Судебный адвокат

Консультации

Вопрос к юристу:


О нас
Всем большое спасибо. Ваш интернет портал - без всякого сомнения на данный момент - неповторимый в своем роде. Здорово, что есть такие нужные интернет порталы. Интернет проект очень многофункционален в пользовании. На нем полезно работать - просто и быстро.

Благодарим всех за качественную работу. Этот интернет проект - сейчас - уникальный в своем роде. Хорошо, что есть такие так необходимые всем интернет проекты. Сайт прост в пользовании. На нем здорово отдыхать - просто, удобно,быстро.

Судебные статьи
Иск в суд: услуги адвоката

Иск в суд: услуги адвоката Адвокат поможет составить исковое заявление в суд, соберёт необходимые доказательства и избавит от массы отрицательных эмоций ...

Определение места проживания ребенка в процессе ...

Определение места проживания ребенка в процессе развода родителей Наши семейные адвокаты правильно составят исковое заявления и учтут все претензии и требования клиента, и обязательно прислушаются ...

Процедура по составлению иска в суд от юриста

Процедура по составлению иска в суд от юриста Именно от грамотности составления иска в суд и будет напрямую зависеть решение, которое вынесет судья ...

Новости Юристов
Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль...

Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль, водій якого незаконно перевозив ялинки Днями, близько 13 години, під час нагляду за дорожнім рухом, поблизу села Балашівка Березнівського району інспектори ДАІ, зупинили вантажний автомобіль ГАЗ53, під керуванням мешканця міста Березне.

На Полтавщині працівники ДАІ зустрілися із студентами .

На Полтавщині працівники ДАІ зустрілися із студентами вищого міжрегіонального професійного училища Основною темою зустрічі стало питання безпечної поведінки на автодорогах. Під час спілкування інспектор управління ДАІ Ірина Пилипенко зупинилася на кожній із категорій учасників дорожнього руху.

За героїзм та відвагу вінницькі працівники ДАІ ...

За героїзм та відвагу вінницькі працівники ДАІ отримали позачергові спеціальні звання Сьогодні, 8 січня, до міста Немирів Вінницької області завітав начальник Департаменту ДАІ МВС України Анатолій Сіренко аби за дорученням Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова нагородити ...




Наши дела в суде

№757/773/14-к

Судья: Білоцерківець О. А.
07.01.2015

№757/30624/14-ц

Судья: Цокол Л. І.
07.01.2015

№757/34306/14-ц

Судья: Цокол Л. І.
07.01.2015

В Україні пройде Національний тиждень безпеки дорожнього руху

    В Україні пройде Національний тиждень безпеки дорожнього рухуЗахід буде проходити з 11 по 17 листопада в рамках проголошеного Генеральною асамблеєю ООН Десятиліття дій з безпеки дорожнього руху (2011-2020рр.). У понеділок у Києві відбудеться Форум національного Партнерства з безпеки дорожнього руху. Впродовж тижня в Україні також пройдуть наукові та практичні конференції, круглі столи присвячені безпеці на дорогах. Державтоінспекція ініціює проведення профілактичних заходів «Пішохід», «П’яний за кермом злочинець», «Безпечна швидкість» та благодійну акцію «Здай кров — врятуй життя».

    Мета Десятиліття — надати можливість для довгострокових та скоординованих дій на підтримку безпеки дорожнього руху і як наслідок — забезпечити передумови для суттєвого скорочення втрат на автомобільних дорогах. Завдання Тижня БДР — консолідація сил державних інститутів, громадських організацій, наукової спільноти та громадськості для вжиття реальних заходів для підвищення рівня безпеки дорожнього руху.

    В Україні для цього вже зроблено досить багато. Із залученням міжнародних організацій були започатковані соціальні проекти, направлені на боротьбу з аварійністю на дорогах. Постійно вдосконалюється законодавство у цій сфері, посилена профілактична робота з населенням. У березні цього року Урядом прийнята Державна цільова програма підвищення безпеки дорожнього руху в Україні на період до 2016 року.

    Такі дії вже дали свої результати — у 2013 році вдалося не лише стримати зростання аварійності на автодорогах держави, але й забезпечити позитивну динаміку зниження кількості автопригод, загиблих і травмованих в них людей.

    Однак ситуація все ще залишається складною: в середньому за добу на автодорогах України в дорожньо-транспортних пригодах гинуть 12 ociб та травмуються більше 100 учасників дорожнього руху.

    Для зміни ситуації на краще необхідні спільні зусилля органів державної влади, громадських організацій, наукового співтовариства, засобів масової інформації та суспільства загалом. Дотримання Правил дорожнього руху, засад безпечної поведінки та культури на дорозі, взаємодопомога — це основи безпечної та комфортної участі у дорожньому русі. І це повинен розуміти кожен з нас.

    Рейтинг: 4.6/5, основан на 25 голосах.

    Возможно, это Вас заинтересует

    У Харкові шукають таланти

    Цього року у Харкові знову шукатимуть таланти під час проведення інноваційного форуму. Як поінформував начальник управління у справах сімї та молоді Харківської міської ради Костянтин Підгорний, ...

    Про видачу ліцензії на провадження професійної діяльності на фондовому ринку, Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку

    Про видачу ліцензії на провадження професійної діяльності на фондовому ринку За підсумками розгляду заяви та документів, поданих заявником на видачу ліцензії на провадження професійної діяльності на фондовому ринку — депозитарної діяльності, а саме депозитарної діяльності зберігача цінних паперів, відповідно до Порядку та умов видачі ліцензії на провадження окремих видів професійної діяльності на фондовому ринку, переоформлення ліцензії, видачі дубліката та копії ліцензії( z0890-06 ), затверджених рішенням Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку від 26.05.2006 за № 345, зареєстрованих в Міністерстві юстиції України 28.07.2006 за № 890/12764 (із змінами), відповідно до рішення Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку від 20.11.2012 № 1659, НАКАЗУЮ:

    Баскетболістам вистачило сил і драйву

    Злети назустріч виклику! так звучить гасло чемпіонату Європи серед юнацьких команд, який цими днями проходить у київському Палаці спорту. За словами директора турніру Маркіяна Лубківського, ...

    Про звільнення В. Каніщева з посади голови Новгородківської районної державної адміністрації Кіровоградської області, Президент України

    Розпорядження  Президента України Звільнити КАНІЩЕВА Володимира Миколайовича з посади голови Новгородківської районної державної адміністрації Кіровоградської області.

    05145472d80649777fc2d927daedc5fb