Судебный адвокат

Консультации

Вопрос к юристу:


О нас
Огромное спасибо всем, кто работал над созданием сайта. Ваш портал,действительно, на сегодняшний день - единственный в своем роде. Хорошо, что есть такие так необходимые всем интернет сайты. Этот портал весьма прост в использовании. На нем здорово отдыхать - просто, удобно,быстро.

Большущее Вам спасибо. С Вами приятно работать! Ребята - Вы просто умнички.

Судебные статьи
Иск в суд: услуги адвоката

Иск в суд: услуги адвоката Адвокат поможет составить исковое заявление в суд, соберёт необходимые доказательства и избавит от массы отрицательных эмоций ...

Определение места проживания ребенка в процессе ...

Определение места проживания ребенка в процессе развода родителей Наши семейные адвокаты правильно составят исковое заявления и учтут все претензии и требования клиента, и обязательно прислушаются ...

Процедура по составлению иска в суд от юриста

Процедура по составлению иска в суд от юриста Именно от грамотности составления иска в суд и будет напрямую зависеть решение, которое вынесет судья ...

Новости Юристов
Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль...

Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль, водій якого незаконно перевозив ялинки Днями, близько 13 години, під час нагляду за дорожнім рухом, поблизу села Балашівка Березнівського району інспектори ДАІ, зупинили вантажний автомобіль ГАЗ53, під керуванням мешканця міста Березне.

На Полтавщині працівники ДАІ зустрілися із студентами .

На Полтавщині працівники ДАІ зустрілися із студентами вищого міжрегіонального професійного училища Основною темою зустрічі стало питання безпечної поведінки на автодорогах. Під час спілкування інспектор управління ДАІ Ірина Пилипенко зупинилася на кожній із категорій учасників дорожнього руху.

За героїзм та відвагу вінницькі працівники ДАІ ...

За героїзм та відвагу вінницькі працівники ДАІ отримали позачергові спеціальні звання Сьогодні, 8 січня, до міста Немирів Вінницької області завітав начальник Департаменту ДАІ МВС України Анатолій Сіренко аби за дорученням Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова нагородити ...




Наши дела в суде

№757/773/14-к

Судья: Білоцерківець О. А.
07.01.2015

№757/30624/14-ц

Судья: Цокол Л. І.
07.01.2015

№757/34306/14-ц

Судья: Цокол Л. І.
07.01.2015

Про затвердження Правил етичної поведінки осіб рядового і начальницького складу Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України, Адміністрація Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації УкраїниАДМІНІСТРАЦІЯ ДЕРЖАВНОЇ СЛУЖБИ СПЕЦІАЛЬНОГО ЗВ’ЯЗКУ ТА ЗАХИСТУ ІНФОРМАЦІЇ УКРАЇНИ

НАКАЗ

  1. 26.11.2012  № 681
  2. Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 14 грудня 2012 р. за № 2083/22395

    Про затвердження Правил етичної поведінки осіб рядового і начальницького складу Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України

    Відповідно до Законів України "Про засади запобігання і протидії корупції" ( 3206-17 ) і "Про правила етичної поведінки"( 4722-17 ) НАКАЗУЮ:

    1. Затвердити Правила етичної поведінки осіб рядового і начальницького складу Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України, що додаються.

    2. Керівникам структурних підрозділів Адміністрації Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України, регіональних органів, територіальних підрозділів, закладів та установ Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України ознайомити особовий склад із положеннями цих Правил і забезпечувати дотримання їх вимог.

    3. Департаменту кадрового забезпечення Адміністрації Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України забезпечити подання цього наказу в установленому порядку на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України.

    4. Цей наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

    Голова Служби

    Г. А. Резніков

    ЗАТВЕРДЖЕНО Наказ Адміністрації Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України 26.11.2012  № 681

    Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 14 грудня 2012 р. за № 2083/22395

    ПРАВИЛА етичної поведінки осіб рядового і начальницького складу Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України

    I. Загальні положення

    1.1. Правила етичної поведінки осіб рядового і начальницького складу Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України (далі — Правила етичної поведінки) є узагальненим зібранням норм поведінки осіб рядового і начальницького складу Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України (далі — Держспецзв’язку), встановлених законами та підзаконними нормативно-правовими актами, дотримання та виконання яких є обов’язковим.

    Правила етичної поведінки розроблені відповідно до Конституції України( 254к/96-ВР ), Законів України "Про Державну службу спеціального зв’язку та захисту інформації України"( 3475-15 ), "Про засади запобігання і протидії корупції"( 3206-17 ), "Про правила етичної поведінки"( 4722-17 ) та спрямовані на дотримання особами рядового і начальницького складу Держспецзв’язку (далі — особа, яка проходить службу в Держспецзв’язку) загальновизнаних стандартів поведінки і професійної етики з метою забезпечення службової дисципліни, а також підвищення авторитету служби.

    1.2. Дотримання Правил етичної поведінки є одним із критеріїв професійної придатності кандидатів та осіб рядового і начальницького складу до проходження служби в Держспецзв’язку.

    Кандидатів на службу в Держспецзв’язку ознайомлюють з вимогами Правил етичної поведінки, яких вони повинні дотримуватися під час проходження служби у Держспецзв’язку, про що складається довідка, яка підписується кандидатом і долучається до його особової справи.

    1.3. Правила етичної поведінки визначають вимоги щодо дотримання у службовій діяльності етичної поведінки особами, які проходять службу в Держспецзв’язку, зокрема щодо:

  3. моральних цінностей, зобов’язань і принципів служби в Держспецзв’язку;
  4. формування бездоганної службової поведінки;
  5. виховання високоморальної особистості особи, яка проходить службу в Держспецзв’язку, відповідно до загальнолюдської моралі та етичних принципів;

    взаємовідносин між особами, які проходять службу в Держспецзв’язку, що виникають у процесі їх спільної діяльності;

    взаємодії з посадовими особами органів державної влади, органів місцевого самоврядування, військових формувань, підприємств, установ і організацій;

  6. регулювання конфліктних ситуацій, що виникають під час службової діяльності;
  7. запобігання вчиненню корупційних правопорушень.
  8. 1.4. За своїм функціональним призначенням Правила етичної поведінки:

  9. служать основою формування професійної етики особи, яка проходить службу в Держспецзв’язку;
  10. орієнтують особу, яка проходить службу в Держспецзв’язку, в умовах конфліктів та інших обставин морального вибору;

    сприяють формуванню в особи, яка проходить службу в Держспецзв’язку, потреби дотримання професійно-етичних норм поведінки;

    є важливим чинником щодо забезпечення якісного виконання службових завдань та обов’язків.

    II. Сфера дії Правил етичної поведінки

    2.1. Положення Правил етичної поведінки поширюються на осіб, які проходять службу в Держспецзв’язку.

    2.2. Дотримання норм поведінки, установлених цими Правилами етичної поведінки, є моральним обов’язком кожної особи, яка проходить службу в Держспецзв’язку, незалежно від займаної посади та спеціального звання.

    III. Норми етичної поведінки особи, яка проходить службу в Держспецзв’язку

    3.1. Моральні цінності проходження служби в Держспецзв’язку

    3.1.1. Кожен громадянин України, який приймається на службу в Держспецзв’язку, бере на себе обов’язок служіння Українському народові, бути чесним, сумлінним і дисциплінованим.

    3.1.2. Особа, яка проходить службу в Держспецзв’язку, з високою відповідальністю виконує свої службові обов’язки, не допускаючи порушень прав і свобод людини і громадянина.

    Особа, яка проходить службу в Держспецзв’язку, виявляє гуманне ставлення до людини, поважає її честь і гідність, додержується прав і свобод людини і громадянина, а також їхніх законних інтересів, закріплених і гарантованих державою на конституційному рівні.

    3.2. Професійні обов’язки особи, яка проходить службу в Держспецзв’язку

    3.2.1. Моральний обов’язок кожної особи, яка проходить службу в Держспецзв’язку, полягає в підвищенні своєї професійної компетентності та авторитету служби.

    3.2.2. Особа, яка проходить службу в Держспецзв’язку, чесно і сумлінно дотримується Конституції( 254к/96-ВР ) і законів України, Присяги, яку складає відповідно до Закону України "Про Державну службу спеціального зв’язку та захисту інформації України" ( 3475-15 ), а також виконує накази начальника відповідно до Дисциплінарного статуту Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України.

    3.2.3. У своїй діяльності особа, яка проходить службу в Держспецзв’язку, дисципліновано, добросовісно і в повному обсязі виконує покладені згідно з обійманою посадою службові обов’язки.

    3.2.4. Під час проходження служби особа, яка проходить службу в Держспецзв’язку, зобов’язана виявляти повагу до колег по службі, дотримуватися встановлених правил внутрішнього розпорядку, носіння форменого одягу, вітання й етикету, з гідністю і честю поводитися в позаслужбовий час.

    3.2.5. У службовій діяльності особа, яка проходить службу в Держспецзв’язку, повинна стійко переносити всі труднощі та обмеження, пов’язані зі службою, дотримуватися вимог законодавства у сфері запобігання і протидії корупції, зберігати державну таємницю.

    3.2.6. Особа, яка проходить службу в Держспецзв’язку, зобов’язана берегти та підтримувати в належному стані передані в її користування майно і техніку.

    3.2.7. Особа, яка проходить службу в Держспецзв’язку, зі службових питань звертається до свого безпосереднього начальника і з його дозволу — до наступного за ієрархією старшого начальника, з особистих питань — до свого безпосереднього начальника, а в разі його нездатності вирішити такі питання — до наступного за ієрархією старшого начальника.

    3.3. Етична поведінка особи, яка проходить службу в Держспецзв’язку, ґрунтується на принципах:

  11. законності;
  12. пріоритету інтересів;
  13. толерантності;
  14. об’єктивності;
  15. компетентності та ефективності;
  16. формування довіри до влади;
  17. конфіденційності.
  18. 3.3.1. Законність

    Особа, яка проходить службу в Держспецзв’язку, під час виконання службових обов’язків точно і неухильно дотримується вимог законодавства та загальновизнаних етичних норм поведінки і діє виключно в межах своїх повноважень. Дотримання службової дисципліни є основним обов’язком особи, яка проходить службу в Держспецзв’язку, під час проходження служби.

    У разі виявлення порушень законодавства, зловживань чи інших правопорушень у службовій діяльності особа, яка проходить службу в Держспецзв’язку, повинна вжити заходів до припинення зазначених порушень і доповідає про це безпосередньому або старшому прямому начальнику.

    3.3.2. Пріоритет інтересів

    У відносинах з іншими особами особа, яка проходить службу в Держспецзв’язку, представляє інтереси держави і діє виключно в її інтересах.

    Прийняття рішень і виконання наказів особою, яка проходить службу в Держспецзв’язку, здійснюються без надання будь-яких переваг іншим особам чи групам осіб, а також впливу особистих інтересів або інтересів інших осіб на виконання службових обов’язків.

    3.3.3. Толерантність

    Особа, яка проходить службу в Держспецзв’язку, будує свої стосунки на основі неупередженого ставлення до поглядів кожної особи, поважає думку інших осіб, їхнє право на власні переконання, поважає конституційно гарантоване право кожного на свободу думки і слова, на вільне вираження поглядів і переконань.

    Дотримання високої культури поведінки і спілкування повинно проявлятися у шанобливому ставленні до громадян, керівників і колег, толерантному ставленні до їх ідеологічних і релігійних переконань.

    Своєю поведінкою особа, яка проходить службу в Держспецзв’язку, виявляє доброзичливе та терпляче ставлення до представників інших культур, вірувань, країн і народів. Із розумінням і повагою ставиться до різних релігійних організацій, народних звичаїв і національних традицій.

    3.3.4. Об’єктивність

    Особа, яка проходить службу в Держспецзв’язку, діє об’єктивно, незважаючи на особисті інтереси, особисте ставлення до будь-яких осіб, на свої політичні, ідеологічні, релігійні та інші особисті погляди чи переконання. У своїй діяльності вона визнає пріоритет державних і службових інтересів над особистими.

    Об’єктивність виражається в неупередженості при прийнятті службових рішень, а також відданні або виконанні наказів.

    Поведінка особи, яка проходить службу в Держспецзв’язку, має забезпечувати довіру суспільства та громадян до Держспецзв’язку, сприяти реалізації прав і свобод людини і громадянина, визначених Конституцією ( 254к/96-ВР ) і законами України.

    3.3.5. Компетентність і ефективність

    Ефективність виконання завдань і функцій Держспецзв’язку забезпечується шляхом сумлінного ставлення особи, яка проходить службу в Держспецзв’язку, до виконання покладених на них службових обов’язків, виявлення ініціативи, підвищення рівня професійних знань, удосконалення своєї майстерності.

    Сукупність наданих повноважень, прав та обов’язків формує компетентність особи, яка проходить службу в Держспецзв’язку, що визначена законами і Положенням про проходження служби в Державній службі спеціального зв’язку та захисту інформації особами рядового і начальницького складу ( 1828-2006-п ), затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 27 грудня 2006 року № 1828.

    3.3.6. Формування довіри до влади

    У свідомості кожної особи, яка проходить службу в Держспецзв’язку, повинно бути дотримання законності, службової дисципліни, бездоганне виконання вимог Присяги, що складається особою, яка проходить службу в Держспецзв’язку, відповідно до Закону України "Про Державну службу спеціального зв’язку та захисту інформації України"( 3475-15 ), сумлінне ставлення до своїх службових обов’язків, постійне вдосконалення професійної майстерності, виховання високих моральних і ділових якостей.

    Проходження служби в Держспецзв’язку вимагає від особи високого рівня правової культури, що проявляється у повазі прав і свобод громадян, неухильному дотриманні етичної поведінки, встановленої Правилами етичної поведінки, норм професійної та службової етики, спрямованих на зміцнення службової дисципліни і забезпечення законності, протидії корупції і запобігання конфлікту інтересів у діяльності Держспецзв’язку.

    Своїм прикладом і бездоганною поведінкою особа, яка проходить службу в Держспецзв’язку, формує довіру й повагу громадян і суспільства в цілому до державних органів.

    3.3.7. Конфіденційність

    Забороняється використання конфіденційної та іншої інформації у власних інтересах або інтересах інших осіб, а також допущення фактів несанкціонованого ознайомлення з такою інформацією.

    Особа, яка проходить службу в Держспецзв’язку, не розголошує і не використовує жодним способом конфіденційну, таємну та службову інформацію, що стала їй відома у зв’язку із виконанням службових обов’язків і яку чинним законодавством віднесено до інформації з обмеженим доступом.

    Обмеження доступу до такої інформації здійснюється при дотриманні сукупності вимог, визначених Законом України "Про доступ до публічної інформації"( 2939-17 ).

    IV. Професійно-етичні правила поведінки особи, яка проходить службу в Держспецзв’язку

    4.1. Норми Правил етичної поведінки спрямовані на формування етичної поведінки особи, яка проходить службу в Держспецзв’язку, яка завжди і за будь-яких обставин має бути бездоганною, відповідати морально-етичним принципам і високим стандартам професіоналізму.

    4.2. Правила етичної поведінки вимагають від особи, яка проходить службу в Держспецзв’язку, культури взаємовідносин, а саме:

  19. гуманного ставлення до людини, її життя і здоров’я;
  20. ввічливого і доброзичливого поводження з оточуючими;
  21. професійної тактовності і коректності у стосунках з іншими особами незалежно від їх службового чи соціального становища;

  22. поваги до начальника та колег, уваги до старших за спеціальним званням чи віком;
  23. терпіння, вміння стримувати себе в будь-яких обставинах, конфліктах, контролювати свою поведінку, почуття і емоції, не дозволяючи особистим симпатіям або антипатіям, неприязні, недоброму настрою або дружнім почуттям впливати на службові рішення, уміти передбачати наслідки своїх вчинків і дій;

  24. самовдосконалення, підвищення професійного та загальнокультурного рівня;
  25. забезпечення належної субординації і службової дисципліни.
  26. 4.3. Для особи, яка проходить службу в Держспецзв’язку, неприпустимі:

  27. зверхній тон, грубість, зарозумілість;
  28. іронічне або неввічливе викладення зауважень, пред’явлення незаслужених обвинувачень;

  29. вирази або репліки, які ображають людську гідність;
  30. поспішність при прийнятті рішень, нехтування моральними нормами;
  31. поставлення співрозмовника у незручне становище.
  32. 4.4. Знання особою, яка проходить службу в Держспецзв’язку, норм і правил поведінки та професійної етики, вміння їх використовувати є необхідною передумовою покращення її особистого іміджу та авторитету служби в цілому.

    V. Вимоги та обмеження особи, яка проходить службу в Держспецзв’язку

    5.1. Утримання від виконання наказу, що суперечить законодавству

    Начальник в межах наданих йому повноважень може віддавати накази, які є обов’язковими для виконання особою, яка проходить службу в Держспецзв’язку.

    Наказ начальника повинен бути законним, чітким і зрозумілим. Особа, яка проходить службу в Держспецзв’язку, зобов’язана виконати наказ точно та у визначений строк, крім випадків віддання явно злочинного наказу.

    Особа, яка проходить службу в Держспецзв’язку, самостійно оцінює правомірність відданого начальником наказу і шкоду, що може бути завдана в разі його виконання.

    У разі отримання наказу, який суперечить законодавству, або такого, що становить загрозу охоронюваним законом правам, свободам чи інтересам окремих громадян, юридичних осіб, державним або суспільним інтересам, особа, яка проходить службу в Держспецзв’язку, негайно інформує начальника, який віддав наказ, а в разі підтвердження цього наказу — письмово інформує старшого прямого начальника.

    У випадку віддання або виконання наказу, який суперечить законодавству, особи, які проходять службу в Держспецзв’язку, несуть відповідальність згідно з чинним законодавством.

    5.2. Обмеження політичної діяльності

    Особі, яка проходить службу в Держспецзв’язку, забороняється бути членом політичних партій, рухів та інших об’єднань, що мають політичні цілі, а також брати участь у страйках або в організації їх проведення. Членство особи в таких об’єднаннях під час проходження служби в Держспецзв’язку повинно бути зупинено.

    Членство в громадській організації дозволяється лише тоді, якщо статутні положення цих організацій не суперечать засадам діяльності Держспецзв’язку.

    Особа, яка проходить службу в Держспецзв’язку:

    має неупереджено ставитися до політичних партій і рухів, що передбачає відмову цієї особи від участі в їх діяльності в будь-якій формі;

    повинна уникати демонстрації у будь-якому вигляді власних політичних переконань або поглядів, у службовій діяльності бути незалежною від впливу політичної та іншої громадської діяльності;

    не має права надавати будь-яких переваг і виявляти прихильності до окремих фізичних і юридичних осіб, політичних партій, рухів чи об’єднань громадян.

    5.3. Недопущення конфлікту інтересів

    Виникнення суперечності між особистими інтересами та службовими повноваженнями особи, що може вплинути на об’єктивність або неупередженість прийняття рішень, а також на вчинення чи невчинення дій під час виконання службових обов’язків, призводить до конфлікту інтересів.

    Будь-який конфлікт інтересів має бути вирішено до прийняття на службу чи призначення на посаду.

    Особа, яка проходить службу в Держспецзв’язку, має вживати вичерпних заходів щодо недопущення конфлікту інтересів шляхом дотримання обмежень, передбачених Законом України "Про засади запобігання і протидії корупції"( 3206-17 ), а також не допускати вчинення дій (або бездіяльності), що можуть спричинити виникнення конфлікту інтересів або створити враження його наявності.

    У разі виникнення конфлікту інтересів особа, яка проходить службу в Держспецзв’язку, зобов’язана невідкладно повідомляти безпосереднього керівника про наявність такого конфлікту.

    Приховування особою, яка проходить службу в Держспецзв’язку, наявного особистого інтересу слід розцінювати як порушення службової дисципліни і потребує врегулювання згідно з чинним законодавством.

    5.4. Запобігання одержанню неправомірної вигоди або дарунка (пожертви)

    Особі, яка проходить службу в Держспецзв’язку, заборонено використовувати своє службове становище з метою одержання неправомірної вигоди або у зв’язку з прийняттям обіцянки/пропозиції такої вигоди для себе чи інших осіб.

    У разі надходження пропозиції щодо неправомірної вигоди або дарунка (пожертви) особа, яка проходить службу в Держспецзв’язку, невідкладно вживає заходів, визначених статтею 16 Закону України "Про правила етичної поведінки"( 4722-17 ).

    VI. Запобігання проявам корупції

    6.1. Під час виконання службових обов’язків особа, яка проходить службу в Держспецзв’язку, дотримується вимог законодавства у сфері запобігання і протидії корупції, у разі необхідності вживає заходів щодо запобігання, виявлення та протидії корупційним правопорушенням.

    Особа, яка проходить службу в Держспецзв’язку, вживає визначених чинним законодавством заходів щодо запобігання і протидії корупції або бере участь у їх проведенні в межах повноважень, визначених законами і виданими на їх основі нормативно-правовими актами. У службовій діяльності особа, яка проходить службу в Держспецзв’язку, неухильно дотримується обмежень і заборон, передбачених законодавством, уникає дій, які можуть бути сприйняті як вчинення корупційних дій.

    6.2. Особі, яка проходить службу в Держспецзв’язку, забороняється:

    займатися іншою оплачуваною або підприємницькою діяльністю (крім викладацької, наукової і творчої діяльності, медичної практики, інструкторської та суддівської практики із спорту), якщо інше не передбачено Конституцією ( 254к/96-ВР ) або законами України;

    входити до складу органу управління чи наглядової ради підприємства або організації, що має на меті одержання прибутку (крім випадків, коли особи здійснюють функції з управління акціями (частками, паями), що належать державі чи територіальній громаді, та представляють інтереси держави чи територіальної громади в раді товариства (спостережній раді), ревізійній комісії господарського товариства), якщо інше не передбачено Конституцією( 254к/96-ВР ) або законами України.

    6.3. Особі, яка проходить службу в Держспецзв’язку, забороняється використовувати свої службові повноваження та пов’язані з цим можливості з метою одержання неправомірної вигоди або у зв’язку з прийняттям обіцянки/пропозиції такої вигоди для себе чи інших осіб, у тому числі:

    неправомірно сприяти фізичним або юридичним особам у здійсненні ними господарської діяльності, одержанні субсидій, субвенцій, дотацій, кредитів, пільг, укладанні контрактів (у тому числі на закупівлю товарів, робіт і послуг за державні кошти);

  33. неправомірно сприяти призначенню на посаду особи;
  34. неправомірно втручатися в діяльність органів державної влади, органів місцевого самоврядування або посадових осіб;

    неправомірно надавати перевагу фізичним або юридичним особам у зв’язку з підготовкою проектів, виданням нормативно-правових актів та прийняттям рішень, затвердженням (погодженням) висновків.

    6.4. Особа, яка проходить службу в Держспецзв’язку, не може прямо чи опосередковано шляхом використання службового становища спонукати у будь-який спосіб підлеглих до прийняття рішень, вчиняти дії або допускати бездіяльність на користь особистих інтересів та/або інтересів третіх осіб.

    6.5. Особа, яка проходить службу в Держспецзв’язку, у порядку, визначеному Адміністрацією Держспецзв’язку, подає в письмовому вигляді безпосередньому начальникові та в підрозділ кадрового забезпечення, зокрема відомості про працюючих у Держспецзв’язку близьких їй осіб.

    6.6. Особа, яка проходить службу в Держспецзв’язку, не може перебувати з близькими особами у відносинах прямої організаційної та правової залежності підлеглої особи від її керівника, в тому числі через вирішення (участь у вирішенні) питань прийняття на службу, звільнення зі служби, застосування заохочень, накладання дисциплінарних стягнень, надання вказівок, доручень, контролю за їх виконанням.

    У разі виникнення таких обставин особа, яка проходить службу в Держспецзв’язку, та близькі їй особи вживають заходів щодо усунення таких обставин у п’ятнадцятиденний строк. Якщо безпосереднє підпорядкування добровільно не усунуто, особа, яка проходить службу в Держспецзв’язку, або близькі їй особи підлягають переведенню в місячний строк на іншу посаду, що унеможливлює безпосереднє підпорядкування.

    У разі неможливості такого переведення особа, яка перебуває в підпорядкуванні, підлягає звільненню з обійманої посади.

    6.7. У випадку виявлення корупційного правопорушення чи одержання інформації про вчинення такого правопорушення особа, яка проходить службу в Держспецзв’язку, інформує про це безпосереднього начальника, який зобов’язаний у межах своїх повноважень ужити заходів щодо припинення такого правопорушення і негайно повідомити про його вчинення спеціально уповноважений суб’єкт у сфері протидії корупції.

    Заступник директора Департаменту кадрового забезпечення Адміністрації Держспецзв’язку

    С. А. Кулинич

    Юридичний портал Справедливість

    Рейтинг: 4.9/5, основан на 25 голосах.

    Возможно, это Вас заинтересует

    Уряд пропонує удосконалити механізм формування держзамовлення на випуск підручників

    На своєму засіданні 6 лютого 2013 року уряд схвалив законопроект Про внесення зміни до статті 26-1 Закону України Про видавничу справу, підготовлений Держкомтелерадіо відповідно до пропозицій ...

    «Липові» кілометри втекли із кишені

    Працівники управління по боротьбі з організованою злочинністю викрили посадових осіб однієї з окружних виборчих комісій Вінниці, які, зловживаючи службовим становищем, привласнили майже 100 тисяч ...

    На Чернігівщині в ДТП постраждали паломники

    На автодорозі Чернігів-Ніжин-Прилуки сталося ДТП з пасажирами автобусу. Група паломників з Києва та Прилук здійснювала поїздку до Оптиної Пустині в Калузьку область Російської Федерації.

    Конфликтом на телеканале «ТВі» заинтересовалась киевская милиция

    События, связанные с конфликтной ситуацией на телеканале «ТВі», внесены в Единый реестр досудебных расследований по статье «самоуправство». Об этом сообщает пресс-служба киевской милиции. «После ...

    05145472d80649777fc2d927daedc5fb