Судебный адвокат

Консультации

Вопрос к юристу:


О нас
Большое Вам спасибо. Очень благодарны! Ребята - Вы умнички.

Этот портал - отпад. Thanky! Без всякого сомнения полезный и простой в пользовании портал.

Судебные статьи
Иск в суд: услуги адвоката

Иск в суд: услуги адвоката Адвокат поможет составить исковое заявление в суд, соберёт необходимые доказательства и избавит от массы отрицательных эмоций ...

Определение места проживания ребенка в процессе ...

Определение места проживания ребенка в процессе развода родителей Наши семейные адвокаты правильно составят исковое заявления и учтут все претензии и требования клиента, и обязательно прислушаются ...

Процедура по составлению иска в суд от юриста

Процедура по составлению иска в суд от юриста Именно от грамотности составления иска в суд и будет напрямую зависеть решение, которое вынесет судья ...

Новости Юристов
Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль...

Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль, водій якого незаконно перевозив ялинки Днями, близько 13 години, під час нагляду за дорожнім рухом, поблизу села Балашівка Березнівського району інспектори ДАІ, зупинили вантажний автомобіль ГАЗ53, під керуванням мешканця міста Березне.

На Полтавщині працівники ДАІ зустрілися із студентами .

На Полтавщині працівники ДАІ зустрілися із студентами вищого міжрегіонального професійного училища Основною темою зустрічі стало питання безпечної поведінки на автодорогах. Під час спілкування інспектор управління ДАІ Ірина Пилипенко зупинилася на кожній із категорій учасників дорожнього руху.

За героїзм та відвагу вінницькі працівники ДАІ ...

За героїзм та відвагу вінницькі працівники ДАІ отримали позачергові спеціальні звання Сьогодні, 8 січня, до міста Немирів Вінницької області завітав начальник Департаменту ДАІ МВС України Анатолій Сіренко аби за дорученням Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова нагородити ...




Наши дела в суде

№757/773/14-к

Судья: Білоцерківець О. А.
07.01.2015

№757/30624/14-ц

Судья: Цокол Л. І.
07.01.2015

№757/34306/14-ц

Судья: Цокол Л. І.
07.01.2015

Працівники ДАІ Рівненщини затримали осіб, які підозрюються в скоєнні ряду крадіжок

    Працівники ДАІ Рівненщини затримали осіб, які підозрюються в скоєнні ряду крадіжокМинулими вихідними, близько 17-ї години до чергового Дубенського міського відділу міліції зателефонував 42 — річний чернівчанин та повідомив, що в селі Онишківці Дубенського району біля джерела святої Анни невідомі особи викрали з його автобуса «Мерседес Бенц» грошові кошти. Також з чоловіком до міліції звернулась 26-річна жінка, яка розповіла, що з цього ж автобуса з її сумочки невідомі особи викрали гаманець з грошима в сумі близько 400 гривень.

    Пізніше водій автобуса розповів правоохоронцям, що він з групою осіб приїхали в село Онишківці Дубенського району. Пасажири залишили свої речі в автобусі та пішли до джерела святої Анни. Через невеликий проміжок часу водій повертаючись до свого транспортного засобу помітив, що в автобусі знаходяться четверо сторонніх осіб, які помітивши його почали втікати. Вискочивши з автобуса вони сіли в автомобіль «ВАЗ 2109» та намагалися розпочати рух. Однак, чоловік не розгубився та кинувся наздоганяти їх. Він підбіг до «ВАЗівки», рукою вибив скло у водійських дверцятах, після чого намагався схопити водія та витягти його з автомобіля. Однак грабіжникам все-таки вдалося розпочати рух та втекти. Запам’ятавши номерні знаки в автомобілі він зателефонував до міліції.

    Черговим Дубенського МВ відразу було орієнтовано особовий склад міліції. Наряд ДАІ в складі начальника ДАІ м. Дубно Віталія Кухарчука та старшого державтоінспектора відділу ДАІ Сергія Солов’я отримавши орієнтування розпочали пошук даних грабіжників. Працівники ДАІ перевіряли транспортні засоби які рухалися автодорогою з м. Кременець у напрямку міста Дубно. Близько 19 години ними було зупинено маршрутний автобус сполученням Сапанівчик — Дубно. Під час огляду якого між пасажирами працівники ДАІ звернули увагу на групу осіб чоловічої статі.

    Досвідчені правоохоронці відразу помітили нестандартну поведінку чоловіків, які помітно нервували та поглядали один на одного. Крім того, риси обличчя невідомих співпадали з описом розшукуваних осіб, які підозрюються у скоєнні злочину.

    Після нетривалої бесіди з водієм автобуса, впевнившись що саме ці громадяни здійснили грабіж, було прийнято рішення по їх затриманню. Діставши табельну вогнепальну зброю працівники ДАІ різко увійшли до автобуса та наказали не рухатися даним підозрюваним громадянам, а пасажирам звільнити автобус.

    По приїзду слідчо-оперативної групи міліції з’ясувалося, що саме ці громадяни вчинили даний грабіж з автобуса в с. Онишківці. В них було вилучено пристрій «Сканер», яким вони користувалися з допомогою якого можна відкривати автомобілі навіть ті, які знаходяться на сигналізації. Як з’ясувалося пізніше дані громадяни залишили свій автомобіль в с. Берег, адже розуміли, що правоохоронці знають номерні знаки та характерні пошкодження в даному автомобілі, тому вони вирішили покинути територію на рейсовому автобусі. Автомобіль вартові доріг доставили на арешт майданчик. Особи затримані та знаходяться в Дубенському ІТТ. На разі вже відомо, що дані підозрювані громадяни далеко не вперше здійснювали крадіжки з автомобілів. По даному факту ведеться перевірка.

    ДАІ Рівненської області)

    Рейтинг: 4.9/5, основан на 25 голосах.

    Возможно, это Вас заинтересует

    В Киеве состоится форум, посвященный годовщине применения УПК

    Ассоциация юристов Украины приглашает принять участие в форуме, посвященном первой годовщине Уголовного процессуального кодекса Украины, который состоится 19 ноября с. г. в отеле Radisson Blu ...

    Лишь 104 российских юрвуза из 1300 получили аккредитацию Ассоциации юристов России

    Всего чуть более сотни юридических вузов из 1300 получили к настоящему времени общественную аккредитацию Ассоциации юристов России, сообщает пресс-служба АЮР.

    У торгівлі з СНД перешкоди усунено

    У рамках зони вільної торгівлі із країнами-учасницями Співдружності Незалежних Держав передбачено чіткі механізми захисту українського виробника при доступі на ринки цих країн.На цьому наголосив ...

    Вітчизняну марку відзначили в Китаї

    Поштовий блок Українське подвіря 2011 року випуску здобув перемогу в номінації Найкращий друк в 11-му щорічному китайському конкурсі-опитуванні на найкрасивішу закордонну марку.

    05145472d80649777fc2d927daedc5fb