою в ході довготривалої розмови було вирішено провести найближчим часом спільну прес-конференцію для ЗМІ області з метою широкого інформування громадськості регіону про запропоновані ініціативи та конкретні шляхи їх впровадження. Основною метою такої колективної діяльності має стати подолання корупції та, як наслідок, підвищення безпеки громадян. Оскільки чесна здача на посвідчення водія — це не тільки не збагачення одних за рахунок примусу інших, а й життя і здоров’я всіх навколо, бо учасниками дорожнього руху є кожен, чи то в якості водія, чи в якості пішохода.

    Рейтинг: 4.9/5, основан на 25 голосах.

    Возможно, это Вас заинтересует

    «Нафтогаз» нагадує і попереджає

    У рамках доручення Премєр-міністра Миколи Азарова Національна акціонерна компанія Нафтогаз України розпочала активну підготовку та реалізацію заходів для успішного проходження осінньо-зимового ...

    Про внесення змін до наказу Державного казначейства України від 28.11.2000 № 119, Державна казначейська служба України

    Про внесення змін до наказу Державного казначейства України від 28.11.2000 № 119 У зв'язку з набранням чинності Митним кодексом України( 4495-17 ) від 7 червня 2012 року № 4915-VI та з метою забезпечення повноти та достовірності відображення у бухгалтерському обліку операцій по виконанню державного бюджету НАКАЗУЮ:

    Інструкція щодо заповнення форми первинної облікової документації № 167-2/о „Реєстраційна карта хворого з гострим пошкодженням нирок (ГПН) № ____”, Міністерство охорони здоров'я УкраїниЗАТВЕРДЖЕНО

    ЗАТВЕРДЖЕНО Наказ Міністерства охорони здоров’я України, Національної академії медичних наук України 11.07.2012 № 514/41 ( z1318-12 ) Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 2 серпня 2012 р. за № 1319/21631

    В МВД рассказали, как уберечься от взлома электронного почтового ящика

    Согласно данным анализа информационных запросов, поступающих в МВД Украины, вопросы о преступных посягательствах в киберпространстве являются одними из тех, что волнуют граждан больше всего. ...

    05145472d80649777fc2d927daedc5fb