Судебный адвокат

Консультации

Вопрос к юристу:


О нас
Спасибо его создателям и тем, от кого зависит продвижение этого сайта.

Благодарим всех за качественную работу. Этот интернет проект - сейчас - уникальный в своем роде. Хорошо, что есть такие так необходимые всем интернет проекты. Сайт прост в пользовании. На нем здорово отдыхать - просто, удобно,быстро.

Судебные статьи
Иск в суд: услуги адвоката

Иск в суд: услуги адвоката Адвокат поможет составить исковое заявление в суд, соберёт необходимые доказательства и избавит от массы отрицательных эмоций ...

Определение места проживания ребенка в процессе ...

Определение места проживания ребенка в процессе развода родителей Наши семейные адвокаты правильно составят исковое заявления и учтут все претензии и требования клиента, и обязательно прислушаются ...

Процедура по составлению иска в суд от юриста

Процедура по составлению иска в суд от юриста Именно от грамотности составления иска в суд и будет напрямую зависеть решение, которое вынесет судья ...

Новости Юристов
Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль...

Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль, водій якого незаконно перевозив ялинки Днями, близько 13 години, під час нагляду за дорожнім рухом, поблизу села Балашівка Березнівського району інспектори ДАІ, зупинили вантажний автомобіль ГАЗ53, під керуванням мешканця міста Березне.

На Полтавщині працівники ДАІ зустрілися із студентами .

На Полтавщині працівники ДАІ зустрілися із студентами вищого міжрегіонального професійного училища Основною темою зустрічі стало питання безпечної поведінки на автодорогах. Під час спілкування інспектор управління ДАІ Ірина Пилипенко зупинилася на кожній із категорій учасників дорожнього руху.

За героїзм та відвагу вінницькі працівники ДАІ ...

За героїзм та відвагу вінницькі працівники ДАІ отримали позачергові спеціальні звання Сьогодні, 8 січня, до міста Немирів Вінницької області завітав начальник Департаменту ДАІ МВС України Анатолій Сіренко аби за дорученням Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова нагородити ...




Наши дела в суде

№757/773/14-к

Судья: Білоцерківець О. А.
07.01.2015

№757/30624/14-ц

Судья: Цокол Л. І.
07.01.2015

№757/34306/14-ц

Судья: Цокол Л. І.
07.01.2015

Про затвердження Методичних рекомендацій з розроблення положення про структурні підрозділи з питань інфраструктури та туризму місцевих державних адміністрацій, Міністерство інфраструктури УкраїниМІНІСТЕРСТВО ІНФРАСТРУКТУРИ УКРАЇНИ

НАКАЗ

  1. 26.11.2012  № 709
  2. Про затвердження Методичних рекомендацій з розроблення положення про структурні підрозділи з питань інфраструктури та туризму місцевих державних адміністрацій

    На виконання пункту 2 постанови Кабінету Міністрів України від 26 вересня 2012 року № 887( 887-2012-п ) "Про затвердження Типового положення про структурний підрозділ місцевої державної адміністрації" НАКАЗУЮ:

    1. Затвердити Методичні рекомендації з розроблення положення про структурні підрозділи з питань інфраструктури та туризму місцевих державних адміністрацій, що додаються.

    2. Департаменту координації політики розвитку інфраструктури та туризму:

  3. забезпечити розміщення цього наказу на офіційному сайті Міністерства інфраструктури України;
  4. надіслати цей наказ до Ради міністрів Автономної Республіки Крим, обласних, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій.

    3. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

    В. о. Міністра

    К. О. Єфименко

    ЗАТВЕРДЖЕНО Наказ Міністерства інфраструктури України 26.11.2012 № 709

    МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ з розроблення положення про структурні підрозділи з питань інфраструктури та туризму місцевих державних адміністрацій

    1. Структурний підрозділ з питань інфраструктури та туризму місцевої державної адміністрації (далі — структурний підрозділ) утворюється відповідно до Рекомендаційних переліків структурних підрозділів обласної, Київської та Севастопольської міської( 606-2012-п ), районної, районної в мм. Києві та Севастополі державних адміністрацій( 606-2012-п ), затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 18.04.2012 № 606.

    2. У Положенні рекомендується передбачати наступні розділи: загальні положення; керівництво та структура; основні завдання; функції; права та відповідальність; завдання, обов'язки, права та відповідальність керівника структурного підрозділу.

    2.1. У розділі "Загальні положення" Положення рекомендується вказувати повну офіційну назву структурного підрозділу, чим керується структурний підрозділ у своїй діяльності, кому підпорядковується, з ким взаємодіє.

    2.2. У розділі "Керівництво та структура" Положення рекомендується зазначати: ким очолюється структурний підрозділ, порядок призначення і звільнення керівника структурного підрозділу; хто виконує обов'язки керівника та несе відповідальність за виконання покладених на структурний підрозділ завдань у разі його відсутності; склад структурного підрозділу.

    2.3. В розділі "Основні завдання" Положення рекомендується зазначати перелік основних завдань щодо:

    2.3.1. Забезпечення реалізації державної політики у сферах транспорту (авіаційного, автомобільного, залізничного, морського і річкового, міського електричного транспорту, метрополітенів), дорожнього господарства, туризму, діяльності курортів.

    2.3.2. Організації роботи щодо розроблення і здійснення заходів для покращення інвестиційного та інноваційного клімату регіону у сферах транспорту, дорожнього господарства, туризму, діяльності курортів.

    2.3.3. Організації роботи щодо визначення поточної та перспективної потреби у послугах та роботах, що надаються та виконуються підприємствами галузей транспорту.

    2.3.4. Організації роботи щодо міжрегіональних економічних зв'язків та взаємодії між підприємствами галузей транспорту та споживачами їх послуг.

    2.3.5. Організації роботи з надання пропозицій, розроблення та виконання програм економічного і соціального розвитку регіону на короткостроковий період, державних і регіональних програм розвитку у відповідних галузях, нормативно-правових актів щодо стратегічного планування розвитку у сферах транспорту, дорожнього господарства, туризму, діяльності курортів.

    2.3.6. Організації роботи щодо створення належних умов для доступу осіб з обмеженими фізичними можливостями до об'єктів фізичного оточення та транспорту загального користування для перевезення пасажирів.

    2.3.7. Здійснення аналізу стану і тенденцій розвитку сфер транспорту, дорожнього господарства, туризму, діяльності курортів регіону, прийняття участі у визначенні пріоритетів розвитку відповідних сфер, а також формуванні напрямів інвестиційної політики та підготовки пропозицій із зазначених питань, спрямованих на забезпечення сталого розвитку області та організацію надання послуг, підвищення їх якості та конкурентоспроможності.

    2.3.8. Підготовки пропозицій до проектів державного і місцевих бюджетів.

    2.3.9. Підготовки у межах своєї компетенції пропозицій до проекту Програми діяльності Кабінету Міністрів України та здійснення заходів щодо її виконання.

    2.3.10. Підготовки пропозицій щодо реформування і розвитку сфер транспорту, дорожнього господарства, туризму, діяльності курортів, спрямованих на виконання законів, актів Президента України та Кабінету Міністрів України, та забезпечення здійснення заходів для їх реалізації.

    2.3.11. Взяття участі у підготовці відповідних інформаційних матеріалів з питань, що належать до компетенції структурного підрозділу.

    2.3.12. Розробки проектів нормативно-правових актів в сферах транспорту, дорожнього господарства, туризму, діяльності курортів, у законодавчо визначених випадках.

    2.3.13. Здійснення спільно з відповідними організаціями заходів, спрямованих на забезпечення безпеки руху на всіх видах транспорту і шляхах сполучення, зменшення шкідливого впливу діяльності транспорту на навколишнє природне середовище.

    2.3.14. Здійснення підготовки пропозицій щодо вдосконалення маршрутної мережі міжміських та приміських автобусних маршрутів загального користування, проведення конкурсів з метою розвитку конкуренції, обмеження монополізму на ринку пасажирських транспортних послуг та вибору на конкурсних засадах юридичних або фізичних осіб (автомобільних перевізників), які спроможні забезпечувати належну якість обслуговування перевезень пасажирів на автобусних маршрутах загального користування відповідно до вимог законодавства України.

    2.3.15. Здійснення аналізу та підготовки пропозицій щодо регулювання (встановлення) тарифів на:

    перевезення пасажирів і багажу автобусами, які працюють у звичайному режимі руху в міжміському та приміському внутрішньообласному сполученні,

    перевезення пасажирів і вартість проїзних квитків у міському пасажирському транспорті — метрополітені, автобусі, трамваї, тролейбусі (який працює у звичайному режимі руху).

    2.3.16. Сприяння розвитку регіонального ринку транспортних послуг, координації роботи окремих видів транспорту.

    2.3.17. Сприяння розвитку науки, впровадженню нових технологій, підвищенню технічного рівня надання послуг, їх якості та конкурентоспроможності.

    2.3.18. Здійснення контролю за раціональним використанням і охороною природних лікувальних ресурсів, природних територій курортів і прилеглих до них округів санітарної охорони в межах повноважень.

    2.3.19. Розробки і впровадження заходів для захисту місцевих туристичних ресурсів.

    2.3.20. Забезпечення участі у здійсненні соціальної реклами туристичних ресурсів, в утворенні відповідних інформаційних центрів.

    2.3.21. Забезпечення участі у підготовці проектів затвердження режиму округів і зон санітарної (гірничо-санітарної) охорони курортів місцевого значення.

    2.3.22. Здійснення інших повноважень, передбачених законодавством тощо.

    Положення структурного підрозділу обласної, Київської та Севастопольської міських держадміністрацій рекомендується доповнити завданням щодо організації роботи щодо взаємодії з Міністерством інфраструктури України з питань координації роботи авіаційного, автомобільного, залізничного, морського і річкового, міського електричного транспорту, метрополітенів, дорожнього господарства, а також сфери туризму та діяльності курортів.

    2.4. У розділі "Функції" Положення рекомендується визначати функції структурного підрозділу відповідно до покладених на нього завдань.

    2.5. У розділі "Права та відповідальність" Положення рекомендується визначати права, якими може користуватись структурний підрозділ для здійснення своїх повноважень при виконанні покладених на нього завдань і обов'язків, а також зазначати відповідальність, яку несуть працівники структурного підрозділу у разі невиконання або неналежного виконання функціональних обов'язків, які передбачені цим положенням.

    2.6. У розділі "Завдання, обов'язки, права та відповідальність керівника структурного підрозділу" Положення рекомендується зазначати обов'язки керівника, передбачені Типовим положенням про структурний підрозділ місцевої державної адміністрації( 887-2012-п ), затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 26.09.2012 № 887, а також ті, що є необхідними для забезпечення реалізації завдань та функцій структурного підрозділу, визначених положенням про нього.

    Директор Департаменту координації політики розвитку інфраструктури та туризму

    М. П. Снітко

    {Текст взято з сайту Мінінфраструктури України http://www.mtu.gov.ua}

    Юридичний портал Справедливість

    Рейтинг: 4.7/5, основан на 25 голосах.

    Возможно, это Вас заинтересует

    Американский банк JP Morgan Chase выплатит штраф в размере $1,7 млрд за сделки с аферистом

    Один из крупнейших банков США JP Morgan Chase выплатит $1,7 млрд американскому правительству для урегулирования обвинений по делу Бернарда Мэдоффа.

    Юрист в Голосеевском суде

    Судебный юрист в Голосеевском районном суде Киева поможет истцу правильно подготовить и написать исковое заявление о возбуждении судебного дела

    ГПУ к 16:00 пообещала активистам решить вопрос с кадрами в прокуратуре г. Киева

    ГПУ планирует к 16:00 принять решение по кадровому вопросу в прокуратуре г. Киева. Об этом журналистам заявил руководитель организации "Правый сектор" по Киевской области Игорь Мазур.

    Поділити спадщину просто

    Спадщина ділиться за взаємною домовленістю між спадкоємцями. Якщо між спадкоємцями є суперечки і розбіжності, тільки суд зможе розділити по-справедливості таку спадщину

    05145472d80649777fc2d927daedc5fb