Судебный адвокат

Консультации

Вопрос к юристу:


О нас
Этот портал суперовый! работал на нем очень часто. Думаю, что этот интернет сайт ждет светлое будущее. Желаю удачи. Хотелося б видеться с Вашими работами чаще! Дерзайте!

Сайт просто обалденный. Благодарю. Несомненно необходимый и удобный интернет портал.

Судебные статьи
Иск в суд: услуги адвоката

Иск в суд: услуги адвоката Адвокат поможет составить исковое заявление в суд, соберёт необходимые доказательства и избавит от массы отрицательных эмоций ...

Определение места проживания ребенка в процессе ...

Определение места проживания ребенка в процессе развода родителей Наши семейные адвокаты правильно составят исковое заявления и учтут все претензии и требования клиента, и обязательно прислушаются ...

Процедура по составлению иска в суд от юриста

Процедура по составлению иска в суд от юриста Именно от грамотности составления иска в суд и будет напрямую зависеть решение, которое вынесет судья ...

Новости Юристов
Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль...

Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль, водій якого незаконно перевозив ялинки Днями, близько 13 години, під час нагляду за дорожнім рухом, поблизу села Балашівка Березнівського району інспектори ДАІ, зупинили вантажний автомобіль ГАЗ53, під керуванням мешканця міста Березне.

На Полтавщині працівники ДАІ зустрілися із студентами .

На Полтавщині працівники ДАІ зустрілися із студентами вищого міжрегіонального професійного училища Основною темою зустрічі стало питання безпечної поведінки на автодорогах. Під час спілкування інспектор управління ДАІ Ірина Пилипенко зупинилася на кожній із категорій учасників дорожнього руху.

За героїзм та відвагу вінницькі працівники ДАІ ...

За героїзм та відвагу вінницькі працівники ДАІ отримали позачергові спеціальні звання Сьогодні, 8 січня, до міста Немирів Вінницької області завітав начальник Департаменту ДАІ МВС України Анатолій Сіренко аби за дорученням Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова нагородити ...




Наши дела в суде

№757/773/14-к

Судья: Білоцерківець О. А.
07.01.2015

№757/30624/14-ц

Судья: Цокол Л. І.
07.01.2015

№757/34306/14-ц

Судья: Цокол Л. І.
07.01.2015

Блокування Київради шкодить місту

    Блокування Київради шкодить місту

    Для розбудови інфраструктурних проектів у столиці потрібна злагоджена робота всіх гілок влади

    Після відпустки Прем’єр-міністр Микола Азаров поновив традиційне спілкування з користувачами соціальної мережі Фейсбук. Цього разу він заявив, що лише за умови злагодженої роботи уряду, Київської міської державної адміністрації та міської ради Київ розвиватиметься відповідно до окресленого масштабного плану.

    «У Києві чимало проблем, і для їх розв’язання необхідна злагоджена робота уряду, Київської адміністрації і Київради. Якщо хтось починає займатися саботажем, то, природно, вирішення питань дуже ускладнюється», — вважає Прем’єр.

    З людьми треба радитися

    Він підкреслив, що, на жаль, Київрада не приймає вчасно найважливіші для життєзабезпечення Києва рішення через блокування її роботи опозиційними політиками, які «діють свідомо за принципом «що гірше, то краще».

    Так, за словами Миколи Азарова, це стосується і здачі в експлуатацію чергової станції «Теремки» Київського метрополітену. «Якби своєчасно Київрада приймала рішення, то будівництво станції «Теремки» було б завершено у травні», — підкреслив Прем’єр-міністр, додавши, що тепер завершення будівництва станції планується «з великою напругою» до Дня визволення Києва, тобто до 6 листопада 2013 року.

    Цю тему він обговорив із секретарем Київради Галиною Герегою: «Наскільки нам заважають розв’язувати київські проблеми опозиційні політики, які паралізують роботу Київради». Крім того, Прем’єр-міністр звернувся до киян із проханням «висловити свою думку щодо тих політиків, які під різними приводами не дають Київраді змоги приймати найважливіші для життєзабезпечення міста рішення».

    Микола Азаров підкреслив, що Київ розвиватиметься й надалі, а чинна влада має масштабні плани з реалізації інфраструктурних проектів у столиці.

    Глава уряду поділився планами своїх робочих поїздок у регіони. Скажімо, найближчим часом він відвідає Луганщину та Івано-Франківщину, а з осені готується цілий ряд поїздок в інші області.

    «Готується моя поїздка в Луганськ та Івано-Франківськ. Вони відбудуться найближчим часом. Я хотів би знати думку своїх кореспондентів з цих областей про те, на які проблеми вони б радили мені звернути найбільше уваги. На осінь буде заплановано цілий ряд поїздок країною, і я всіх заздалегідь інформуватиму, щоб можна було будувати план поїздки з урахуванням тих критичних моментів, на які ви мені вкажете. Заздалегідь вдячний вам за цю допомогу», — звернувся до фейсбуківців Прем’єр-міністр.

    Ректорам на замітку

    Він також вважає абсолютно неприпустимим обов’язкові благодійні внески у вищих навчальних закладах. «Що стосується обов’язкових благодійних внесків, то я як Прем’єр-міністр віддам відповідне розпорядження міністрові освіти і науки про негайне припинення подібної практики», — пообіцяв Микола Азаров.

    І попередив, що за наявності таких фактів керівників вищих навчальних закладів буде звільнено із посад. При цьому Микола Азаров закликав усіх студентів повідомляти уряд про факти благодійних внесків, повідомляє департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату Кабміну.

    Із задоволенням Прем’єр відзначив і те, що нарешті велика робота, проведена з удосконалення організації вступної кампанії, дала позитивний результат: «І в цьому році кампанія пройшла виключно організовано, і практично немає критичних зауважень».

    Відповідаючи на запитання користувачів Фейсбука, чому з 1 липня не відбулося підвищення заробітної плати для працівників місцевих державних адміністрацій, Микола Азаров запевнив: «Уряд у великому боргу перед працівниками місцевих державних адміністрацій. Добре знаю ваші проблеми, і ми намагаємося робити так, щоб це рішення якнайшвидше набуло чинності. Обов’язково повідомлю вас про це».

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.6/5, основан на 25 голосах.

    Возможно, это Вас заинтересует

    Выборочный досмотр полицией суд в США признал неконституционным

    В США суд признал, что существующая в Нью-Йорке практика выборочного досмотра полицией случайных прохожих нарушает конституционные права этнических меньшинств. Об этом сообщает The New York Times.

    Европейский суд по правам человека

    Защите прав и свобод граждан в Европейском суде по правам человека. Как подать заявление в Европейский Суд по правам человека?

    Про звільнення О. Снігура з посади голови Бершадської районної державної адміністрації Вінницької області, Президент України

    Розпорядження  Президента України Звільнити СНІГУРА Олександра Федоровича з посади голови Бершадської районної державної адміністрації Вінницької області.

    Євро втрачає популярність в якості валютного резерву

    Налякані кризою в Європі, банківські установи в усьому світі вирішили триматися від гріха подалі, і у разі чого обмежитися мінімальними втратами.

    05145472d80649777fc2d927daedc5fb