Судебный адвокат

Консультации

Вопрос к юристу:


О нас
Огромное спасибо всем, кто работал над созданием сайта. Этот портал - на данный момент - неповторимый в своем роде. Хорошо, что есть такие нужные сайты. Портал весьма удобен в использовании. На нем удобно проводить отдых - просто, удобно,быстро.

Влюбилась в Ваш сайт!!! Какие же Вы умнички!!! Желаю материального благополучия и творческих успехов!

Судебные статьи
Иск в суд: услуги адвоката

Иск в суд: услуги адвоката Адвокат поможет составить исковое заявление в суд, соберёт необходимые доказательства и избавит от массы отрицательных эмоций ...

Определение места проживания ребенка в процессе ...

Определение места проживания ребенка в процессе развода родителей Наши семейные адвокаты правильно составят исковое заявления и учтут все претензии и требования клиента, и обязательно прислушаются ...

Процедура по составлению иска в суд от юриста

Процедура по составлению иска в суд от юриста Именно от грамотности составления иска в суд и будет напрямую зависеть решение, которое вынесет судья ...

Новости Юристов
Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль...

Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль, водій якого незаконно перевозив ялинки Днями, близько 13 години, під час нагляду за дорожнім рухом, поблизу села Балашівка Березнівського району інспектори ДАІ, зупинили вантажний автомобіль ГАЗ53, під керуванням мешканця міста Березне.

На Полтавщині працівники ДАІ зустрілися із студентами .

На Полтавщині працівники ДАІ зустрілися із студентами вищого міжрегіонального професійного училища Основною темою зустрічі стало питання безпечної поведінки на автодорогах. Під час спілкування інспектор управління ДАІ Ірина Пилипенко зупинилася на кожній із категорій учасників дорожнього руху.

За героїзм та відвагу вінницькі працівники ДАІ ...

За героїзм та відвагу вінницькі працівники ДАІ отримали позачергові спеціальні звання Сьогодні, 8 січня, до міста Немирів Вінницької області завітав начальник Департаменту ДАІ МВС України Анатолій Сіренко аби за дорученням Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова нагородити ...




Наши дела в суде

№757/773/14-к

Судья: Білоцерківець О. А.
07.01.2015

№757/30624/14-ц

Судья: Цокол Л. І.
07.01.2015

№757/34306/14-ц

Судья: Цокол Л. І.
07.01.2015

Спортсменам потрібне окреме міністерство

    Спортсменам потрібне окреме міністерство

    Віктор Янукович припускає, що для досягнення гідних результатів у цій сфері слід створити новий владний орган

    Утвердження здорового способу життя, особливо серед дітей і молоді, на сьогодні залишається актуальним питанням для України — головну роль тут мають відігравати фізична культура і спорт. Про це Президент Віктор Янукович сказав, виступаючи на відкритті ІІІ Спортивного конгресу України.

    «Розвиток фізичної культури і спорту є пріоритетом розвитку сучасної України. Наша мета в цій сфері — покращення здоров’я громадян, формування здорового способу життя та зміцнення міжнародного іміджу держави», — наголосив він, нагадавши, що 2012 р. був насиченим масштабними спортивними подіями. Найкращою міжнародною презентацією України в цьому контексті глава держави назвав успішне проведення фінальної частини чемпіонату Європи з футболу. «Це надало нового імпульсу розвитку спортивної інфраструктури та туризму в нашій державі», — сказав він.

    Президент також перерахував інші міжнародні змагання, які відбулися в Україні на високому організаційному рівні: етап Кубку світу з художньої гімнастики, чемпіонат світу з фехтування та етап чемпіонату світу «Формула-1» на воді. Окрему увагу він звернув на гідний виступ українських збірних команд на іграх XXX літньої Олімпіади та XIV Паралімпіади в Лондоні.

    Окрім цього, Віктор Янукович сказав, що готовий розглянути пропозиції щодо утворення окремого центрального органу виконавчої влади з питань фізичної культури і спорту. «Нам варто також разом подумати про утворення окремого центрального органу виконавчої влади з питань фізичної культури і спорту. Я готовий розглянути ці пропозиції. Розумію, що без вирішення організаційно-управлінських питань ситуацію важко зрушити з місця. Сфера фізичної культури і спорту достатньо розгалужена і має свою специфіку, яку важко порівняти з іншими», — передає його слова прес-служба Президента.

    Він водночас закликав представників місцевої та центральної влади, органів місцевого самоврядування активізувати зусилля щодо забезпечення всіх умов для занять громадянами фізкультурою і спортом.

    Також, за словами глави держави, особливої уваги потребує підтримка розвитку дитячо-юнацьких спортивних шкіл, будівництво спортивних об’єктів. А ухвалення спеціального закону про меценатство у спорті має стати стимулом для інвесторів вкладати кошти у розвиток цієї сфери. «У світі поширена практика заохочення інвесторів, які спрямовують капітал у розвиток фізичної культури і спорту, — зауважив Віктор Янукович. — Україні варто ретельно вивчити досвід, що існує».

    Говорив Президент і про яскраві приклади інвестування у спорт у нашій країні: будівництво великих стадіонів за кошти меценатів, великих спортивних споруд… «Але цього недостатньо. Переконаний, що цей рух потрібно піднімати, мотивувати і створювати цивілізовані правила гри», — резюмував він.

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.8/5, основан на 25 голосах.

    Возможно, это Вас заинтересует

    Про введення в дію профілів ризику та змін до профілів ризику, Державна митна служба України

    Про введення в дію профілів ризику та змін до профілів ризику Відповідно до Порядку здійснення аналізу та оцінки ризиків, розроблення і реалізації заходів з управління ризиками в митній службі України ( z0882-12 ), затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 24.05.2012 № 597, зареєстрованим у Міністерстві юстиції України 01.06.2012 за № 882/21194, Положення про Експертну комісію із застосування системи аналізу та управління ризиками( va001342-10 ), затвердженого наказом Держмитслужби України від 02.01.2010 № 1 (зі змінами), НАКАЗУЮ:

    В електричку — з проїзним

    Колись купувати проїзні було однозначно вигідно. Приміром, абонементні квитки для проїзду в комунальному транспорті були дешевшими, ніж разові, і на додачу непотрібно було простоювати у чергах ...

    Про схвалення Інвестиційної програми КП Дніпропетровської обласної ради 3 «Аульський водовід» на 2014 рік, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг

    Про схвалення Інвестиційної програми КП Дніпропетровської обласної ради 3 «Аульський водовід» на 2014 рік Відповідно до Закону України «Про державне регулювання у сфері комунальних послу( 2479-17 )г»( 2479-17 ), Порядку розроблення, погодження та затвердження інвестиційних програм суб’єктів господарювання у сфері централізованого водопостачання та водовідведення ( z0098-13 ), затвердженого наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 14.12.2012 № 630( z0097-13 ) та постановою Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг, від 14.12.2012 № 381( za097-13 ), Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг, ПОСТАНОВЛЯЄ:

    Про призначення позачергових виборів Славгородського сільського голови (Славгородська сільська рада Краснопільського району Сумської області), Верховна Рада України

    ПОСТАНОВА  Верховної Ради України У зв’язку з достроковим припиненням повноважень Славгородського сільського голови Шаркова В. С. (Славгородська сільська рада Краснопільського району Сумської області) та відповідно до пункту 30 частини першої статті 85 Конституції України( 254к/96-ВР ), частини третьої статті 14, частин першої та п’ятої статті 15, статей 60, 61 Закону України "Про вибори депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів" ( 2487-17 ) Верховна Рада України постановляє:

    05145472d80649777fc2d927daedc5fb