Судебный адвокат

Консультации

Вопрос к юристу:


О нас
Весьма оригинальный, актуальный и новый интернет портал! Я хочу поддержать Вас финансово. Как это можно организовать?

Спасибо его создателям и тем, от кого зависит наполнение этого интернет сайта.

Судебные статьи
Иск в суд: услуги адвоката

Иск в суд: услуги адвоката Адвокат поможет составить исковое заявление в суд, соберёт необходимые доказательства и избавит от массы отрицательных эмоций ...

Определение места проживания ребенка в процессе ...

Определение места проживания ребенка в процессе развода родителей Наши семейные адвокаты правильно составят исковое заявления и учтут все претензии и требования клиента, и обязательно прислушаются ...

Процедура по составлению иска в суд от юриста

Процедура по составлению иска в суд от юриста Именно от грамотности составления иска в суд и будет напрямую зависеть решение, которое вынесет судья ...

Новости Юристов
Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль...

Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль, водій якого незаконно перевозив ялинки Днями, близько 13 години, під час нагляду за дорожнім рухом, поблизу села Балашівка Березнівського району інспектори ДАІ, зупинили вантажний автомобіль ГАЗ53, під керуванням мешканця міста Березне.

На Полтавщині працівники ДАІ зустрілися із студентами .

На Полтавщині працівники ДАІ зустрілися із студентами вищого міжрегіонального професійного училища Основною темою зустрічі стало питання безпечної поведінки на автодорогах. Під час спілкування інспектор управління ДАІ Ірина Пилипенко зупинилася на кожній із категорій учасників дорожнього руху.

За героїзм та відвагу вінницькі працівники ДАІ ...

За героїзм та відвагу вінницькі працівники ДАІ отримали позачергові спеціальні звання Сьогодні, 8 січня, до міста Немирів Вінницької області завітав начальник Департаменту ДАІ МВС України Анатолій Сіренко аби за дорученням Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова нагородити ...




Наши дела в суде

№757/773/14-к

Судья: Білоцерківець О. А.
07.01.2015

№757/30624/14-ц

Судья: Цокол Л. І.
07.01.2015

№757/34306/14-ц

Судья: Цокол Л. І.
07.01.2015

Відповідальність дисциплінує чиновників

    Відповідальність дисциплінує чиновників

    Повноцінна робота кожного міністерства і Кабінету Міністрів загалом починається з ефективного діалогу з людьми

    За оперативне розв’язання питань, з якими люди звертаються до глави уряду через соціальну мережу Фейсбук, Миколі Азарову дякують її користувачі. Зокрема зі словами вдячності звернулися пасажири «АероCвіту», яким таки вдалося повернутися на Батьківщину з Праги. Слід зазначити, що ситуацію навколо цієї авіакомпанії вдалося врегулювати, зокрема, й завдяки втручанню Миколи Азарова, який доручив відповідним відомствам вжити заходів. «Хотілося б подякувати Вам, Миколо Яновичу, за те, що держава зайнялася проблемою приватної компанії «АероСвіт», і завдяки цьому мої друзі змогли з Праги повернутися в Україну», — написав Олександр Борзенко у соцмережі.

    Конкретно про неподобства

    Громадяни також висловлюють вдячність за втручання у розв’язання проблеми, яка виникла із затримками виплати зарплат і соціальної допомоги. Раніше глава уряду звернувся до людей з проханням надавати йому конкретні факти таких порушень. За його дорученням Міністерство соціальної політики проводить щоденний моніторинг здійснення соціальних виплат в усіх регіонах. Винні у затримці виплат понесли персональну відповідальність, аж до звільнення. Так, вдячна киянка Галина Атаманенко написала Миколі Азарову: «Спасибі велике, я отримала виплати на дитину! Було приємно, що мені зателефонували і дізналися, чи отримала я гроші!».

    Не менший ажіотаж у суспільстві був спричинений внесенням ліків від мігрені до переліку наркотичних засобів, що призвело до недоступності ефективних ліків від сильного головного болю. Із цією проблемою до Прем’єра звернулися хворі на мігрень. Уряд негайно врегулював ситуацію: Кабінет Міністрів вніс зміни до переліку засобів, заборонених до вільного продажу в аптеках, якими дозволив продавати в аптеках ці препарати. Чиновників, які формально поставилися до проблеми, покарано. «Шановний Миколо Яновичу! Дуже дякую Вам від імені тих, хто страждає на мігрень, і їхніх родичів за те, що прислухалися до нас, і Кабінет Міністрів досить швидко розібрався в ситуації», — звернувся до глави уряду Василь Друзяк.

    А жителька Умані вдячна Миколі Азарову за поліпшення житлових умов, оскільки через брак коштів здійснити ремонт самотужки вона була не в змозі. Дізнавшись про це, Прем’єр доручив місцевим органам влади провести ремонт даху в помешканні жінки і встановити телефон.

    Широкого резонансу набуло й повернення в школи медоглядів для учнів. За рішення уряду відновити профілактичні медичні огляди учнів безпосередньо у навчальних закладах особливо вдячні Прем’єр-міністру батьки, повідомляє департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату Кабміну.

    Прем’єр-міністр твердо переконаний, що саме завдяки діалогу влади з громадянами вдається вчасно виявляти серйозні проблеми та оперативно їх розв’язувати. Ефективна робота кожного міністерства і Кабінету Міністрів загалом починається з ефективного діалогу з людьми.

    На додачу Микола Азаров категорично попередив чиновників про персональну відповідальність за затримки соціальних виплат. За інформацією Мінсоцполітики, на сьогодні всі соціальні виплати виплачують суворо за встановленим графіком. Абсолютно всі фінансові ресурси на ці цілі перераховано.

    «Якщо десь є затримки, то я вже попередив: людей, які допустили такі затримки, буде покарано», — підкреслив глава уряду. При цьому він попросив українців: звертаючись до нього, в кол-центр уряду або на «гарячі лінії», конкретно вказувати місце проживання та вид затриманих соціальних виплат.

    Життя у всіх аспектах

    На наступному засіданні уряд планує розглянути заходи з активізації роботи вітчизняної промисловості. Оприлюднені Держстатом дані свідчать, що 2012 рік був дуже непростим для української економіки. Перш за все, це скорочення обсягів переробки нафти на наших заводах, скорочення виробництва металу і цілий ряд інших негативних моментів. «Цілком очевидно, що від того, як ми впораємося із завданням модернізації, залежить розвиток нашої країни на роки вперед», — наголосив Микола Азаров.

    А в питанні доцільності переходу на зимовий і літній час потрібно вивчити всі аспекти, спрогнозувати можливий вплив такого кроку на економіку і здоров’я людей, і головне — максимально врахувати інтереси громадян. Поки що ж ніяких рішень з цього питання уряд не приймав.

    «Мінекономрозвитку зараз займається вивченням усіх аспектів такого рішення. Тут дуже важлива думка і медиків, й енергетиків, та й бажано максимально обговорити це питання з громадськими організаціями, адже це реально зачіпає інтереси мільйонів людей», — наголосив Микола Азаров.

    Вказане відомство винесло на громадське обговорення законопроект про відмову від переведення годинників на літній час. Документ розміщено на сайті міністерства.

    Проходить він і експертну оцінку, направлений для обговорення у всі зацікавлені відомства, а після загального обговорення його буде винесено на засідання уряду, розглянуто та направлено до Верховної Ради. Ним передбачено закріплення нинішнього зимового часу на постійній основі.

    Прем’єр-міністр також вважає, що медики повинні ширше інформувати українців про епідемію грипу та ГРВІ. Уряд поставив чіткі завдання перед відповідними відомствами для мінімізації явищ, пов’язаних з можливою епідемією.

    «Я доручив медикам якомога частіше в ЗМІ інформувати людей про ті прості й елементарні речі, які треба не забувати заради свого здоров’я і здоров’я своїх дітей, своєї родини, — зазначив Микола Азаров. — «Героїчний подвиг», коли хворий грипом іде на роботу, призводить тільки до поширення хвороби й до ускладнень у самого хворого».

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.8/5, основан на 25 голосах.

    Возможно, это Вас заинтересует

    Витяг із постанови ЦВК від 3 грудня 2012 року № 1994

    2. Визнати обраними народними депутатами України у загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі: Попеску Іван Васильович, 1964 року народження, освіта вища, народний депутат України, ...

    Про звільнення М. Жидкова з посади голови Овідіопольської районної державної адміністрації Одеської області, Президент України

    Розпорядження  Президента України Звільнити ЖИДКОВА Михайла Анатолійовича з посади голови Овідіопольської районної державної адміністрації Одеської області.

    На часі — жіноча шляхетність

    У житті не буває зайвих знань, переконані випускниці Жіночої вечірньої гімназії. Вони вміють вести світську розмову, граційно змахувати віями, тримати королівську поставу і навіть тримати удар ...

    Про видачу ліцензій на провадження професійної діяльності на фондовому ринку, Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку

    Про видачу ліцензій на провадження професійної діяльності на фондовому ринку За підсумками розгляду заяви та документів, поданих заявником до Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку на видачу ліцензій на провадження професійної діяльності на фондовому ринку — діяльності з торгівлі цінними паперами, відповідно до Порядку та умов видачі ліцензії на провадження окремих видів професійної діяльності на фондовому ринку, переоформлення ліцензії, видачі дубліката та копії ліцензії( z0890-06 ), затверджених рішенням Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку від 26.05.2006 № 345, зареєстрованих в Міністерстві юстиції України 28.07.2006 за № 890/12764 (із змінами), та на виконання рішення Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку від 25.12.2012 № 1873, НАКАЗУЮ:

    05145472d80649777fc2d927daedc5fb