Судебный адвокат

Консультации

Вопрос к юристу:


О нас
Здравствуйте!. Совершенно случайно набрел на этот интернет сайт, чему крепко рад! С удовольствием размещу ссылку на своей страничке в блоге!

Для меня это была находка! Вторую неделю зависаю здесь на портале и валить отсюда не собираюсь.

Судебные статьи
Иск в суд: услуги адвоката

Иск в суд: услуги адвоката Адвокат поможет составить исковое заявление в суд, соберёт необходимые доказательства и избавит от массы отрицательных эмоций ...

Определение места проживания ребенка в процессе ...

Определение места проживания ребенка в процессе развода родителей Наши семейные адвокаты правильно составят исковое заявления и учтут все претензии и требования клиента, и обязательно прислушаются ...

Процедура по составлению иска в суд от юриста

Процедура по составлению иска в суд от юриста Именно от грамотности составления иска в суд и будет напрямую зависеть решение, которое вынесет судья ...

Новости Юристов
Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль...

Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль, водій якого незаконно перевозив ялинки Днями, близько 13 години, під час нагляду за дорожнім рухом, поблизу села Балашівка Березнівського району інспектори ДАІ, зупинили вантажний автомобіль ГАЗ53, під керуванням мешканця міста Березне.

На Полтавщині працівники ДАІ зустрілися із студентами .

На Полтавщині працівники ДАІ зустрілися із студентами вищого міжрегіонального професійного училища Основною темою зустрічі стало питання безпечної поведінки на автодорогах. Під час спілкування інспектор управління ДАІ Ірина Пилипенко зупинилася на кожній із категорій учасників дорожнього руху.

За героїзм та відвагу вінницькі працівники ДАІ ...

За героїзм та відвагу вінницькі працівники ДАІ отримали позачергові спеціальні звання Сьогодні, 8 січня, до міста Немирів Вінницької області завітав начальник Департаменту ДАІ МВС України Анатолій Сіренко аби за дорученням Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова нагородити ...




Наши дела в суде

№757/773/14-к

Судья: Білоцерківець О. А.
07.01.2015

№757/30624/14-ц

Судья: Цокол Л. І.
07.01.2015

№757/34306/14-ц

Судья: Цокол Л. І.
07.01.2015

Про відкриття провадження у справі "23" грудня 2014 р - Комінтернівський районний суд Одеської області - Добров П. В.

  1. УХВАЛА

Справа № 504/4596/13-ц

УХВАЛА

про відкриття провадження у справі

"23" грудня 2014 р. смт. Комінтернівське

Суддя Комінтернівського районного суду Одеської області Добров П.В., розглянувши позовну заяву ВАТ «Райффайзен Банк Аваль» в особі Одеської обласної дирекії АТ «Райффайзен Банк Аваль» доОСОБА_4 та ОСОБА_3 про стягнення заборгованості за кредитним договором,

ВСТАНОВИВ:

ВАТ «Райффайзен Банк Аваль» в особі Одеської обласної дирекії АТ «Райффайзен Банк Аваль» звернувся з позовом до ОСОБА_4 та ОСОБА_3 про стягнення заборгованості за кредитним договором.

Позовна заява подана з додержанням вимог ст.ст.119-120 ЦПК України та підсудна Комінтернівському районному суду Одеської області, у зв'язку з чим провадження у справі підлягає відкриттю.

Згідно ст.130 ЦПК України попереднє судове засідання проводиться з метою з'ясування можливості врегулювання спору до судового розгляду або забезпечення правильного та швидкого вирішення справи.

Керуючись ст.ст.11,122, 127-131, 136, 209 ЦПК України,

у х в а л и в:

Відкрити провадження у справі за позовною заявою ВАТ «Райффайзен Банк Аваль» в особі Одеської обласної дирекії АТ «Райффайзен Банк Аваль» до ОСОБА_4 та ОСОБА_3 про стягнення заборгованості за кредитним договором.

Зобов'язати сторони:

- надати в судове засідання пропозиції про склад осіб, які братимуть участь у справі;

- визначити факти, які необхідно встановити для вирішення спору і які з них визнаються кожною стороною, а які підлягають доказуванню;

- визначити, якими доказами кожна сторона буде обґрунтовувати свої доводи чи заперечення щодо невизнаних обставин, та клопотання щодо встановлення строків їх подання;

- внести клопотання, щодо вирішення питання про витребування доказів та виклик свідків (зазначаються його ім'я, місце проживання (перебування) або місце роботи, обставини які він може підтвердити), про проведення експертизи, залучення до участі у справі спеціаліста, перекладача, особи, яка надає правову допомогу, або про судове доручення щодо збирання доказів.

Призначити попереднє судове засідання на 03.02.2014р. о 12.45 год. та запропонувати відповідачу у зазначений строк подати в суд письмові заперечення проти позову, та посилання на докази, якими вони обґрунтуються.

Роз'яснити сторонам, що у разі неявки у попереднє судове засідання сторони (сторін) без поважних причин або неповідомлення нею причин неявки, з'ясування обставин у справі проводиться на підставі доказів, про надання яких було заявлено до або під час попереднього судового засідання. У подальшому прийняття інших доказів залежить від поважності причин, через які вони були подані несвоєчасно.

Направити відповідачеві копію ухвали про відкриття провадження у справі та копію позовної заяви з копіями доданих до неї документів.

Ухвала може бути оскаржена лише щодо недотримання правил підсудності у встановлений законом строк і порядок, в іншій його частині ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя:

Рейтинг: 4.6/5, основан на 25 голосах.

Возможно, это Вас заинтересует

Хто сказав: «Не було, немає і бути не може»?

Навряд чи хоч хтось серед українців і росіян не чув про Володимира Даля творця загальновідомого словника. Менш відомо, що початкова назва цього досі фундаментального для культури Росії твору ...

Про звільнення Якубовича І.В. з посади генерального директора Аграрного фонду, Кабінет Міністрів України

Про звільнення Якубовича І. В. з посади генерального директора Аграрного фонду Звільнити Якубовича Ігоря Валентиновича з посади генерального директора Аграрного фонду згідно з його заявою.

Нову арену перевірять баскетболом

У квітні на лівому березі Кальміусу в центральній частині Донецька розпочнеться спорудження багатофункціональної спортивної споруди Кальміус Арена.

По подозрению в получении взяток задержаны директора предприятий «Укрвойскбуд» и «Укрконверс»

На Украине по подозрению в получении взяток задержаны директора двух военных предприятий: «Укрвойскбуд» и «Укрконверс». Об этом сообщает Zaxid.net со ссылкой на прокуратуру.

05145472d80649777fc2d927daedc5fb