Судебный адвокат

Консультации

Вопрос к юристу:


О нас
Для меня это была просто большая находка! Третью неделю сижу здесь на сайте и уходить отсюда не собираюсь. Интересно, здорово!

Ребята класс!!! Все что вы делаете для нас вне всякого сомнения- важно!!!

Судебные статьи
Иск в суд: услуги адвоката

Иск в суд: услуги адвоката Адвокат поможет составить исковое заявление в суд, соберёт необходимые доказательства и избавит от массы отрицательных эмоций ...

Определение места проживания ребенка в процессе ...

Определение места проживания ребенка в процессе развода родителей Наши семейные адвокаты правильно составят исковое заявления и учтут все претензии и требования клиента, и обязательно прислушаются ...

Процедура по составлению иска в суд от юриста

Процедура по составлению иска в суд от юриста Именно от грамотности составления иска в суд и будет напрямую зависеть решение, которое вынесет судья ...

Новости Юристов
Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль...

Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль, водій якого незаконно перевозив ялинки Днями, близько 13 години, під час нагляду за дорожнім рухом, поблизу села Балашівка Березнівського району інспектори ДАІ, зупинили вантажний автомобіль ГАЗ53, під керуванням мешканця міста Березне.

На Полтавщині працівники ДАІ зустрілися із студентами .

На Полтавщині працівники ДАІ зустрілися із студентами вищого міжрегіонального професійного училища Основною темою зустрічі стало питання безпечної поведінки на автодорогах. Під час спілкування інспектор управління ДАІ Ірина Пилипенко зупинилася на кожній із категорій учасників дорожнього руху.

За героїзм та відвагу вінницькі працівники ДАІ ...

За героїзм та відвагу вінницькі працівники ДАІ отримали позачергові спеціальні звання Сьогодні, 8 січня, до міста Немирів Вінницької області завітав начальник Департаменту ДАІ МВС України Анатолій Сіренко аби за дорученням Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова нагородити ...




Наши дела в суде

№757/773/14-к

Судья: Білоцерківець О. А.
07.01.2015

№757/30624/14-ц

Судья: Цокол Л. І.
07.01.2015

№757/34306/14-ц

Судья: Цокол Л. І.
07.01.2015

Юрій БОЙКО: «Ми прагнемо збільшення робочих місць»

    Юрій БОЙКО: «Ми прагнемо збільшення робочих місць»

    Віце-прем’єр Юрій Бойко переконаний, що це можливо завдяки поглибленню торговельних відносин із сусідами

    Одним із важливих результатів українсько-російської зустрічі на рівні прем’єрів двох країн, яка пройшла 12 липня у Сочі, стало досягнення домовленості про створення спільного підприємства з виробництва літака Ан-124 «Руслан».

    «Було прийнято рішення про створення спільного підприємства з будівництва цього літака. Ми отримали доручення від прем’єр-міністрів обох країн про підписання установчих документів уже у вересні на засіданні українсько-російського Комітету з питань економічного співробітництва», — сказав Юрій Бойко.

    Хвостом до стіни, носом до воріт — гарна прикмета. Фото УНIAН

    За його словами, дуже важливо отримати позитивний досвід створення спільного підприємства і спільного виробництва. Ан-124 — це унікальний літак, який має дуже великий потенціал у всіх галузях світової економіки. Про це урядовець розповів в інтерв’ю одному з телевізійних каналів.

    Прокоментував він і призначення представника України в Євразійській економічній комісії, а у подальшому — в Євразійському економічному союзі. Це, на думку урядовця, дає Україні змогу максимально предметно ознайомитися із процесами, які відбуваються у цьому об’єднанні, зрозуміти, що в ЄЕК є для нас корисного, а що може створити проблеми, і завчасно задіяти механізми для уникнення цих проблем. «Це завдання перед ним поставив Прем’єр-міністр», — конкретизував Юрій Бойко.

    Українська та російська делегації обговорили й питання забезпечення транзиту російського газу в Європу, повідомляє прес-служба віце-прем’єр-міністра. «Зустріч відбулася на рівні керівництва «Нафтогазу» й «Газпрому». Попри всю напруженість у цій сфері і щодо контракту закупівлі, і щодо гарантій транзиту, є спільне розуміння, що потрібно знайти модель, яка б забезпечила сталий транзит, і не допустити якихось катаклізмів щодо постачання газу до Європи взимку. Тому напрацьовано, на мій погляд, реальний життєздатний варіант, як нам пройти цей період без якихось проблем», — сказав Юрій Бойко.

    Переговори делегацій стали важливим підготовчим етапом для проведення засідання міжурядового Комітету з питань економічного співробітництва українсько-російської міждержавної комісії. «Це була підготовча зустріч перед проведенням засідання Комітету з економічного співробітництва, яке відбудеться у вересні цього року і буде проводитися на рівні прем’єрів обох країн. Водночас вона мала справді велике значення у прикладному плані, тому що було розглянуто конкретні пропозиції, конкретні напрями нашої співпраці», — зазначив урядовець.

    Він підкреслив, що головними питаннями, які розглядатимуть на засіданні комітету восени, стануть торговельно-економічні відносини України та Росії: «Безумовно, це буде розглянуто. Буде ухвалено рішення і формалізовано кілька спільних проектів, наприклад, в авіації, космічній сфері, агропромисловому комплексі, енергетиці. Це стосується й тих питань, які сьогодні заважають розвивати наші відносини, — маю на увазі торгівельні обмеження».

    Коментуючи перебіг зустрічі у Сочі, Юрій Бойко зазначив, що вона пройшла у щирому і відвертому руслі. «Був щирий, відвертий діалог. І дуже важливо, що ми задекларували свої пропозиції, які врешті-решт приведуть до збільшення робочих місць у нашій країні. Це головна наша мета: ми хочемо збільшити робочі місця в Україні, зберегти і збільшити потенціал наших відносин із партнерами, розвивати торговельні відносини», — резюмував Юрій Бойко.

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.5/5, основан на 25 голосах.

    Возможно, это Вас заинтересует

    У Києві увіковічать героїв-визволителів

    Про це заявив Премєр-міністр Микола Азаров після виїзної наради щодо спорудження меморіального комплексу. Участь в обговоренні взяли члени оргкомітету, ветерани війни, представники громадських ...

    Про усунення порушень Умов та Правил провадження господарської діяльності з виробництва теплової енергії на теплоелектроцентралях та установках з використанням нетрадиційних або поновлюваних джерел енергії ПП «Світанок», Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики

    Про усунення порушень Умов та Правил провадження господарської діяльності з виробництва теплової енергії на теплоелектроцентралях та установках з використанням нетрадиційних або поновлюваних джерел енергії ПП «Світанок»

    Про скасування реєстрації довірених осіб кандидата у народні депутати України, зареєстрованого в одномандатному виборчому окрузі, Центральна виборча комісія

    Про скасування реєстрації довірених осіб кандидата у народні депутати України, зареєстрованого в одномандатному виборчому окрузі До Центральної виборчої комісії 13 серпня 2012 року надійшла заява кандидата у народні депутати України Волкова Олександра Юрійовича, зареєстрованого в одномандатному виборчому окрузі № 80, про припинення повноважень його довірених осіб Дуки Володимира Васильовича та Кочерги Крістіни Сергіївни, до якої додано посвідчення відповідних осіб.

    Про внесення змін до постанови НКРЕ від 23.02.2012 № 144, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики

    Про внесення змін до постанови НКРЕ від 23.02.2012 № 144 Відповідно до Законів України "Про електроенергетику"( 575/97-ВР ) та "Про теплопостачання"( 2633-15 ), Указу Президента України від 23.11.2011 № 1059( 1059/2011 ) "Про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики", постанови НКРЕ від 12.10.2005 № 898( v0898227-05 ) "Про затвердження Процедури перегляду та затвердження тарифів для ліцензіатів з виробництва електричної та теплової енергії" Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики, ПОСТАНОВЛЯЄ:

    05145472d80649777fc2d927daedc5fb